60268
-
Nephin #5399 Ha nem veszed meg az elején, az nekünk csak jó, egy hellyel előrébb leszünk a queue-ban... :P :) -
#5398 Ha E3-ra ilyen állapotba hozzák ki, ott gáz van... -
Cat 02 #5397 Elmondták, hogy azért, hogy ne akadjon (ami azért gáz, hogy nem találnak olyan PC-n amin nem akad :D) meg gyengusz ott a net, ezért nehéz streamelni is szóval lejjebb kellett venni a minőséget. -
#5396 Minimum grafikánál mondott valami indokot, de nem teljesen értettem. Mintha a sávszélességről, vagy kapcsolatról beszélt volna.
Egyébként úgysem ilyen lesz a combat, szóval nem értem egyesek miért sírnak. Hülyék lennének így hagyni... -
#5395 ahh ok akkor megnyugodtam , jó kis petem....öööö....izéé...bocsánaaaat ....companionom lesz :D
BoneDragon :
naja a combat része nem volt túl fényes de gondolom ezen még mókolnak majd. -
#5394 A másik meg, hogy miért minimum grafikán tolják egy E3 alatt??? Ezek megbolondultak? Szerintem most jó páran csalódtak a játékba és rá se néznek, ahogy szerintem én sem veszem meg ezek után instanba. -
#5393 Csatlakozom Crassushoz, ez a bemutató katasztrofális volt. Ha ezen az "arconköpködésen" nem javítanak... Kezdem úgy érezni, hogy tényleg bukás lesz ebből. -
Nephin #5392 Szerintem volt valami hangja (legalábbis úgy tűnt) és az egyik videóban is visította az utiniiii-t (hmm, talán az E3-as previewban, ha jól emlékszem). :) -
Nephin #5391 Pedig mekkora poén... :D -
#5390 azért jópofa az a kicsi jawa :D de nem volt hangja ? nem hallottam mer' elég rossz volt a stream. egy kis utiniiii-t nyomathatna néha :D -
Boncmester #5389 Johhnyka majd megszakérti nekünk, hogy jelenleg a teszt szeróm milyen a combat? -
Warden #5388 Ezt a tegnapi tatooine-s bemutatót valóban ne combat alapunak nézd.A mobok csak a környezet részei voltak abszolute nincs beállitva az agrojuk ill a képességeik.Abban igazad van hogy egy ekkora szintű bemutatón nem egy ilyen készültségű builden kellene prezentálni.
A kis humor miszerint a companyon neve BLIZZ igy nem ütött semekkorát sőt... -
Nephin #5387 Erre megint csak azt tudom mondani, hogy nézd meg újra a Taral V videókat... ha szerinted ugyanolyan a combat ott, mint amit tegnap láttunk, akkor nem tudok segíteni.
Nem hiszem, hogy szemellenzős lennék, rengeteg hibája van a játéknak, de nem vonok le következtetéseket az állapotára félkész tesztkörnyezetek alapján. A tesztszervert használta, ami több builddel le van maradva a legutolsótól.
A bemutató tökéletesen elérte a célját, ennyi erővel azon is sírhatnánk, miért nem mutatták meg az összes classt. Ja tudom, ez is szépítés. :) -
#5386 bahh reggeles műszak, teljesen normális időpont:) -
#5385 no offense ,de ne csak a szemellenzőn keresztül lásd a dolgokat!Próbálod szépíteni amit láttunk,de nem 14 éves vérpistike vagyok és igenis komoly hiányosságokat véltem felfedezni a bemutatóban!
Írtam pár kommenttel lejjebb,hogy súlyos balgaság ilyen bakot lőni egy ekkora horderejű játékexpón....
Ugye te sem gondolod,hogy egymás szájába tett pisztolyal lövöldözni mókás....
Sajnos én nemtudom azt elfogadni érvként,hogy ez only bolygó bemutató volt....szégyen nem szégyen a kombat jelen formájában egy vicc! hatalmas SAJNÁLATOMRA! -
Boncmester #5384 Na igen, a Taral Vs videókban jó volt a harc. -
Boncmester #5383 Most melóban? Respect :-)
Vmit biztos kitalálnak majd :-) -
Nephin #5382 Ez nem combatbemutató volt, hanem Tatooine-bemutató és ezt tökéletesen teljesítette is: láthattuk, mennyire szabadon bejárható és milyen nagy a terület (és milyen jól néz ki a low grafikai beállítások ellenére), remélhetőleg a "csőlakók" ezután befogják a szájukat. Kb. ennyi. :) Ha harcra vágysz, nézd meg újra a Taral V videókat, elég sok van. -
#5381 majd kitalálják a Frost maget:D -
#5380 nem az a baj,hogy előfordulhat ilyesmi hanem az ,hogy szikráját sem látom a videókban az ellenkezőjének...most melóhelyen vagyok nem tudom kirakni a screenshotot amikor szó szerint egymás szájába tartott pisztollyal megy a fight....nah azon kész voltam... -
#5379 A 2002-ES neverwinter nights-ban az íjjászok szaladnak előled és úgy lőnek..../ezzel mulattatom magam azért jutott ez a játék eszemben:P/illetve ha te vagy íjjász és megállsz ha jön rád a közelharcos akkor kampó...nehogymár ne lehessen megoldani! -
Boncmester #5378 PvP-ben ha a melee közelmegy a rangedhez, úgyis a melee nyer 90%-ban, mert az ő skilljei instant castosak, setbackelik a másik skilljeit, és rövidebb idő alatt tudják bevinni ugyanazt a sebzést. Ha a ranged egyáltalán nem tudna lőni, az még durvább lenne. Persze még bármit kitalálhatnak :) -
#5377 Nos pont ez kéne ,hogy legyen a játék része,hogy te megpróbálsz közel maradni az ellenfeledhez míg az pedig megpróbál távol maradni!/mindenféle távoltartó ill. közeltartó skillel/ Az,hogy egymás arcában használják a skilleket annak semmi értelme!
