60844
-
Plata #59964 Sajnos a Star Wars Outlaws ubisoft játék,szerintm addig ki sem próbálom amíg ki nem jön hozzá még vagy 20 dlc meg season pass és a franc tudja mi,plusz ha lesz tisztességes magyar fordítás hozzá,nem gépibaromság.Néha eszement hülyeségek vannak a gépimagyarításokban.
Hogwarts legacy-ban nagyon sokat mosolyogtam a növények nevén,vagy azon hogy milyen mocskosul beszélnek a diákok. :D
Mikor elkészült a rendes magyarítás tök fura volt hogy a diákok milyen szépen beszélnek. .D
Ha jól láttam már is jött fizetős küldetés az Outlaws-hoz.Biztos lesz még rengeteg fizetős marhaság hozzá.
Viszont ha mázlim van 1-2 év és jön egy complete collection,amiben már nem kell külön fizetni a császár halálfejes pizsamájáért,vagy Boba Fett hordozható budijáért.Plusz már minden küldi benne lesz,Lando elveszett pipájának a keresésétől Csubakka bolhátlanításáig. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.30. 22:16:36 -
Engem beszippantott, az elso par ora eddig nagyon tetszik (most ertem az elso bolygora) - bar aki a speeder iranyitasat kitalalta ott, azt peklapattal vernem agyon :) Kivancsi leszek a prologue utan, amikor szabad kezek kap az ember, akkor milyen lesz, egyelore elegge sztori vezerelt. -
gunji #59962 Igen, köszi. A fegyvereket átnéztem a 20-i hétvégén, a ruhákat felejtettem el.
Most kicsit az off Outlaws árán vagyok elszontyolodva: 27 ezer huf (és nem is dobozos már, s nincs még Steamen). -
Plata #59961 Hogy a ragyába,jó lett volna tudni hamarabb,elkúrtam vagy 3k CC-t még a hét végén. -
Nem is ertettem a kerdest, de gondoltam megvalaszolom :)
Valaki emlitette a multkor (gunji?), hogy lemaradt a legutobbi CM akciorol. Most megint egesz korrekt %-kal csokkent rengeteg cucc, erdemes ranezni (B3-as sniper es blaster rifle szinte ingyen viheto).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.30. 20:29:19 -
Plata #59959 Gondoltam hogy nem szóló,de nem voltambenne biztos,plusz tényleg nem emlékszem voltam-e,legutóbb is veteránon voltam,régebbire meg úgysem emlékszem. :D -
nem, nem szolo ops (egyelore legalabbis) -
Plata #59957 Nem tudom voltam-e már sztori ops-on,de ugye a sztori ops az nem olyan mint a sztori FP?
Vagyis nem egy személyes. :D -
Plata #59956 Tudom hogy nem te voltál,biztos nem magyar,de sokszor futottam össze vele régen FP-n.
Plusz 80-as,szerintem nem is láttam őt kiskarival.Mikor először futottam vele össze már akkor max szintű volt,csak akkor még nem 80 volt a max. -
A legtobb "hagyomanyos" opson 336 a max (a tobbin van, ahol kisebb a loot ilvl), onnan kell majd upgradelni 340-re, legalabbis elozo szezonban igy volt, a mostaniban nem voltam meg opson. Story modeban zold, veteranon kek, masteren lila cucc jon ez ugyanaz, mint a fp-k eseteben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.30. 18:29:25 -
pajer_csaba #59954 Biztos, hogy nem én voltam, a héten még nem jutottam oda, hogy fp-zzek, pláne nem kiskarival... -
Plata #59953 Ötletem sincs.
Voltam egy ops-on,de nem 340+ cucc jött,plusz még rosszra is mentem. XD
Mert nem figyeltem oda.
Viszont tegnap találkoztam egy játékossal random veteran fp-n.
Nagyon régi játékos,szerintem már legalább 7-8 évvel ezelőtt is összefutottam vele random fp-n.
Ugyanabban a klánban van mint rég.Régen is sokat random fp-zett.
Tegnap kétszer összefutottam vele kiskarival. -
pajer_csaba #59952 Másfél évnyi kínlódás után, röpke 3 hét alatt kifarmoltam a full 340-es conquest geart... mondjátok, hogy ha ezzel elmegyek ops-ra, akkor 340-es ops gear darabok fognak esni, ugye? Ugye? UGYE????? *enyhén agyérgörcsben fetrengő noises -
Plata #59951 Ma érdekes dolog történt,random fp persze esseles lett,jedi/sith karival voltam,az első boss előtt amikor jön a pofázás a tábornokkal vagy mi a rossebbel,már nem emlékszem,valami hal pofa ezredes tán?
