60159
  • gunji
    A 'reflection of the cold moon' (meditálás) az naponta resetelődik?
  • Plata
    Új peccs jött le most.
    18.7 mb.
    5.2 gigát írt át.
  • Plata
    Mivel a heti küldi volt az is hogy Veteran vagy nehezebb fokozaton toljunk le egy fejezetet KOTET vagy KOTFE-ből,így tegnap fejvadásszal bele fogtam és le toltam veteranon a kért fejezetet.Csöppet sem volt nehéz.
  • Plata
    Na ez mi,az imádkozástól ez a mérő is megy fel.
  • pajer_csaba
    Hmm... fura.
  • Plata
    We will be taking the servers offline on April 25, 2023 to deploy Game Update 7.2.1b.Details:DATE: April 25, 2023TIME: 7:00 AM - 11:00 AM CT (12:00 PM - 4:00 PM UTC)VERSION: 7.2.1bPatch notes will be available on April 24th, here: Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™!
  • Plata
    Na én ki próbáltam,de nem jött össze.
    Gonosz vótam,még szarvam is nőtt a gonoszságtól. :D
    Követtem az utasításokat és csak a legvégén kezdtem beszélni Jaesa-val,de így sem jött elő hogy válasszak.
  • Plata
    Küldizés közben esett WZ-1 Accelerant.
    Sima ellenségekből jött ötösével.
  • Plata
    Nem tudom vót-e má.
    De valami bokor nőtt a folyosón.
    Vagy ez új fajta mozgó budi?

• Plata
    Megint esik Op-1,coruscant-on öltem a népeket,mert kell heti küldihez 100 buzgómócsing likvidálása az új társsal.
  • Plata
    Azt nekem is írja még hozzá lent,trooper karival.Pedig van neki.
  • Plata
    De jó hogy nem látom amit írtok,mert vacakol a fórum.
  • gunji
    Most én bugoltam be, s kéri a flotta, hogy a felső karéjon való tartózkodáshoz vegyek VIP karkötőt xD
  • Plata
    Most nekem is esik Op-1 vacak.
    De random veteran fp-n.
  • gunji
    Úgy nézem, hogy a rendszer által küldött email-üzenetek (amiben az ajándékokat is küldi a játék) is lejárnak egyszer: nekem 3650 napot ír.
    Szopás - mivel eddig azt írták, hogy sose járnak le. :/
  • Orbancapitan
    akiről tudunk de lehetet akár hook up-ja is xd
  • Plata
    Ha be hozzák valóban akkor nagyon fura lenne.
    Legendákban Luke felesége volt,kánonban meg Luke-nak nem nagyon volt senkije.
  • gunji
    Kicsit őrültebb kinézetűnek képzeltem, hosszabb hajjal, mint Gandalf, vagy olyasminek mint a könyvborítón. Az egy jó könyv volt egyébként szvsz, kábé felülmúlhatatlan sztorival. Kár lenne belepiszkálni.
    /off az Indy pletykák miatt sem értem, miért nem ég még a Di$ney székház :/
  • pajer_csaba
    Szerintem ez is úgy van, mint a 7-8-9: srácok, felesleges találgatni, még nincs megírva. Majd menet közben kitalálják. Épp mi lesz az aktuális sjw trend.
  • PiszkosFred
    Hat, ha tenyleg behozzak a hivatalos folyamba Mara Jadet, tenyleg erdekes lesz/lehet a sztori vele meg Rey-jel a IX-t koveto filmben.
  • Plata
    Az a pasi állítólag Joruus C'baoth,a csaj meg Mara Jade.
    Luke Skywalker felesége a legendákból.
    Joruus C'baoth meg szintén a legendák őrült jedi mestere.
  • Orbancapitan
    nekem is lana ugrott be a csajról a öregről meg egy régi jedi academy-s ellen
  • gunji
    Úgy értettem, hogy ha a galaxis túlsó felében bujkáló jedik nem használják az erőt, akkor Vader/Sidius/inkvizítorok feltehetően nem érzik őket. De annyira nem maradhatott sok jedi a tisztogatás után (Yoda, Kenobi, Ahsoka, Kanan, meg még pár ha a kánont nézzük).
  • Plata
    De Vader meg Sirius bácsi? :D
  • gunji
    Valószínűleg azért, mert nem használták az 'erőt'. Ahogy Luke-t sem érezte a 4. részben.
  • Plata
    Hát nem lennék meg lepve ha loptak volna.
    Egyébként lassan kiderül hogy az eredeti három Star wars film alatt több száz jedi élt még Yoda-n és Obi-Wan kenobi-n kívül,sőt,nem is csak két sith volt,hanem egy egész sith sereg.
    Hogy a rusnya magdiba nem érezte meg Dárt vödör meg dárt sutyerák hogy a galaxisban hemzsegnek a zakkant erőhasználók?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 20:23:55
  • gunji
    Hm, az új Ahsoka-trailerben van két figura..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy ősz hapsi és egy szőke csaj. Elsőre olyanok, mintha Valkorion és Lana Beniko lennének, lol xD
  • Plata
    Őszintén szólva engem ez a Rey film hangyanemiszervnyit sem érdekel.
    Az ősi jedi film jó is lehet.De a hat és hét közti film biztos megint baromság lesz,először is már a hat szereplői nagyon idősek,sajnos,na őket új szinészekkel lecserélni gáz,lásd az idétlen hülyegyerek Solo-t.Már pedig ha a hat és hét közt játszódik,akkor Luke Lei Han és Csúdebakka is vissza tér.
  • PiszkosFred
    Ezt irtam en is, hogy nem veletlenul kerult bele. Elotte viszont 10+ even keresztul fan fictionnek szamitott es csak a (nem hivatalos) regenyekben es videojatekokban szerepelt.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.07. 16:45:20
  • Orbancapitan
    thrawn a cannon része a rebels óta és a rebels is a cannon része a rouge one óta
  • PiszkosFred
    Vegre rajott valaki az oltonyosok kozul is, hogy a skywalker csaladon kivul is van elet. Thrawn sem veletlenul kerult bele a kanonba, sok-sok huzavonat kovetoen, es akkor most valaki rajohetett, hogy a TOR idoszakban mekkora potencial van. Volt mar szo korabban Revan filmrol, de aztan abbol nem lett semmi (vagy hat lett belole egy tescos megoldas, lasd Kylo)
  • gunji
    Mégiscsak rebootolni kéne a 7+ mozikat, nem pofozgatni, hátha jobbnak néznének majd ki
  • pajer_csaba
    Ó, de kurva jó lesz... :-/
  • Plata
    Most olvastam hogy az old republic hivatalosan is fel került a Star Wars kánon idővonalára.
    Jön egy film ami az old republic előtt játszódik,az ősidőben,elmeséli a jedik eredettörténetét.
    "Dawn of the Jedi" lesz a korszak címe.
    Jön egy film a hatodik és a hetedik film közötti időkből,na és jön egy film 15 évvel a skywalker kora után,az új jedi rend születéséről.Rey lesz az új Jedi rend alapítója,ennek a korszaknak a hivatalos neve "New Jedi Order"..
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 14:27:48
  • gunji
    És jut eszembe, OP1-Catalyst ötösével zsákba kötve szokott esni igen, sima heroicon is. Elég gyakran jön ilyen 'bag of valami', amiben sok esetben ez van. (Pedig én repus fabatkákat szeretnék :P)
  • Plata
    Srácok Athiss tele van ilyen bokrokkal.

