• Plata
    Tegnapelőtt jöttem rá hogy TW raid már be enged nem 80-as karakterrel is,régebben nem engedett be,kiírta hogy kicsi a szintem.
    30+-os karival vettem észre hogy elérhető TW raid,nem csak az insta,de akkor nem volt kedvem mert nagyon késő volt,mert sokáig Sw ToR-oztam.
    Tegnap elmentem a druidámmal és letoltam kettőt is.Meg is kaptam a cuccot érte így elértem a 100 tokent.
    Mostmár minden TW insta ad 2 tokent.
    Gondoltam akkor előveszem az unholy deathknight karit és megyek szórakozni.
    Mentem is három kört,csak hármat mert késő volt vagy 10-20 perc mire behív és sokáig Sw ToR-oztam.
    Az utolsón viszont történt valami érdekes dolog.
    Az unholy DK karimnak disease buildje van,mert az nagyon poén hogy egyszerre akármennyi ellenséget megfertőz,simán felrak akár mennyi ellenségre talán 5-7 féle fertőzést és az terjed. :D
    Csak hogy az egyik boss nyomott rám charm-ot és átáltam az ő oldalára,itt kezdődött az érdekes dolog,az egész csapatot telepakoltam akaratom ellenére mindenféle dot-al meg egyéb szösszel.
    De ahogy vissza nyertem a kontrolt a karakterem felett és utána a csapattársakon lévő átkok fertőzések meg egyéb szarok nem múltak el.Amikor lejárt az idejük és el kellett volna múlniuk újra kezdték a fertőzést,olyan mint valami végtelen ciklusba kezdtek volna.
    A legtöbb fertőzés az ellenségről egy idő után lejön,ha túléli,de csapattársakról nem,újra és újra kezdte a sebzést.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.23. 07:43:33