-
gunji #60180 De-de igazad van, csak nem néztem meg a livestreamet, itt egy összefoglaló cikk róla videókkal: https://www.swtor.com/info/news/article/20241114-0
A lényeg összefoglalva:
- két twitch-drop:
-- egy Ilum kép, ehhez egy órát kell nézni SWTOR-t a twitch-en 11.28 előtt,
-- egy ametiszt (lilás rózsaszín) Vulptilla mount, ehhez négy órát kell nézni a 7.6 érkezése utána 28 napban
- elvileg várható új történet is (ha sikerül befejezniük időben, van valami gondjuk, ami zavart okoz az erőben),
- új deco és CM-cuccok, plusz a Skeleton Crew sorozathoz kapcsolódó gear/dye,
- egy új fajta fizetős deco pack is jön (a packban hibás, leharcolt ócskaságok lesznek, amihez kapunk küldetést is, amivel megjavíthatjuk a cuccokat, pl. droidot) (lol)
- két ajándék pettel (ha jól nézem, egy droid és egy állatka egy lebegő üveggömbben) és a hosszú hajjal
- új fícsörként jön a dynamic encounters-nek nevezett dolog különböző fajtájú miniküldetésekkel (nem csak harc) (jutalomként kaphatunk mountot meg petként foltos macskát :)
-- a PTS-en az előfizusok kipróbálhatják ezeket plusz jutalmakért
- új lair boss és új pvp season
- life day új mounttal és rucival
- a 11.29-01.04 közötti előfizetősöknek még egy ajándék: egy olyan mount, amire fel tud ülni egy companion és egy minipet (nyilván nem mindegyik, amelyik túl nagy, az nem)
- felszabadítják a nem használt karakterneveket: azokét az f2p/pref játékosok karaktereinek a neveit, akik 2024 január 1 óta nem léptek be a karaktereikbe (aki előfizető a 7.6 érkeztekor, azt nem érinti ez)
- bolygó felújítás: Ilum, Hoth, Tython, Korriban
- játékos karakter textúra-felújítás - ami egyelőre nem aratott túl nagy sikert
Megjegyzés:
- Ez így elsőre nem tűnik rossznak, meg kicsinek :)
- A 7.5-ben volt új sztori? Én nem emlékszem, vagy csak kihagytam.
- A twitch-dropot a twitch raktárából kell igényelni, akkor kapom meg emailben a játékon belül (sajna nem tudtam eddig)
- Látom, sokáig írtam xD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.11.17. 13:03:37