Minden nap vagyok, huzom az uj altokat - az 5 darab 80-as utan kaptam 25% xp warband bonuszt, plusz van alapbol 10% az event miatt es a napi kuldi is ad +10%-ot 12 orara, igy aztan egy TW dungeon 3 szint :)
Siralmas a felhozatal a TP-ban, par kopenyt es vallast vettem meg eddig, a tobbi vagy megvan, vagy estleg majd ho vegen, ha addig megjon a kedvem hozza. Azzal a mounttal, amit linkeltel, ki lehetne kergetni engem a vilagbol :) Nem tudom, jobb szeretem az egyszeru, a vilaghoz illeszkedo outfiteket.
Ez a bajom mostansag a Conannal, Diabloval, SWtOR-kal, ESO-nal, stb. battlepass rendszert vagy ahhoz hasonlot hasznalokkal, hogy siralmas a kinalat, legalabbis szamomra 90%-uk ertelmezhetetlen es hasznalhatatlan, akar ujdonsag, akar korabbi verzio reskinje.
Viszont, hogy ne csak panaszkodjak, baromi nagy makom volt. FB-n az egyik nemzetkozi nagy wow csoportban masodpercre pontosan ahogy odakattintottam, kiraktak 10 kodot es sikerult az egyiket behuzni, igy megvan a korabban linkelt zold mountnak a voroses verzioja is (ez valami csak amerikaiak szolo kampany volt, mint anno a KFC-s kajahoz kapott diablo skinek)