60844
-
gunji #60044 Hát, ott a kezedben a képen ;) :)
A hétvégén vettem a GTN-en ezt: https://i.redd.it/pzp1du7iiptd1.jpeg (az Ashoka-sorozatból a címszereplő kardja, pont tegnap volt kedvezményes), meg a rövidebbik változatát.
Plusz a Twisted Fang Lightsaber és a Vengeance's Unsealed Lightsaber csak a Collections fülön végigszaladva. -
Plata #60043 Közben voltam esseles-en,sikerült jobb képet lőni kardró,az előző úgyis eltűnt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #60042 Nem tudtok véletlen olyan fénykardot ami nem egyenes,enyhén görbe,mint Dooku gróf kardja például.
Egy kicsit görbe kardot már szereztem a karakteremnek,de az nem az igazi.
Store-ban nincs jobb nála.
De talán ti láttatok már ilyen kardot valahol,mondjuk küldiben vagy talán jutalomként.
Szóval ha tudtok hasonlót akkor kérlek írjátok meg.
-
Plata #60041 Na két év után sikerült befejeznem az öcsit,tavaly nem csináltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.09. 20:03:15 -
Plata #60040 Season dobozból ma két jó dolgot is kaptam,egy szép kristályt és egy tuningot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.04. 22:12:20 -
Plata #60039 Én kiskarival lovagoltam a környéken mikor ölték a bosst és nekem is megadta. :D
De mivel már kész volt,csak 1 tokent kaptam.
Nekem minden karim random név generátorral lett csinálva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.04. 19:10:31 -
gunji #60038 Grat xD Szerencséd volt.
Én örülök majd, ha egyáltalán befejezem a hetit. :P Kedden sikerült egy jó órát fenn lenni, sőt, sikerült egy induló wb-csapathoz is csatlakozni, így a sima wb-s meglett. Utána átmentünk a dvl wb-hez a Coruscantra, ahol érkezéskor épp egy másik csoport győzte le a wb-t, így néhányunknak ugyanúgy megadta a játék a killt és a tokent. Igen, anélkül hogy benne lettem volna a csoportban és fizikailag teljesen materializálódott volna a karakterem és hogy bármilyen damage-t bevittem volna...
Miután a többieknek megcsináltuk újra (még egy tokent nem adott), átmentünk Hothra a másik dvl bosshoz. Azzal majd egy órát szoptunk, mire sikerült legyőzni - én éppen visszatérőben voltam egy medical droid stationtől, így nem kaptam semmit. Tehát, amikor benne voltam az op-groupban, akkor nem adta meg killt, mert messze voltam. Amikor nem voltam benne az op-groupban, akkor megadta a killt, mert közel voltam... Logikus és fair. Igen, tudom, hogy így működik mióta, de azért mégis röhej. Legalább tennék közelebb a medical droidot, ne kilométerekre. Tönkreteszi a játékélményt. Na, ez egy ok, amiért ritkán megyek wb-re. Úgyhogy az azóta úgy is maradt félkészen, megcsinálni nem is fogom.
A Balfasz nevű karakterhez: nekem tetszik a neve, frappáns. Már csak az utalás kedvéért. :P
Nekem is vannak hasonló nevű karaktereim, talán még ezen is gondolkodtam, de végül nem lettem ennyire vulgáris, nehogy bannoljanak. -
pajer_csaba #60037 Magyar. ismerem. Az a típus, akinek a szellemi teljesítményétől inkább átmész az út túloldalára, ha szembejön veled. -
Plata #60036 El is felejtettem,tegnap este épp csak felmentem a játékba mikor jelentkeztem heti küldis csoportba,summoltak coruscantra,a coruscanti cseten meg egy érdkes nevű játékos írogatott.
A neve "Balfasz" volt. :D
Angolul írt,szóval míg vártunk boss respawnra elgondolkoztam,vajon magyar-e vagy nem és random adott volna a játék ilyen nevet?
Mert ha meg magyar mi értelme ilyen névnek? -
Plata #60035 Két és félóra alatt a héten is meg lett a season,közben meg is vacsoráztam.