Ami a mobokat illeti túl nagy aktivitást harcban idáig egyik féle sem mutatott...se nem üldőznek,se nem menekülnek csak állnak és várják,hogy mikor mészárolják le őket....kb target dummy-k szintjén leledzenek
Igen az aggró range probléma gondolom egy egyszerü programozással orvosolható...csak azt nem értem,hogy ez azoknak miért nem jut eszükbe akik megtervezik,hogy egy ilyen kiállításon mit mutatnak be a sajtó ill. nagyérdemű előtt!Kíváncsi leszek a sajtóvisszhangra.... -
Boncmester #5376 Nem láttam a live streamet, csak belenéztem a lejjebb linkelt videóba, ahol a sith tolja.
Felteszem a mobokon majd javítanak valamit, elvégre nem holnap fogják kiadni :) Azt lehetne csinálni, hogy ha közel megy a mob, akkor nagyot üt, ezért távol kéne tőle maradni, ha meg távol van, akkor vagy megpróbál közel jutni, vagy fedezéket próbál keresni. Meg mozognia kell, mintha megpróbálna elhajolni a lövedék elől, vagy leguggolni, stb. Szerintem nem lehetetlen megcsinálni, de nem nagyon szokták, ha megnézed, minden MMO-ban ilyen.
Hogy minimum 5 méterről lehessen lőni, az gáz. WAR-ban régen pl az SW-nek volt minimum range-e. Ergo odament hozzá egy melee, és lecsapta anélkül, hogy az értékelhetőt bele tudott volna ütni.
Az aggro range-et simán föl lehet húzni a kiadásra, az szerintem csak egy kis állítgatás kérdése :) -
#5375 :((( sírok....nagyon béndzsó a combat....ez,hogy fél méterről nyomják egymás pofájába a skilleket ez atom gáz....miért nem lehet megcsinálni,hogy a ranged mondjuk csak 5+ méterről tudjon lőni ezáltal kényszerítve lenne a távolság tartásra? A mobok AI-ja is elég gáz,hogy állnak és lövetik magukat olyan közelről....
Nem is beszélve arrl,hogy bár puskájuk van a buckalakóknak 3 méterről aggróznak csak?? WTF?
Ha ez így kijön....az nagyon gáz lesz.....
Elbizonytalanodtam a játék kész állapotát illetően.
A grafika teljesen rendben van az én igényeimnek ez teljesen OK pláne,hogy ez butított állítólag! Bár azt sem vágom jót tesz-e ez a játék hírének ,hogy "pár"? hónappal kiadás előtt egy ilyen nagy volumenü kiállításon nem egy fullos grafikát mutatnak....ez balgaság!
BF3-at sem butított graffal demóztatták baromság is lenne marketing szempontjból!
A táj/környezet nagyon adja és hála az égnek nem csőszerű a map!
összeségében nekem ez inkább csalódottság lett:( -
mcgrape #5374 itt egy másik video, Zazzoin-rol, kamerás, szóval nem a legjobb pozicio sem feélvétel, de ezuttal egy sith, nyomja, meg van ott fejvadász is mellete.
http://www.youtube.com/watch?v=YN-ra_3kfyA&feature=player_embedded -
#5373 Nagy cucc, majd betesznek a moboknak valami képességet, hogy ha közel van hozzá a játékos karaktere akkor rootol vagy melee-vel sebez. Utána már meggondolják, hogy fél méterről lőjék-e vagy nem.
Pvp-ben meg az ilyen amúgyis taigetosz pozitív. -
#5372 Csak már nagyon nem arra voltam kíváncsi. Azt hittem mutatnak valami érdekeset. :/ -
#5371 a videó szar volt, de alapból a Q&A volt a lényeg, ami viszont szerintem érdekes volt. -
eurom #5370 lödd messzebröl és futkározz közben ha ugy esik jol neked
-
Tababo #5369 "állunk másfél méterre egymástól és folyamatosan lőjük egymást pofán"
valami hasonlót írtam én is mikor smuggler leak videót nézegettem. kb 50cmről lőtte a droidot, majd az vissza...hurrááá
sebaj...bízok benne hogy megjelenésig javítanak sokat. graf már tényleg egész pofás, ahhoz képest milyen ocsmány, bazári, szar volt. -
#5368 Vége. Többet vártam. -
Cat 02 #5367 Hát ez eléggé unalmas volt, ment körbe-körbe :D -
Probatbicol #5366 Bocs srácok, de ez gáz, ez a harc, hogy állunk másfél méterre egymástól és folyamatosan lőjük egymást pofán lézerpisztollyal ez kiábrándító...Meg ha már fegyveres harc akkor ne 5 méterről aggrózzanak már az ellenfelek.
Mondjuk a srác se sokat tesz a bemutatóhoz, jórészt bolyong az üres sivatagban. -
#5365 Hehe, egy kis bug. Nem jelent meg a járműve. :) -
mcgrape #5364 mi is tudunk kérdés feltenni vajon, irtam egyet de nem jelent meg, bár az angolom nem anyira tökéj, de a kérdés viszonylag egyszerü, volt, pont ezzel kapcsoaltban hogy az ellen csak áll ott és várja hogy lecsapják, semmi mozgás meg ilyenek :D -
#5363 Elég easy a mobozás. Tömegével lehet ölni őket és nem fogy a hp. -
#5362 Elég zavaró, hogy nincs árnyéka a karaktereknek. -
#5361 ez elég fos minőség :( -
Cat 02 #5360 Megy \o/