60268
-
Plata #59386 Akkor megkapsz minden kieget és fix húzhatod 80-ig.Ha lejár a sub akkor is elérhető lesz a 80 szerintem már.
Ha végig akarod tolni a sztorit az jó pár hétig le köt. -
#59385 Régen voltam sub.. akkor játszottam amikor még csak előfizú volt. Úgyhogy a kezdetektől itt voltam aztán kicsit toltam még mikor free lett és most tértem vissza. De aszem előfizetek egy hónapra.. -
Plata #59384 Szerintem a sztori miatt megéri előfizetni.
Kotet/Kotfe elég jó,jedi under siege már kicsi jaj mamám,ruhnuk az olyan hogy távozz tőlem sántán. XD
Vagyis a ruhnuk sztori jó,de az utána lévő repuzás,az nekem b+ kategória.
Kotet mekkora poén már nem erőhasználóval,azt a sztorit jedi vagy sith karira írták,halál poén vele trooperrel menni.
A karim csak les mint rozi a moziban hogy mi a bánatot is akar tőle az a perverz szellem. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 11:12:58 -
#59383 Pref es pref kozott is van kulonbseg. Elvileg, ha sub voltal es annak lejarta utan lettel pref, akkor talan 75 a level cap. Ha sosem voltal sub, csak vettel valamit a storebol/aktivaltal egy friend ref. linket es ugy lettel pref, akkor marad a 60. -
Plata #59382 Ilyen egy elcserélt kari. :D
Köztársasági jedi-be oltott sith.
Neki nincs másodlagos combat style,mert így szeretem ahogy van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Köztársasági trooper-fejvadász.
Neki már van két spec.De épp sztorit tolom vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 10:44:16 -
Thorndall #59378 Érdemes megcsinálni azt a küldit amivel le kell bontani 326-336 cuccot (kéket, lilát) mert akkor azokat a modokat simán meg lehet venni. Egy itemet kell csak felpimpelni 336-ra. Érdemes kékkel kezdeni, az relatíve gyorsan meg is van, aztán mehetnek a modok a ruhába. Reliceknél nem működik, azokat külön meg kell venni, de fegyvernél ruhánál igen. -
Plata #59380 Elcserélt csak poén volt,lehet sith karid republic oldalon és vissza.
Fejvadász kari trooper skillekkel,vagy fejvadász csempész skillekkel.
A sztorija fejvadász képességei csempészek.
Az én kedvenc karakterem egy Sith pureblood Jedi knight eredettel rendelkező sith sorceress.
Vagyis van egy végtelenül jó sith karakterem köztársasági oldalon.
Az elején nagyon sok vicces bugot produkált. :D
Csomó dolognál kaptam meg azt hogy nem használhatom mert republic only. Még volt oylan si hogy jedi knight sztori területre alig jutottam be,mert a játék sith-nek vett. :D
Viszont a republic és imperial jutalmat is tudtam unlockolni. XD
Egyébként ha veszel a játékban boostert az szerintem mindenképp 75-ös szintre húz,akár pref vagy akár sub.Legalább is gondolom.
Én még prefként húztam egy karit 70-re vagy 75-re? Tavaly előtt.Kicsit rég volt így nem avgyok benne biztos mennyi volt a max szintem,épp behalt a sub-om és bugos volt az accom nem is tudtam újra előfizetni.Csak azóta megy a sub mióta újra enged venni gamecardot steam-en.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 10:09:33 -
#59380 Ezt gondoltam én is de prefként megcsináltam a Revan qt és már látom a következőt de lvl 60 nál nem enged tovább. Azt hittem van valami unlock de nem láttok semmit amit vehetnék. Elcserélt kari az milyen? -
Plata #59376 Tippre azt mondanám hogy F2P 60 pref 75.
Sub vagyok,és ha nem votlam sub akkor pref.
Előfizetéshez az összes kieg jár alapból,szóval max szintig mehetsz,na és lehet dupla spec-es karid.
