Warden#6038
Mi az a játék amiben serverfirsteket csináltatok addonok nélkül?Biztos játéka válogatja, a magam részéről a conant próbáltam a war-t igaz ezeket nem endgame környezetben.Amit az eu nyitás óta játszottam tárgyév januárjáig az a wow.Az első kettőnél lowszinten elvoltam a kis keybindjeimmel de a wowban nem ment volna ugyanez addonok nélkül, igaz ott nekünk is volt pár serverfirstünk a közel 6 év alatt.Egy tan&spank bossnál nyilván nem kell figyelni kb semmire de nemhiszem hogy van még olyan játék amiben abban merülne ki az endgame.
Szerintem túlmisztifikálod az addonokat.A tor-ból láttunk már party meg group videókat nagyjából hasonlatos a blizzardos alap ui val bizonyos dolgok máshol vannak de kb csak ennyi a különbség.Egy partyban valóban nem lesz kunszt az f1-f4 gombokkal targetelni teszem azt healerként meg bebindelni pár healképességet q-e-r-t meg a 0-4 re, de onnantól kezdve már elfogy a kezed.Vannak olyan arcok akik valóban a fülvakarást is bindelik és használják a shift-ctrl-alt+ morebind össz verzióját én pl qrvára nem szeretem.Hivatkozott itt pár ember a régi jó decursive-re a wowból hogy anélkül egy lépést sem tettek.Szép és jó addon volt minden bizonnyal, de nem komplex addon.Arra ott volt a grid meg a HB ami raidframeként is funkcionált ill minden információt megadott annélkül hogy targeteltél volna.Egy öszetett bossfightnál meg csak az számít hogy minél gyorsabban le tudj reagálni helyzeteket.
Valóban nem kell mindent kiíratni a monitorra, arról ugyis elöbb utóbb leszokik mindenki.Volt egy időszak nekem is amikor 26 addont használtam egy karakternél.ezek semmiféle játéktechnikai dolgot nem módosítottak a zöm az kényelmi dolog volt, pl hogy egy gcd-t visszaszámolt a baron.
Summa summárum az addonok-makrók nem az ördögtől valók, a lelki üdvöd megmarad ha használod, csupán a játékmenetet könnyitik meg hogy ne kapj inhüvelygyulladást:)