• Plata
    Nekem most bejön az Sw ToR,este is sokáig szórakoztam,tudom másnak kevés az hogy tolja az FP-ket ész nélkül,de én szeretem.
    WoW-ot is szeretem,mert mindig hiányzik,de lássuk be az már nem olyan jó,most kiskarikat húzni nagyon jó volt megint,de amint felérek velük a 70-es szintre egyszerűen nincs értelme tovább tolni,tudom most 80 a max,de az új kieg nincs meg,őszintén 20 ezret nekem már nem ér meg.Az előző kieget is goldból vettem meg,mert úgy éreztem hogy nem nagyon érdekel,főleg miután a játék elkezdett erősen az LMBTQ irányba menni,tavaly februárban még volt két hónap előfizetésem,de betette a kaput a februári jutalom és inkább elmentem ESO-zni. :D Olyanná változtak a játékosok mintha a melegfelvonulásról jöttek volna.
    Egyébként már BfA és dragonflight kiegben is látszódott erősen hogy régebbi kiegek pályáit tették be bizonyos helyre,kicsit olyan volt mint a Dragon Age 2,hogy minden egyes barlang ugyanolyan volt csak más néven.
    Egy ideig azzal szórakoztam hogy megkerestem hány ilyen darab helyszín van és melyik kiegből származik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.07. 10:34:19