• PiszkosFred
    Ahogy elersz 100 darab tokenig, begyorsul a dolog, onnantol minden sz.rert kapsz majd 2-3 darabot.
    Nalam a wow az a komfort jatek, amit azert tartok fenn, mert oda mindig vissza tudok terni es kb 5 perc aklimatizalodas utan mar ott folytatom, ahol esetleg par honappal elotte abbahagytam.

Az SWtOR-kal az a bajom, azon tul, hogy imadom, hogy az erkezo kontent minimalis hosszusagu, a regieket meg mar oda-vissza szazszor letoltam. Minden adv. classbol van legalabb 2 verzion (kulon noi es ffi karakterrel), vannak light V es dark V verziok, stb., tenyleg semmi ujat nem tud mar mondani a jatek. A szezonokon kivul neha egy-egy sztorit vegigjatszok, nosztalgiából, vagy megyek par kor heroicot, esteleg szetnezek a CC boltban, stb., de ezek nem tartanak tovabb par hetnel. Az uj rewardok ugyanazok, csak atszinezve, az uj kompoknak meg a szovege is ugyanaz, az uj sztori fejezetek meg nagyon lassan erkeznek. Mindezt ugy mondom, hogy rengeteg orat toltam mar bele, vagyis csak nekem fujt ki a tartalom, masnak meg boven tartogathat meglepetest.