-
Plata #60034 Steam-en már keresik a tesztelőket Sw ToR mac klienshez. -
Plata #60033 Én ma este későn tudtam haza jönni így elkezdeni,kb nyolc felé,de így is meg lett a heti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hammer Station megvan kb 5 perc alatt randommal is, a Battle of Rishit meg a vegig tudod sunnyogni egy stealthes karakterrel es csak a bossokat kell olni (meg az 2. es 3. boss kozotti "kapcsolokat" vedo 1-1 groupot kell kinyirni) -
Plata #60031 Úgy emlékszem hammer station volt a héten. -
gunji #60030 Mert egyszerűbb (lenne) fél-egy órát ásni a seeker droiddal, mint kétszer lenyomni a Battle of Rishit (vagy nem tudom, melyik van a héten). Az fp/op-szerű csak-harc küldetések vénségemre nem fekszenek, tavasszal az életkedvem is elment az echoes of oblivion jellegű dolgoktól. Ellenben a múlt héten amikor a consularnak kellett 15 küldetés, Coruscanton egy majdnem új karival élveztem a játékot, majdnem úgy, mint 12 éve. Szerintem ez a lényeg, hogy élvezzük. ;) -
Plata #60029 Nekem ilyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.21. 20:03:24 -
Plata #60028 Mi a szőrért a seeker küldit tolod? -
gunji #60027 15 perc után feladtam a seeker droid-os keresést, mert képtelen egymás után ugyanarról a helyről következetes eredményeket adni. Most is 6 heti lesz, sebaj. :( -
gunji #60026 A hírlevélben olvastam, ez meglepi, nem gondoltam volna, hogy átportolják bárhova. Bár nyilván időbe telik, egy nagy v8 együtt nagyot szólna. Vagy legalább GS rerun.
Azért jó lenne, ha a pc-re is jönne valami, az 'our art modernization efforts'-tól a hideg futkározik már a hátamon. Remélem az év végére jön valami kis sztori is, egy új bolygóval. Nem kell nagy, elég egy kisebb daily area, mint Ossus. A legutóbbi Nal Hutta felújítás annyira nem jött be (rosszabbul lehet látni a bolygón). -
Plata #60025 Rakás új játékos lesz. -
pajer_csaba #60024 Nem túl sok content, de ha megcsinálják Mac-re a játékot, azért az elég jó dolog. -
Plata #60023 Steamen új hír van:
Hi folks!
We’re now in the second half of 2024, and here to give you all a snapshot of Game Update 7.5.1 and what players can look forward to as we prepare for Game Update 7.6.
Game Updates
Game Update 7.5.1 “The Greatest Bounty” launched on August 20 and contains Galactic Seasons 7, the Vette and Aric Jorgan Date Night Missions, a plethora of Cartel Market offerings, and we kick started the beginning of our Twitch Drops campaign.
Galactic Seasons 7 (GS7) is aptly named, The Greatest Bounty, as it leans into the playing the role of a Bounty Hunter. Our recurring Bounty Contract in-game event has been enabled for the duration of GS7 and it features the return of the 16 Dark vs Light event world bosses. More info can be found here.
Game Update 7.5.1 also features two new weekly repeatable Date Night Missions starring the Sith Warrior companion, Vette and the Republic Trooper companion, Aric Jorgan!
(Vette/Aric Jorgan)
We collaborated with our friends over at Lucasfilm Games to bring even more “inspired by” items to the Cartel Market. This update brought items such as the Deadly Outcast Armor inspired by The Acolyte series on Disney+ and weapons inspired by Star Wars: Visions™. All of the items can be seen here.
(Deadly Outcast Armor)
We were also excited to announce the start of Twitch Drop campaigns. For 28 days post 7.5.1 launch, players who watch 4 hours of SWTOR content on Twitch could obtain the Orlean Voidstream mount. We have a variety of Drops planned out for the future, so stay tuned on further announcements.
Game Update 7.5.1b launched on September 10 and included a number of bug fixes and additional Cartel Market offerings including the Corporate Security Outfit, weapons, and a new teal/orange dye module inspired by Disney+ series Andor and Ahsoka.
In late July, we released the limited time offer Master the Fight: Firebolt Edition bundle. This bundle includes:
5,500 Cartel Coins
180 Days of subscription and 600 Cartel Coins each month
A Vectron 240R Firebolt Mount has a quick hotrod burst mode and is rideable at level 1
5 Primary and 5 secondary Metallic Red dyes for each character
This bundle (valued at over $150) is available for a few more days. Be sure to pick it up before September 23, 2024, if you want to get your hands on the speed boosted new mount, the red/black metallic dyes, and have extra Cartel Coins available for a variety of new items.
