60268
  • PiszkosFred
    Reszemrol a starfightert leszamitva evek ota nem voltam pvp kornyezetben vagy battlegroundon. Elobbin is csak egy-egy heti kihivas miatt, de volt, hogy inkabb hagytam a fenebe azt a 8-10 pontot, nem ert annyit szamomra a kinlodas. Plusz regebben, amikor a respawnok es a combat meg sokkal rosszabbak voltak es nem volt kozos celpont, hanem magadnak tagelted be az ellenfeleket, akkor a Black Hole es CZ dailyknal volt, hogy a pvp instanceban/zonaban csinaltam, kevesebb volt ott az ember es ok is csak a feladat miatt voltak ott, nem pofozkodni :)

Ettol fuggetlenul tedd fel a kerdest, de sanszos, hogy nem en vagyok az embered, aki tudja ra a valaszt.
  • pajer_csaba
    Valaki csinálja a pvp seasont?
  • Plata
    Én ezt a szezont totál kihagytam,nem tetszettek a jutalmak.Már kb legalább két hónapja nem léptem be.
    Mostanában inkább WoW,bár pár hete az sem,mert nem tudok elszakadni Mass Effect-től.
    Legendary edition ezerszer jobb mint a sima régi részek.Még egy rakás végigjátszási ötletem van.
    De ha lesz új season Sw ToR-ban és jó társ lesz akkor visszatérek.
    Főleg mert amennyire tetszett a WoW a kieg elején most a vége felé már kezd nem be jönni,plusz ez az egyszerre három kieg dolog sem tetszik,szerintem csak elfogják cseszni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.23. 16:53:14
  • PiszkosFred
    Na vegere ertem ennek a szezonnak is a het elejen. Sajnalom, hogy a galactic tokenbol nem lehet ertelmes dolgot venni akkor, ha aktiv es rendszeres jatekos vagy, mert a kinalatban mindenen megvan a korabbi szezonokbol. Igy aztan annyi deep red-red festeket vettem, hogy az kitart jo par evig... jobb hijjan nem volt mas otletem.
  • pajer_csaba
    Ehhez csak egy dolgot fűznék hozzá: "A vevőnek mindig igaza van!" - csakhogy ez csak a mondat első fele. A teljes így hangzik: "A vevőnek mindig igaza van, ízlés kérdésében."
  • gunji
    Na, pont ilyesmi hiányzott belőle, amikor felsorolták a flashpoint/op/arena/gsf/stb., hogy nem érdekel/nem játszok vele. Ugyanígy, ha egyszer válaszoltam, hogy nem, nem vettem boostert/hajzselét/stb., akkor ne kérje hogy rakjam sorrendbe, mennyit költöttem ezekre. Meg leragadtak ott, hogy miért modern v. nem modern a játék és mit kellene tenni, hogy az legyen. Ezt szvsz úgy kellett volna kezdeni, hogy tetszik-e a kinézete, legyen-e 'modernebb' (szvsz rosszabb lett az egyszínű fekete háttér a monokróm ikonokkal, s a v7-beli ui-fejlesztés is érdektelen, beleértve a közelgő GTN-változtatásokat). De amúgyis mit értenek modern alatt?
