60146
  • Plata
    Köszönöm.
    Lehet visszatérek.
    Kicsit hiányzik SW.
    De prefként nincs értelme,értelmes cél nélkül meg úgysem játszanék.
    Remélhetőleg az a párszáz misi amim volt nem veszett el. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.08. 17:54:19
  • PiszkosFred
    dede

Mark your calendars! Game Update 7.4.1 "Building a Foundation" will be releasing on March 12th!
    Time: 7am CT / 1pm UTC (note that DST is happening on March 10th)
    Expected downtime: 4 hours

Alongside Galactic Seasons 6, Date Night Companion Missions, and the opening of Character Transfers to the Shae Vizla server, the following will be coming with 7.4.1:
    Outfits will now be included when characters are transferred between servers.
    Ancient Armaments Added To Daily Login Rewards
    Ancient Armaments contain various armor appearances including ones that could not previously be acquired or traded.
    These armor pieces do not contain stats or mod slots and are intended solely for Outfitter.
    These armor pieces do have dye slots and can be traded and bought / sold on the GTN.
    The armor pieces that are available inside of Ancient Armaments will also available as random world drops

Galactic Trade Network (GTN) Droid Legacy Unlock
    A new Character Convenience unlock has been added to Legacy Perks! Once unlocked, players will be able to reach the GTN at any time without needing to travel to the Fleet, their personal ship, various planets or Strongholds!
    Level 1 - Access to droid, 60m cooldown
    Requires Player level of 20
    Costs 3.5M Credits (Req Legacy level of 5) or 400 CCs
    Level 2 - Lowers cooldown to 45m
    Requires Player level of 50
    Costs 7M Credits (Req Legacy Level of 10) or 250 CCs
    Level 3 - Lowers cooldown to 15m
    Requires Player level of 80
    Costs 15M Credits (Req Legacy Level of 20) or 250 CCs

Lastly, we did open up a few sections of the forums to players who have Preferred accounts. Going forward, any player who has a Preferred account can now create threads and post replies in the New Player Help, Introductions, and Bug Reports sub-forums.
  • Plata
    Láttam steamen hogy négy nap múlva peccs.
    Csak nem új season is jön már?
  • Plata
    Köszi.
  • gunji
    Nem láttam még hivatalos infót, csak annyit, hogy márciusban.
  • Plata
    Mikor jön a következő season?
  • Plata
    Én bírtam a sok dumáját. :D
    Mindig volt véleménye mindenről.
  • PiszkosFred
    Az par percben mindenkeppen, aztan elkezd pruntyogni :) (egyebkent ha jol emlekszem, akkor par eve volt is patch, ahol valtoztattak a csipogasan es onnantol ritkabban "szolalt" meg. De lehet keverem valaki/valami massal)
  • Plata
    Szerintem Treek egy cuki maci.
  • gunji
    Azért kell cserélgetni őket, esetleg felváltva basic-ül tudó és nem tudó comp-t használni. :P
    És ha több companiont is használhatnánk egyszerre, össze kéne ereszteni egy droidot, egy huttot, egy vukit, egy javat egy ortolánnal és egy ughnaughttal (ha lennének) xD Na, akkor lenne nagy bábeli hangzavar xD
  • PiszkosFred
    Persze, kellenek a tarsak, en is gyujtom oket minden karakterrel, ha nem automatikusan csatlakoznak, bar mindig felmerul nalam a kerdes, hogy minek, hiszen van vagy harminc es meh, szem. szerint legtobbszor ugyanazt a 2-3 fot hasznalom. :)

HK-kat imadom (Z00M-ot is), de az o esetukben az elmeny nagy resze abbol jon - szamomra -, ahogy kommunikal veled es/vagy a harcokban.

Reszemrol mar Treek eseteben is faraszto volt sok-sok eve a hangja, de mostansag meg aztan plane, az uj tarsaink nagy nagy resze eleve nem "emberi" nyelven beszel (koltsegtakarekossagi okbol), azt a makogast es csipogast pedig en mar nem birom elviselni hosszu tavon :) (kikapcsolni meg ugyebar nem lehet).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.15. 10:39:45
  • Plata
    Bánom is én ha egy fakezű robot is az.
    De kedvelem a companionokat.
    Szeptember óta nem mentem fel.
    Ha most jönne egy társ megint újra előfizetnék.
    Anélkül nem érdemes úgysem játszani.
    Süket HK társakat is negszereztem.
  • PiszkosFred
    Tippre mert mar a toke kivan mindenkinek azzal, hogy vagy gepi vagy hutt nyelven "csipogva" kommunikal majdnem minden uj tars vagy npc, aki nem foszereplo, mert hat a hagyomanyos es "ertheto" kozos nyelvhez kell(ene) az azt szinkronizalo szinesz, utomunka, stb. ami extra koltseg.