What’s coming up?
We’re heads down on development for Game Update 7.6 “Galactic Threads”. This update is jam packed and you should expect to hear from us quite a bit! First up, in mid-October we'll be back with a video showcasing our new content type we teased on the 7.5.1 live stream along with the new Lair Boss as both of those head to PTS.
Then just a short while later in early November we'll be back for the full livestream you've come to expect where we reveal everything else coming in 7.6! We’ll talk about where the Galactic Threads story is going, details on our art modernization efforts, and more so stay tuned!
Last up, to close out this quarterly letter I have something really exciting to announce on the tech front. We are working on a native Mac launcher for SWTOR!
We have been doing extensive internal testing for some time now on late model Mac computers and we are getting close to being ready to roll out that testing externally soon. Keep your eyes peeled to the forums in the next couple weeks as we will be posting more details on the technical requirements and testing plans for exactly how everything will work.
This stays directly in line with one of the key goals I have talked about when we added Steam as a platform and when we came back to the APAC region, that we are going to keep pushing SWTOR onto new platforms and to new audiences wherever and whenever possible. And the cool thing about the Mac Client is it is the same game, on the same servers as the live game is now, so all of your existing data will be available!
That’s it for me today but thank you all for reading and I'll see you all soon.
-Keith -
Plata #60022 Az randa vót mint bűn. :D -
gunji #60021 Úgy látom, a twitch dropból is kifutottam, lol xD Hiába nézem a magyar mando videóját. :( -
Plata #60020 Nem volt egyszerű megcsinálni de sikerült,végül kiskarival.
Tatuini sem köztársasági sem birodalmi 80-assal nem ment,végül kiskarival véletlen igen. .D
Az aldearaani és tatuini boss is balfék.
Az alderaanival is sokat szívtam. -
gunji #60019 Mondj valamit, ami nem bugos :P ;) -
Plata #60018 Heti bossok megint bugosak. XD -
Plata #60017 Mivel nagyon sok tech bizgentyű kell így több karival is tolom az FP-ket,napi első FP-ért ugye külön jár tech gezemice,plusz sok conquest pont is jön amivel még szerzek tech miaszöszt,mert ha elérem 100k conquestet azért is jár.
Egy karival megcsináltam 100k-t heroic és random FP küldivel,3-5-10 randomért jár egyre több conquest pont.
Hét Fp-t letoltam gondoltam bejövök még egy karival megcsinálom a három hiányzót kap kb 85k conquestet érte,plusz ő is megkapja a 3 random FP küldit ami megint 20 valahány ezer conquest pont,letoltam kettőt gond nélkül,majd jött a harmadik,az is lement a 3 FP conquest pontot megkaptam a 10 FP-s conquest pontot nem,még mindig 9 volt.
Pedig ha jól tudom a 7+3 az 10,bár lehet tévedek,már több mint 40 éve voltam elsős. :D
Másik érdekesség hogy hammer station FP-n kb csak minden harmadik alkalommal tudtunk elmenni az őrtornyok mellett,ha megláttak pajzsot húztak az energia hÍd elé.Nem emlékszem hogy régen is ezt csinálták volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.14. 14:29:35 -
Plata #60016 Egész jól haladok,bár gondolom nem mindig ilyen könnyű küldik lesznek később.
-
Plata #60015 Ma taral v-ön megtanultam átjárni a falakon. :D
Jedi knight/assasin karival ráugrottam robotra,de közben csapattárs ellökte a francba.
De én akkor is utána mentem a falakon át. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.10. 19:53:10 -
Plata #60014 Nem tudom láttátok-e,de store-ban rengeteg kristály és tuning akciós,még eventes tuning is van bent.
50-75% akció van rajtuk,ha jól láttam.