Meg elcserélt karid. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 09:43:07 -
#59378 Hogy van most a szintezés? Prefnek és f2p lvl 60? És ha előfizetőként átlépi akkor tud tovább menni? Régen játszottam most ismerkedek újra.. -
Plata #59374 Menj el a flottán a supllies részre,conquest gear-t kapsz és 326 ilvl azt hiszem,azt is tudod fejleszteni 336-ra.
De ha eljársz FP-re akkor FP majd flashpoint geart fog dobni,a heti FP küldetés ad egy ládát ami a ruhádhoz képest +2 szintű gear darabot ad,a heti starfighter küdetés is ad,de egy +2 lila gear darabot.
Supplieas részen a gear vendorok mellett van egy pasas,ad egy küldetést hogy várj 1 percet,ha vártál akkor kész a küldetés és ad egy újat,szerezz 100 istentudja mit már,ha elmész FP-re vagy küldetést csinálsz,esetleg heroic-ot tolsz szerzel ilyen vackot,ha a 100 darab megvan és visszamész hozzá vásárolhatsz tőle legendary itemeket.Amiket 334-es szintig növelhetsz.
Ha tudsz angolul esetleg ezt nézd meg.
Vagy ezt nézd át.
Reggeli link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 06:15:26 -
JasperJordan #59376 Köszi szépen, ha hazaértem munkából küldök képet a karim cuccairól, lehet hogy csak én érzem gagyinak, azt amiben van. Egyébként 80-as szintű, csak egész egyszerűen a storyn kívül kb semmit nem csináltam, ezért nem vágom a dolgokat. Én tegnap vittem végig az Eternal Throne-t -
Plata #59373 Komoly geart-t csak 75-ös szinttől tudsz szerezni,vagy 80-as szinttől.A supplies részen vendortól.
Alatta FP-re kell menni gear-ért,vagy használsz adapted geart-t amibe veszel szintén vendornál modokat.
Modokat is vendor árulja flottán a supplies részen.
Alt kariknak én 80-as szinten is modokat használok,nagy kari ki farmlja a hozzá való itemet és kicsivel egyből 336-os geart vehetek.
Kedvenc Jedi karimnak Flashpoint gearje van.
A kis jedi karimnak meg tőle kapott cuccokból modolt gear-je.
De a sztorihoz ez is elég.Jelenleg eternal elején tart.Hogy melyik eternal,ne kérdezd,még annyi év utén sem tudom. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.04. 23:00:04 -
JasperJordan #59374 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy hol tudok szerezni komolyabb fejlesztéseket a ruháimra, fegyvereimre? Csak flashpointok lootjában? Pl ha van egy gearem ami 0rol indul, hogyan feljlesszem fel? (Az megvan hogy ahogy haladok a storyval, tudok venni hozzá) de utána hogyan, ha már nincs erre lehetőség? Esetleg craftolni kell ? -
gunji #59371 Május 18-ig:
- aki belép, kap egy zöld BX-23 droid petet
- dupla xp
- collection-ökre 50%-os kedvezmény -
gunji #59372 Boldog tortanapot! Így összekötni a kellemest a hasznossal :D
A fura színről jut eszembe, hogy ilyet találtam:
Szerintem jól áll rajta a rózsaszín naci :D -
Plata #59369 Jobban megfigyelve a karid keze nem csak fura szinű lesz,hanem emberi avagy sith pureblood kéz helyett valami próbababa kéz lesz helyette. -
gunji #59370 Köszi! -
Orbancapitan #59364 én is -
Plata #59368 Köszi.Behúztam. -
#59367 Ujabb poszter promo:
-
Plata #59366 Voltam assault of tython FP-n.
Én vótam a tank,lecsaptuk a jedi templom előtti süket izét.
Lootoltuk majd indulunk be az uccsó bosshoz a templomba,erre egy baromi nagy fps drop szerűség,két másodpercre kb atomra belaggolt a játék,majd a jedi templomból az összes tetves ellenség a falakon keresztül nekünk jött. :O
Elkezdtük őket darálni erre meg némelyik fogta magát harc közben és evade felirattal elhúzott vissza a templomba szintén a falakon keresztül. Mikor mentünk be még némelyik ott pattogott a lépcsőnél. -
gunji #59365 Megint elcsatangolt a nagyi? :D (missing granny) -
Plata #59364 Az új szezon szett kesztyűje bugos.