• Plata
    Hogy a rusnya magdi visongana nekik egy hétig.
    Mi a fenéért nincs valami érdekes companion inkább.
    Ez a randizás sem egészen értem mire jó.
  • gunji
    Nem. A stronghold lesz helyette.
  • Plata
    Az új seasonban lesz új társ?
  • gunji
    Ma volt livestream a következő 7.4.1-es kiegről (lehet szemezgetni: itt):
    - Jön a Galactic Season 6, a fő jutalom egy stronghold Copero-n, ahol 3 küldetést kapunk
    - GTN-re jönnek cuccok a fenti kéróhoz, két ruci és pár dye
    - Jön a múltkor kimaradt randis kieg, most már tiszta Sims leszünk xD
    - Lecserélik a mail/bank/gtn terminálokat újra (kb. kicsit módosítottak rajta, szóval a fontossági sorrend, igen)
    - Új pvp szezon
    - Meg pár infó a 7.5-es kiegről: új sztori Nal Huttán és egy még nem részletezett új tavaszi event (ebből úgy néz ki, hogy még tavasszal* jön mindez - esetleg május elejére)(* igaz, évet nem mondtak xD)
    Szerk: armor+deco leárazások kezdődtek február 29-ig
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.02.14. 23:48:41
  • gunji
    Ingyen stronghold deco, február 29-ig: LotSKrovos