Bánom hogy múltkoriban elcsesztem miden CC-m marhaságokra. :D
De lehet egyet veszek,csak nem tudom melyik tuning lenne igazán jó. -
Plata #60013 Hát én vagy nem vettem figyelembe,vagy nem fordult elő,úgy rémlik hogy öttel nekem kész lett. -
"+1: Bebugolt a craft. Öt dark projectet akartam gyártani: el is indítottam őket, az levonta hozzá a 40 refined iso stab-ot és a többi szükséges nyersanyagot, lett is belőle 5 dark project, de a season küldetése csak négyet regisztrált. Most gyárthatok még egyet :( "
Detto, pontosan igy jartam en is. Lepek be masnap, na mondom ez a weekly is kesz, erre 4/5... Akkor ez valami altalanos hulyesege lehet a jateknak, nem valami random faktoros "faliora", amirol nem tudtam eddig. -
Plata #60011 1.Arra gondoltam talán csinálok modból 340-es geart,megyek valami komolyabb cuccra és talán kapok 340-es ops vagy akármi geart.
2.Kár WoW-ban meg lehet álítani az xp szerzést.
3.Nem a kinézet az érdekes,azt tudom,csak amikor tolom például makeb-en a hutt sztorit a játék le szintez,ilynekor nem tudom a gear számít-e valamit,vagy kotet-ben.
4.Szöz.
+1:Használj 50-es companion-t akkor kettőt is gyárthat,bár season küldibe nem számít bele. -
gunji #60010 1. Múltkor én is elkezdtem üzletelni a ródiaiakkal. Először csak fegyvert csináltam a modjaikkal, így engem is érdekelne a kérdés: a gyakorlatban látszik-e valami előny? De elméletben igen, mert a conquest cucc magasabb endurance-t ad, mintha modokból raknám össze, s DPS-nél inkább a mastery/power az előnyösebb.
2. Nem, xp-t mindig kapsz. Régen volt olyan, hogy egészen kevés xp-t adtak a küldetések, ha túlhaladtad a bolygók szintjét (pl. Tythonon lvl16-on csak 6xp-t adott egy küldetés)-
3. Csak annyiban, hogy ha gyengébb a gear, akkor kisebbeket ütsz. Ha úgy érted, hogy hogy néz ki a ruha, az 'tök mindegy.
4. Passz.
+1: Bebugolt a craft. Öt dark projectet akartam gyártani: el is indítottam őket, az levonta hozzá a 40 refined iso stab-ot és a többi szükséges nyersanyagot, lett is belőle 5 dark project, de a season küldetése csak négyet regisztrált. Most gyárthatok még egyet :( -
Plata #60009 Volna egy két kérdésem,a kedvenc jedi lovagomnak már van pár 340-es kék itemje,nem sok mert mostanában valahogy nem jön úgy a tech bizgentyű,régen mindig túl sok volt és az volt a baj,most meg sosincs elég.
Ha az egyik 340-es cuccomat betöröm és ezzel unlockolom a 340-es modokat és veszek párat majd be rakom ruhába az van olyan jó mint a 340-es conquest cucc?
Másik kérdésem az lenne,hogy a játékban van arra lehetőség hogy a karim szintje ne növekedjen?
Bár lehet már kérdeztem,de sajna elfelejtettem.
Harmadik kérdés az lenne,hogy a sztoriban fontos a karakter gearje vagy tökmindegy?
Hutt revan és a kotet kotfe sztoriban érdekelne.
Negyediket elfelejtettem,van a wz-1 accelerant vagy mi a csuda,majdnem teljesen tele vagyok vele,mi a túróra érdemes azt elkölteni ha a pvp nem érdekel?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.08. 18:57:07 -
Plata #60008 De ha valóban jön Revan film akkor biztos elkészül a Kotor felújítása. -
Plata #60007 Thrawn tényleg elég töketlen egy főfafej volt.
Én nem láttam a rebels-t sem sem a klónok háborúját,vagyis néha egy két részt ha gyerekek nézték.
Nekem kicsit fura és erőltettett volt ez az Ahsoka,a filmekben semmi említés nem volt róla.Sőt könyvekben sem. -
Ahsokaval nem volt gondom, mert abszolute nem erdekelt o meg Anakin sorsa, de legalabb folytattak a Rebelst, amire viszont nagyon kivancsi voltam. Bar Thrawn olyan kis pipogya volt vegig, neha igazan nyerhetett volna 1-2 menetet.
Az Acolyte pofonjabol tanulnak, igy a Revan film meg akar jo is lehet. Meglatjuk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.08. 00:00:06 -
tt*