    A 'mit változtatnék' meg szerintem belefért volna pár mondatba, esetleg egy oldalba, ha már annyira user-friendlynek tartanák magukat, legfeljebb skippelik. Én úgy szocializálódtam, hogy mindig a vevőnek van igaza, ebben az esetben: ne a fejlesztő döntse el, mi a jó a usernek (ebből jönnek olyan förmedvények, mint a Windows 11 tálcája), vagy legalábbis kérdezzen rá. És nem feltétlenül a kasztok kiegyensúlyozatlanságára gondoltam, hanem a játékmenetre, esetleg új játszható fajokra/bolygókra javaslatokat
    És hát sajnos, nincs másik SWTOR :(
  • pajer_csaba
    Pont nem ezeket tartanám lényegi kérdéseknek. Ezekre minden hülye tud válaszolni, százával - nagyobbnál nagyobb vágy-vezérelt baromságokkal. Gondoljunk csak arra, hogy mekkora a rinya a pvpn állandóan - pls nerf ezt, pls nerf azt... "mit tennék bele..." - azt majd ők eldöntik, ez a dolguk, ezért kapják a fizetést. Te meg mint user, majd eldöntheted, hogy játszol-e vele, vagy sem. Ezzel elsősorban nem őket akarom védeni, csak picit lehúzni a földre azt a kissé elgurult gondolkodást, hogy itt az egyes játékosok seggéből fújna a passzátszél. Manapság mindenki azt hiszi, hogy pontosan tudja, hogy mi kellene és mi nem, de az igazság az, hogy ahány játékos, annyi igény és elképzelés, és persze mind helyes - a dev meg csak fogja a fejét, hogy az összes hülye mennyire lelkesen ellentmond egymásnak... nem, egy ilyen kérdőívből lenne csak a kurva nagy káosz. És ez még akkor is így van, ha egy-egy témában kialakulnak kisebb-nagyobb csoportok egy-egy ötlet mentén - az ilyenekből is van ezer+1, felülről nézve ez sem sokkal jobb helyzet. Szóval inkább megkérdezték azt, amivel tényleg tudnak is majd kezdeni valamit. Kár ezen sírni, meg kiakadni. Ez kb pont ugyan az, mint amit a "10 millió futball-szakértő országa" mondás is takar. Fejlesztői oldalról meg nem árt óvatosnak lenni az ilyesmivel.
  • gunji
    Megcsináltam, de ne fáradjon vele senki - ha csak nem a nem tudom milyen játékbeli jutalom a cél. Semmi értelme nem volt.
    Lényegi kérdések hiányoztak: mit szeretek és mit nem a játékban, mit kellene változtatni benne, mit tennék bele, stb.
  • gunji
    Kitöltöttétek a felmérést (már aki kapott)? Már az első oldalnál nem ilyen kérdésekre számítottam (ui: mennyire nehéz a játékmechanika). Jobban érdekelne olyan, hogy mi tetszik a játékba, s mi nem, meg mit szeretnénk. Lesz ilyen?
    Elvileg valamilyen ajándék is jár a kitöltésért, de kicsit bizalmatlan vagyok az irányított kérdések miatt az ilyesmikkel szemben.
  • pajer_csaba
    "Meg elkezdtem háttérképeket készíteni a bolygókon a tájból." - Ilyet én is csináltam, a main karim hobbija a hegymászás, úgy fotózgatok. A Hothon van egy pont, amire ha felmászol és elforgatod a kamerát full belső nézetből, akkor előhozod a fekete ég bugot.
  • gunji
    Elfogadom. Hothra a vakító fehérséget írták inkább, Belsavisra meg a magas fallal körbevett börtönjelleget hátrányként. A nagyság viszont kevésbé zavar, szeretek csatangolni játék közben :) Meg elkezdtem háttérképeket készíteni a bolygókon a tájból.
    Oricon viszont kb. mint a pokol, amerre lépek csáp terem, meg nekem (kicsit) ijesztő a hangulata. Részben ezért hagytam félbe a repuját is. :(
  • pajer_csaba
    Az Oricon-t kis rutinnal (mondjuk 2-2 alkalommal per oldal) simán le lehet tolni, álmodból felébresztve is. A Belsavis és a Hoth viszont kibszott hatalmasak, és krva szar megtalálni rajtuk bármit is.
  • gunji
    A legutáltabb bolygók versenyét általában Belsavis vagy Hoth szokta nyerni. Nem is értem, senki nem jár az Oricon-ra? :)
  • gunji
    Már jó tíz éve sajna. Ahogy ennyi idő után sikerült egyedül végigugrálni az Arcanumot is, juhé :)
  • gunji
    Őőőő, bár lehet, h tévedek, de úgy emlékszek, hogy anno a 'For the Record' (Makeb heroic) ha nem sikerült a négy konzol és a gáz megölt, nem vágott ki a zöld függöny elé és nem resetelte a heroicot. Vissza lehetett menni újra próbálkozni és nem kellett még egyszer végigölni a katonákat/droidokat benn.
