gunji#60038
Grat xD Szerencséd volt.
Én örülök majd, ha egyáltalán befejezem a hetit. :P Kedden sikerült egy jó órát fenn lenni, sőt, sikerült egy induló wb-csapathoz is csatlakozni, így a sima wb-s meglett. Utána átmentünk a dvl wb-hez a Coruscantra, ahol érkezéskor épp egy másik csoport győzte le a wb-t, így néhányunknak ugyanúgy megadta a játék a killt és a tokent. Igen, anélkül hogy benne lettem volna a csoportban és fizikailag teljesen materializálódott volna a karakterem és hogy bármilyen damage-t bevittem volna...
Miután a többieknek megcsináltuk újra (még egy tokent nem adott), átmentünk Hothra a másik dvl bosshoz. Azzal majd egy órát szoptunk, mire sikerült legyőzni - én éppen visszatérőben voltam egy medical droid stationtől, így nem kaptam semmit. Tehát, amikor benne voltam az op-groupban, akkor nem adta meg killt, mert messze voltam. Amikor nem voltam benne az op-groupban, akkor megadta a killt, mert közel voltam... Logikus és fair. Igen, tudom, hogy így működik mióta, de azért mégis röhej. Legalább tennék közelebb a medical droidot, ne kilométerekre. Tönkreteszi a játékélményt. Na, ez egy ok, amiért ritkán megyek wb-re. Úgyhogy az azóta úgy is maradt félkészen, megcsinálni nem is fogom.
A Balfasz nevű karakterhez: nekem tetszik a neve, frappáns. Már csak az utalás kedvéért. :P
Nekem is vannak hasonló nevű karaktereim, talán még ezen is gondolkodtam, de végül nem lettem ennyire vulgáris, nehogy bannoljanak.