• gunji
    Sőt a Wookipedia ezzel nagyjából összhangban kb. 20 évre teszi a kezdet óta eltelt időt (a mostani 7.5.1-ig). Az aktuális dátumot Yavin előtt 3623-ra teszi (3643-tól indítja a játékot).
    Satale Shanra kerestem rá, neki YE 3699-es születési dátumot írnak ;(. Öh, a matekot meghagyom nektek :) Én is sajnálom, hogy már nem az a fiatal, aki a Hope-ban beépítette Malgust a sziklába :)
    A Disney-s dologhoz. Nekem tetszett a mando-ahsokás vonal, ilyen TCW/Rebels szintű dolognak érzem/veszem. Vannak hibáik, de evvan. Én ezekhez úgy viszonyulok, hogy próbálom szórakozásnak/kikapcsolódásnak venni őket. Nem várok sem Gyűrűk Urás (mozi) monumentalitást, sem TNG-s/DS9-es mélységet belőlük. Egyszerűen fél-egy óra kikapcsolódás, hogy sikerüljön kiszakadni a most visszatérő napi robotból. Van akinek tetszik, van akinek nem. Evvan. Nekem például se a GOT nem tetszik, se a Fallouttól nem vagyok annyira elragadtatva. Bocsi.
    Az Acolyte viszont más, azzal nem tudok mit kezdeni. Egyrészt nem értettem, hogy minek fűzték föl a reklámját Carry Ann Mossra, ha aztán khm szpojler. Másrészt a történetet nem is értettem, utólag visszagondolva se, hogy most mit akartak a készítők, mi volt a terv? Mert ez így baromság lett. /OFF vége, bocsi