A régi redeem-oldal nem működik már, helyette bejelentkezés után az account oldalon (https://account.swtor.com/en/account) a 'redeem code' gombra kell kattintani.
    (Ha minden igaz, ide mutat: https://account.swtor.com/en/account/redeem_game_time_code)
  • gunji
    Igen-igen, beugrott. Akkor azt hiszem, marad a twilek csajtól most két hátas. Úgy látom, azok nem voltak benne a korábbi rewardok között. Holnap meg kiderül, mit tesznek vissza az utolsó hétre.
  • PiszkosFred
    Jaja, talan irtam en is december korul, hogy en sem tudtam mire kolteni a tokeneket, a rendszeresen jatszokkal megint kib.sztak, mert megvan mar minden korabbrol, unlockolva accountra, egyszeruen semmi ertelmes nem volt tokenert. A vegen - mivel bennhagyni nem akartam - kinomban mar voros festeket vettem belole, de valami ipari mennyisegben a vilagosabb es a sotetebb tonusubol. Es meg igy is megmaradt "raktaron" a kov. szezonra a maximalisan tarolhato token.
  • gunji
    Nem bántam meg, hogy belekezdtem. Igaz, azt továbbra sem értem, hogy miért nem lehet úgy belőni a reput, hogy normál játékkal teljesíthető legyen.
  • gunji
    Igen (az 3V1L droidos).
  • Plata
    Ez még a régi szezon amiben nem volt társ?
  • gunji
    Egy hét van a Galactic Season 5. évadjából. A tokenjeit mire lehet elkölteni? Még nyolc feleslegem van (companion, stronghold van, utóbbi több is a kelleténél), legalább a korábbi szezonokból tehettek volna be valamit, hátha valaki kihagyta :(
  • pajer_csaba
    Az Erő és a töltött káposzta legyen veletek Karácsonykor is! Kellemes Ünnepeket!
  • gunji
    Öt oldalnyi csalódott fórumozó hatására mégiscsak lesz 50%-os collection unlock sale 12.20-01.09 között.
    Most még a téma szerinti csoportos engedményt kéne visszarakniuk... xD
  • gunji
    Szerintem is így, hasonlóan az eddigiekhez.
    Viszont CM-sale terén idén:
    - nincs collection unlock olcsóbban,
    - nincs téma szerinti leértékelés.
    Csak a szokásos napi leértékelés marad plusz pár karácsonyi témájú dologgal napi váltásban. Részletek a fórumban, ahol meg is kapják a magukét a játékosoktól.
    Amúgy tényleg elég inkompetens az új góré, emellett pl. betett egy zakuul-i droidot a tythoni heroic végéhez a kommunikációs terminálhoz (megszüntetve a barlang végében a nagy droidot). Nem próbáltam, de biztos jó ötlet lehet, ha a beszéd közben respawnolna xD
  • PiszkosFred
    Nem probaltam prefkent, ezert csak tippelek: szerintem ugy mukodik ez is, mint a tobbi sztorinal, vagyis ha a megjelenes napjan vagy utana sub voltal, akkor a rendszer automatikusan hozzaadta az elerhetoseget az accodhoz. Ha nem voltal akkor vagy azota sub, akkor szerintem nem erheto el a story.
  • Plata
    Egy kérdés.
    Preferedként az új sztori le tolható?
    Bár sok kedvem nincs mert még pénzem sincs így.
  • gunji
    Ma kezdődött a wookie-ölelgetős SW karácsony, 24-től meg elvileg dupla xp event (lehetett volna előbb is).
  • Orbancapitan
    azért mert az kevesebb munkával jár olyan tartalomhoz használják itt ami fél kész v nem volt rá idő és kész
  • pajer_csaba
    Tegnap végig vittem Imp oldalon az új sztorit.. bsszus, annyira jó volt... mármint nem maga konkrétan a sztori, hanem végre ismét sztorit játszani... Mostanában, többségében nem volt más content, csak három conversation "oszt' na jól van, geareőldjél, paraszt...". Végre egy kifejezetten csavarosabb történet, némi mászkálással és a conversationok teljes palettájával (mondjuk továbbra sem értem, mi értelme ezt a KOTOR-ból átmentett csevegést erőltetni, mikor láthatólag még képesek régi típusú, szinkronos beszélgetést is gyártani. kurva zavaró, hogy az NPC pofázik, a te karid meg kussol, még is úgy tesz a másik, mintha mondtál volna vmit... Én elismerem, hogy a KOTOR I-II a maguk idejében forradalmi és kifejezetten lenyűgöző játékok voltak ,de ha volt valami, ami igazán kiemelkedő volt bennük, az biztos nem ez a fajta megúszós, olcsójánoskodás. Pláne úgy, hogy az SWTOR első fele még hírből sem ismeri ezt a megoldást). Plusz behoztak egy új karaktert, remélem meg kapjuk majd idővel compiba. Jó lenne, ha ki lehetne képezni Sith-é... >.<
  • gunji
    Meg az összevont ár is zavaró. Volt átverés is belőle másik szerveren.
    Az új töltőképernyő is szvsz randa így, mintha megfolyt volna festés közben :(
  • pajer_csaba
    A sávos kezelési költség még nem is lenne túl gáz (azon felül, hogy önmagában ad absurdum), de ez a max 20 ajánlat látszik és azok is összevonva (wtf?) na az elég nagy kibszás.
  • gunji
    A napokban vettem észre Tarison, hogy megint variáltak a bonus series-küldetésekkel (amit itt Strom-tól lehet felvenni), az eddig napi ismételhetőséget az exploration ikonja váltotta. Valaki próbálta azóta, hogy ismételhető maradt-e? Vagy esetleg másik bolygón a helyi bonus series?
  • gunji
    Eddig ha kitettél valamit a GTN-re, akkor levont tőled fixen egy 'nemtudomhány' % foglalót/kezelési_költséget, s megjelent az ajánlatod a többi között. Ha megvette valaki, akkor tőled vonta le az adót.
    Most majd, ha kiteszel valamit, sávosan emelkedő foglalót von le tőled (ami függ a kitett ártól és hogy hány napra tennéd ki). Az ajánlatot meg összevonja a többi ugyanolyan áron más játékos által kínált ugyanolyan termékkel. Emellett csak 20 db különböző árú ajánlat látszik majd. Ha megveszi valaki, akkor nem te (eladóként), hanem a vásárló fizeti az adót, szintén sávosan emelkedő értékűt. Stb.
  • Plata
    Miért lesz elszúrva GTN?
    Bár annyira nem izgat mert majd három hónapja nem voltam fent,de ez most érdekel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.01. 22:12:26
  • gunji
    December 5-én jön az új kieg: Game Update 7.4 "Chains in the Dark" is coming December 5th!
    Wookie ölelgetni meg december 12-től lehet :)
    Tehát: keddig még lehet GTN-ezni, keddtől meg eléggé el lesz szúrva :(
  • PiszkosFred
    Reszemrol a starfightert leszamitva evek ota nem voltam pvp kornyezetben vagy battlegroundon. Elobbin is csak egy-egy heti kihivas miatt, de volt, hogy inkabb hagytam a fenebe azt a 8-10 pontot, nem ert annyit szamomra a kinlodas. Plusz regebben, amikor a respawnok es a combat meg sokkal rosszabbak voltak es nem volt kozos celpont, hanem magadnak tagelted be az ellenfeleket, akkor a Black Hole es CZ dailyknal volt, hogy a pvp instanceban/zonaban csinaltam, kevesebb volt ott az ember es ok is csak a feladat miatt voltak ott, nem pofozkodni :)

Ettol fuggetlenul tedd fel a kerdest, de sanszos, hogy nem en vagyok az embered, aki tudja ra a valaszt.
  • pajer_csaba
    Valaki csinálja a pvp seasont?