Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
En ezt varom, hogy visszajojjon, mert hianyzik 2 darab belole. Anno a szerver osszevonasok miatt megduplazodott a szett, igy van belole ketto, de hiaba, ha "csak" +40%-ot ad, en meg akarom a +50%-ot 😄

Vagy nem erre gondoltál?
Plusz egyes dolgokat nem si tudnék húzni vele,a legacy-m ezeréve maxos.
Na és most nem angyon van időm játszani így előfizetésem sincs,anélkül meg húzni enyhén szólva szopás lenne szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.25. 16:14:26
HA (nagybetuvel) visszater egyaltalan az armor/szett es nem csak a bossokat meg egyeb kapcsolodo dvl rewardokat/cuccokat veszik elo megint.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.25. 09:29:22
Szerintem.
Viszont érdekes,twitch szerint én néztem once human videót,mert elértem öt féle jutalomnál előre haladást.
Életemben nem néztem twitchen ilyen hülyeséget. 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.24. 00:06:32
Egyik topic-ban sem látszik a neved,azt hiszem a fórum kezd meghalni.
Amity-hez kellett tehát még egy Note of Reflection, így elmentem Ruhnuk-ra weekly-zni, de nagy igyekezetemben a weekly-t az elején nem vettem fel... Persze, amiért mentem, az nem esett. Ma újra az egész (majdnem), weekly meglett (bolygó tetszik, szuperál az új kard is), esett rögtön 3 Note of Reflection, így sikerült befejezni a reput. Viszont a 'Legacy / Galactic Seasons / Passage of Peace / Respected Guide' elérési úton maradt 68k/70k, s ne mondjátok, hogy azért, mert a season-je már lejárt, mert elmegy a kedvem az élettől. Ez egy rohadt rossz poénnak is rossz, három reput húztam így feleslegesen, gürcöltem órákat a semmiért, farmoltam a javás bigyót az intelekhez. És ez jobban kiborított, mint az idióta seggfej főnököm.
Kösz Broadsword vagy hogy a bánatban hívják! Így minek egyáltalán belekezdeni, ha amúgy is képtelenség befejezni, hiába kapar az ember. 😞
A dark spore-os javás buffot próbáltam korábban - kiábrándító volt. De olvastam, hogy bugos volt a 7.4b patch előttig, ma viszont adott 20+-t (Coruscant - Black Sun negyed), blue fragmentből meg 44-t az ő saját javás buffja (Tatooine - bogárnegyed). Ez annyira már nem vészes. 😊
Találtam a blue fragmenthez olvasnivalót: link
Az Amity-s repuhoz meg már csak egy Note of Reflection kéne és elvileg kész is lehetne. Ilyen is ritkán esik meg 😄
Ha mas nem, akkor farmolj vet/master FP-ket vagy story/vet/master uprisingokat es a bossok dobnak (szinttol fuggoen tobbet). Raidek es world bossok meg tobbet dobnak, de azok macerasak, mire osszejon a dolog, az vet. fp/uprising gyorsabb.
Jawa Intel buff (amit kapsz vagy becserelsz a flottan) nem tudom, hogy mukodik e h2-es teruleteken, de ha igen, akkor erdemes benyomni es 60 percen belul lenyomni a gyorsabb es fokent nepesebb heroicokat. Vagy Coruscanton a klinika elotti (face oof merchant h2) gyorsan spawnolo mobokat grindelni a buffot felrakva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.17. 13:15:21
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.17. 10:30:50
Steamen az SwTor kitűzőnek hány szintje lehet?
Nekem még csak hármas szintű.De mindig pechem van a kártyákkal.
Kellett volna még a max öcsihez 37 heti küldi,de preferedként az nagyon nehéz és rohadt lassú így feladtam.
De maga az event kész,minden jutalom meg lett,kivéve az uccsó öcsi.
Ha nem nyár lett volna és több szabadidőm van,valszeg megcsináltam volna azt is,de nyáron alig van szabadidőm.
Ha játszom is valami olyasmivel aminél nem gond ha afkolnom kell időnként.
Vagy szingli gém vagy WoT esetleg WoWs,nyáron úgyis mindenki hülye,felsem tűnik ha afkolok. 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.17. 09:24:04
Vajon lesznek-e új fajok vagy egyéb.
Most még tart a farm szimulátor és a legutóbbi GS6. Az izgalmat most az okozza - amellett, hogy jól sülnek-e meg a csápok - , hogy mikor kezdődik a nyári Nar Shaddaa event. 😊