    Bár igaz, már régen csináltam :(
  • Orbancapitan
    inkább mondták most néztm meg azt a részt emelik a gear szintet változik a boss drop alacsonyabb fajtájú gearek kivezetik h kb csak legendary esen a moódolás is változik illetve az nem volt tiszta h op-1 már csak master nehézségű class küldiken fog esni op-k mellett mert eddig kb mindenhol esett ha szerencséd volt
  • Plata
    Már egy hónapja nem léptem fel,mert nem volt kedvem előfizu nélkül,de ma láttam steamen hogy jön valami 7.4 update,ha jól láttam agear szerzés is változni fog,de azt nem írják hogy hogy.
  • gunji
    Köszi!
    Ma volt a stream? Akkor hiába vártam tegnap :o :D
  • PiszkosFred
  • gunji
    Redditről: "I'm thinking of getting back into SWTOR after not playing for 23 hours" xD
    (link)
  • Plata
    Muris hír.
    Lol.
  • Plata
    Én is akartam még tolni a héten a seasont,de rácsesztem,általában huszonnegyedikén szoktam kapni levelet hogy megkaptam a CC-t a köv hónapra,most is úgy gondoltam 24-ig lesz előfizum és addig csinálom küldiket.Erre huszadikán felmentem és pref vagyok. :O
    Még a guild dolgait sem tudom csinálni mert ahhoz is előfizetés kell,így nincs guild conquest,nincs is kedvem felmenni.
    Egyenlőre lőttek seasonnak,prefként mindennek csak a felét kapom úgy is.
  • gunji
    Sikerült megoldani az idegesítő térkép bugot, ami nem bug, csak egy új beállítás került be a játékba (preferences -> user interface -> map): 'Exterior Map Defaults to World Map'. Ezt, ha kicsekkolom, akkor megint jól működik a térkép, s nem vált vissza mindig a teljes 'world' map-ra. \o/
  • PiszkosFred
    Jo tudni. En ugy csinaltam, hogy a dark tide vagy ilyesmi kezdo kuldi cuccat 50 CC-ert "klonoztam accountra" mar a legelejen, az elso karakterrel aki kivaltotta, majd a flottan a kuldetes soran - amikor elkuld a kocsmaba, hogy rendetlenkedjunk - akkor nem csak negyszer raztam meg a tancolokat, hanem 20x es kesz is volt.
  • Plata
    Coruscanton is van.
  • gunji
    Nem szükséges másik karakterrel unlockolni a "Dark Tidings"-küldetést, működik anélkül is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak kilestem egy másik játékost a Hothon, hogy hova megy: s eléggé eldugták a panelt egy nagy láda és egy cső mögé. Szóval működik, s elvileg elég egy kocsmában randalírozni 20-szor, nem kell mindegyik felsoroltba elmenni.

Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.20. 21:56:22
  • PiszkosFred
    Ha megcsinaltad a kuldetest, unlockold, jaja
  • gunji
    Igen, az egyik coruscanti csehóban, az megvan, csak másik karakterrel. Lehet, hogy az a baj? Másik karakterrel nem is lehet megcsinálni? Vagy azzal is ki kell venni a küldetést? (collectionben 50CC a legacy unlock)
  • Plata
    Az első küldetés indítja.Amit a season ad.
  • gunji
    Igen, nekem is ez a gondom, hogy nem tudom, hogy kell elindítani. Egyik karakterem még ott volt az Aurek-bázison Hothon, gondoltam megcsinálom, csak nem találtam meg a panelt, ami egérdroiddá változtat. S tegnap máshol sem találtam infót rá a neten (fórum, youtube).
    Szerk: végre valaki csinált hozzá topikot a swtor.com-on, hátha ott valaki rájön :) link
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.20. 12:23:33
  • Plata
    Nem,vicces.
    Nekem küldetés miatt kelett csinálni nem season miatt,később vettem észre hogy beszámolta season küldibe.
    Küldi után láttam hogy 9/20 a season egeres bohóckodás.
    Küldetésen kívül nem is tudom hogy kell elindítani.
    De egy tökéletesen egyszerű és röhej könnyű minigame,annyi hogy szivatni kell a vendégeket.