Mi a túró ez?
    Első gondolatom az volt hogy rusnya magdi itt tartotta a koncertjét és a bokrok ettő meghóttak.
    De asszem nem ez a bibi.
  • Plata
    Kipróbáltam.
    Nekem nem jött semmi,csak napi bizgentyű,de az nekem is ötösével.
  • pajer_csaba
    Hát igen, kb ettől tartottam... :/ Na mind1, marad akkor az opsozás.
  • PiszkosFred
    Marmint a tegnap "linkelt" OP1 nem esett ma a heroicokbol, pedig lenyomtam napkozben parat a karbantartas elott.

A szezon repuhoz szukseges "note" most esik minden karakterrel, nem kell Amityt vinni hozza, legalabbis nekem esett ugy, hogy Elaratol kezdve Ramos, meg istentudja ki volt epp a tars.

A mondatom elso resze arra vonatkozott, hogy tapasztalatok alapjan ak orabbi szezonok tokenjei csak akkor esnek, akkor is ritkan, ha a szezonhoz tartozo npc az aktiv tars. Vagyis Amity "kotelezo tarsasaga" csak a kovetkezo szezonban jon majd, addig nem.

De, hozza kell tenni, SWtOR-nal sosem lehet tudni mi tortenik vagy eppen milyen napja van :)
  • gunji
    Mármint mi? Az új repus izé vagy a régi nem esett?
    Múlt héten nekem összesen esett 4-5 új (a rewardokat nem számítva), a régiekből meg egy se és cserélgettem közben a compi-kat.