Legalább is eddig azt láttam csak,rózsaszín vagy egyéb rikító szinűvé válik a kezed tőle.
Olyan majdnem mintha világító rikító szinű kezed lenne.
Lehet sötét barlangban még előnyös is. XD -
Plata #59362 Hát gear tanácsot tőlem ne kérj,én abszolút kazuár vagyok. XD
Nem tudom mikor jön 7.3 és hogy mit hoz,a mostani bolygót nem szeretem,ruhnuk repum nuku.Pedig van pár díszem a házba,de repu kéne hozzá.De olyan szenvedős és szar az a bolygó hogy egyedül felejtős. -
gunji #59362 Aki a megfelelő időben lépett be, még másikat kapott, mint amit eredetileg szántak. A szerencsések így kettő droidot kaphattak.
Május 4-től két hétig dupla xp :)
Kérdés: v7.3 mikorra lehet várható? Szerdán lesz stream róla, akkor feltételezem nem nyomják még ki. Érdemes cserélni a geart 334-re, vagy inkább jobb megvárni a v7.3-t, hátha megint emelik a szintet 324-ről 336-ra? -
Plata #59361 Az új star wars játék miatt kaptunk egy mini pet-et. -
gunji #59360 A meditálósra gondoltam, igen. Elsőre azt hittem, hogy újrakezdte számolni nulláról, de csak sokkal lassabban megy, mert belekavartak azzal, hogy függ a jelenlevő játékosok számától a sebesség. Első héten lement max fél óra alatt négy meditálással, most meg csak feléig jutottam.
Egyelőre nincs unlockolva Amity, elvileg jövő hét végére lesz collection sale. -
Plata #59359 A küldetés?
Hetente.
Ha arra gondolsz amikor lecsüccsensz a hátsódra és meditálsz,az 10 percenként.
De válts karit és ha mázlid van le jön :D
Vagy vigyél oda négy karit,mindig mással imádkozz és kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.27. 22:56:16 -
gunji #59357 A 'reflection of the cold moon' (meditálás) az naponta resetelődik? -
Plata #59357 Új peccs jött le most.
18.7 mb.
5.2 gigát írt át. -
Plata #59356 Mivel a heti küldi volt az is hogy Veteran vagy nehezebb fokozaton toljunk le egy fejezetet KOTET vagy KOTFE-ből,így tegnap fejvadásszal bele fogtam és le toltam veteranon a kért fejezetet.Csöppet sem volt nehéz. -
Plata #59355 Na ez mi,az imádkozástól ez a mérő is megy fel.
-
pajer_csaba #59354 Hmm... fura. -
Plata #59350 We will be taking the servers offline on April 25, 2023 to deploy Game Update 7.2.1b.Details:DATE: April 25, 2023TIME: 7:00 AM - 11:00 AM CT (12:00 PM - 4:00 PM UTC)VERSION: 7.2.1bPatch notes will be available on April 24th, here: Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™! -
Plata #59352 Na én ki próbáltam,de nem jött össze.
Gonosz vótam,még szarvam is nőtt a gonoszságtól. :D
Követtem az utasításokat és csak a legvégén kezdtem beszélni Jaesa-val,de így sem jött elő hogy válasszak. -
Plata #59351 Küldizés közben esett WZ-1 Accelerant.
Sima ellenségekből jött ötösével. -
Plata #59350 Nem tudom vót-e má.
De valami bokor nőtt a folyosón.
Vagy ez új fajta mozgó budi?
-
Plata #59349 Megint esik Op-1,coruscant-on öltem a népeket,mert kell heti küldihez 100 buzgómócsing likvidálása az új társsal. -
Plata #59348 Azt nekem is írja még hozzá lent,trooper karival.Pedig van neki.