    Megijeszteni vagy sokkolni esetleg felgyújtani a kukát. :D
    Jah és nincs lebukás vagy semmi veszély,küldi közben olyan laza hülyéskedés volt hogy csak na.
    Szóval abszolút vicces és tök laza küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.20. 11:31:08
  • PiszkosFred
    Tegnap beraktam a kovetesek koze, az lesz az egyik heti, de meg nem kezdtem bele. Maceras?
  • gunji
    Megcsinálta valaki a Galactic Season e heti mouse droidos ijesztgetős küldetését?
  • gunji
    Hát igen, a zongoracipelők átka :(

Ma vettem észre, hogy GS5-ben is van repu :( Ahhoz van a 'dark spore', csak hát az se esik pluszban.
    S hiába lehet már 11 heti küldetésből választani (a 7-t), ha olyanok is: csináljunk négy op-ot (talán ha lehetne szólózni), két flashpointot (eddig elég volt egy), két weekly-t, nyolc bolygó küldit vagy 15 kasztra szabott küldit, meg sorolhatnám.
    És közben még kéne húzni a sztorit (szerettem volna aug 20-ra eljutni Makeb végére, most épp Ilumnál járok), az új patch meg elszabta az overlay térképet (ha bekapcsolom a teljes térképet, átváltok a kisebb terület térképére, akkor átvált arra az overlay térkép is; de ha kilépek a térképből, akkor az overlay visszakapcsol a teljes térképre), meg mást is.

A Galactic Starfighter-résszel sajna nem játszok, nekem béna/én vagyok az hozzá.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.17. 22:25:49
  • Plata
    Heti küldi lenne hogy toljak le 2 heroic űr küldit.
    De nekem hiába van 7-es szintű gear a hajómon,nem ér kutyagumit sem úgy szétkapnak mint foxi a lábtörlőt.
    Van ezekre valami spéci taktika?
  • Plata
    Ma reggel felmentem hogy a tegnapi napi küldiket le toljam,ugye még déelőtt meg lehet csinálni.
    Három heti küldi kész és a napi küldi.de coruscanton irdatlan lag volt.
    Még 10 napig van előfizum addig próbálom megcsinálni a küldiket.
    Nem tudom meg hosszabbítom-e,van aktív WoW előfizum is és jelenleg két játékot nem tudok aktívan tolni,úgyis minden este halott fáradt vagyok,melóban alig tudok lógni mert hajtás van.Max reggelente korán tudok kicsit játszani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.14. 08:09:05
  • gunji
    Meghosszabbodott a szerverleállás bizonytalan ideig (no ETA) :|
  • gunji
    Holnapra 7.3.1a patch notes: link

A legfontosabbak szerintem:
    - All mission items from the Galactic Season track are now Bound to Legacy (previously Bound to Character)
    - All Galactic Season 5 Mission items have been added to Collections
    Azaz a GS5 küldiket nem kell megvenni a vendortól, ha másik karakterrel is meg akarjuk őket csinálni. Ha így lesz, akkor azt hiszem, megérte várni kicsit :]
  • Plata
    Ma a sorcim be bugolt.
    Harc közben hívott be Fp és rajtam maradtak a legacy képességek,csak az első boss előtt tűnt el.
  • Plata
    Hát úgy hogy van magyar nyelv is.

Fura ruha azért van a karimon mert épp virágot szedek,és ha szakmázol a karid automatikusan átöltözik szakmás ruhába. XD
    Szóval fura kalap meg füves kosár és töbi hülyeség alapból nincs rajta.
    Ez a kari kb egy hetes,csak most dől az xp mint állat és már maxos szintű.
    Újra kezdtem egy másik szerveren,eddig magyar mentes szerón játszottam,most átmentem arathira,de nem hülyültem meg hogy 30 valahány karit pénzért költöztessek át,inkább kezdtem párat.Öszvissz öt allis van most.
    De kiskarit húzni nagyon fun,a magyar szövegekben néhol olyan poén dolgok vannak,például olyan csúnyán beszélő NPc hogy a pofám leszakad. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.09. 16:14:08