• Plata
    Hát ha magyarokat akarsz látni akkor gyere a darth malgus szerverre.
    F2P játékosként nagyon szívni fogsz.még futni sem tudsz.
    Előfizetőként ha van egy kis lóvéd azonnal mehetsz pacin,vagy kecskén,tigrisen,robogón,hegyi kecskén és a túró tudja hogy mi a szent szaron még.Az egyik karimnak valami mamut szarvas hibridje is van. XD
    F2P játékosnak az invetorija kicsi,kevesebb pénzt kap a cuccokért,többet fizet cuccokért,nagyon kevés pénze lehet,a craftolás olyan szopás hogy juj,már preferedként azt mondtam hogy a kúva életbe. :D
    F2P játékos az alap sztorihoz jut hozzá,ami kicseszettül baromi kúva jó.
    F2P karinak nem lehet akármilyen karaktere,csak pár alap faj és az is megkötéssel.
    Az én jedi lovagom egy sith :D

Ezenkívül F2P nem viselhet minden féle cuccot,nem kap meg minden jutalmat a küldetésekért,a seasonból csak a vacak jutalmat kapja meg.

F2P karakterrel kevesebb a hely ahova a skilleket kirakhatod.Nem tudsz kereskedni a GTN-en sem.De amúgy is fölösleges kereskedni mert kevés pénzed lehet csak.
    De majd ha még eszembe jut valami írok.
    Így hirtelen ennyi jutott eszembe,bocsi a sok szövegért de megfáztam és beteg vagyok plusz sok kávét ittam,ilyenkor veszélyesen sokat írok. XD

UI:Nekem dobozos játékom van,ami aztán origines lött,majd steam-es,szerintem a steames nagyon jó.De ez nálam van.Már megszereztem 179 steam achit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 19:21:34