Na lényeg a harci marci muksó őrei megtámadtak,ahogy a karimmal futottam oda hogy csatlakozzak a pofa vizithez az őrei pirosak lettek és megtámadtak. XD -
gunji #59950 Holnap javítják: https://www.swtor.com/patchnotes -
Plata #59949 A heti season boss bugos,nincs bent.
Állítólag valami más van helyette. -
Plata #59948 Fogalmam sincs miért,de sosem komáltam ruhnuk-ot.
Nekem valamiért egyes részei hasonlítanak rdr2 sivatagi részeire. -
pajer_csaba #59947 Nem értem, mi a bajod a Ruhnukkal, annyi az egyetlen hibája, hogy hosszú és sok helyen nincs mountra lehetőség. Egyébként sak darálni kell, és gyűlik a cucc a baziliszkuszra - én úgy húztam ki a healt és a dps-t, hogy netről néztem meg, hogyan kell egyáltalán elkezdeni a küldetést, aztán meg bolyongtam, mint gólyafosch a levegőben, de így is kb egy óra alatt megvolt. -
Plata #59946 Bazi Joe küldetései jól adják a conquest pontokat.csütörtökön kezdtem a seasont és jelenleg 10-es szintig jutottam.
Viszont napi egy baziliszkusz küldivel lassan fogok haladni a pet upgrade-el,napi két ruhnuk küldinél többre nem vagyok hajlandó. :D -
gunji #59945 Én azt nem értem, hogy a blue fragment minek esik még, ha már nem számolja? -
Plata #59944 Elkeztdem ezt a baziliszk pet küldit,de nem egészen világos mi a manót kéne csinálni,a pettel az oldalamon megcsináltam egy napi küldit ruhnuk-on,de nem lett kész a küldim,ami azt kéri toljak le egy napi küldit. -
Par eve valtozott es lett ilyen, igy "konnyebb" full darkbol atmenni full lightba, bar sosem probaltam, az azert nagy melonak tunik. Viszont csak akkor csokken a masik oldal, ha elerted a DARK vagy LIGHT maxos V-os szintet, addig egyszerre no mindketto. -
gunji #59942 Nem változott ezek szerint, csak nem tudtam róla. :) -
Na bumm, ha kapsz dark pontot, gyors lenyomsz olyan heroicot, amely vegen van dontes vagy lenyomsz egy BT/Esselst es mindjart le is nullaztad, amit kaptal. De ez mar jo ideje igy mukodik, vagy valtoztattak rajta? Mert akkor lemaradtam rola... -
gunji #59940 Pont azért kérdeztem :D Mert nekem is olyanok vannak.
A redditen azt írták, hogy ha 11000 light mellett van kevés dark is, és szerzel mellé még light pontot, akkor az a darkot fogja csökkenteni. :o Érdekes :D -
> Nem acc szintű.Csak azzal a karakterrel látom akivel szereztem.
Ezt irtam en is, hogy sajnos nem account szinten gyujheto ez a vacak, igy most minden karakteremnel van 50-100 darab token, vagy ebbol vagy abbol (a regi v2.0-s eventben dark karakterrel kaptal dark tokent, ha epp a Dark side volt tulsulyban a galaxisban, igy aztan a legtobb karakternel csak egyfajta token van).
Egyebkent a Dread Enforcer's armort erdemes lehet kivenni, en nagyon regota hasznalom ugy, hogy kapott egy fekete-fekete dyet, es a karakter fenykardja meg egy lila kristalyt :) (fekete dyet lehet venni, de draga, en ugy szoktam szerezni, hogy krealok lvl1-es uj karaktert, elmegyek a postahoz, kiveszem a kantinas ladakat (5-6 darabot kap minden uj karakter), kinyitom, es ha baromi nagy mazlim van, van kozte black-black dye, de mivel character boundos, igy elugrom a hazba es berakom a legacy wideos armorba, amibe szantam. Ha nincs fekete festek, delete, es goto 10).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.22. 20:23:15 -
Plata #59938 Nem acc szintű.Csak azzal a karakterrel látom akivel szereztem.
A heti bossokat nem sikerül le ölni,Freedom és ancient enemies nem megy,dromund kaas boss sikerült,de a többi nem,flottán most csak arrólmegy a hiszti hogy a smakolitus sorozatot elkaszálták,egyesek örülnek mások anyáznak. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.22. 20:07:03 -
Plata #59937 Nem lett gonosz a kis boszim.
Bár még nem váltottam be,szóval lehet hogy kap. :( -
Korabbi eventekbol (az eredetibol es a par eve lelott v2.0-bol) van boven nalam, csak mivel ez a vacak nem account szintu (remelem az lesz), igy vegig kell neznem minden karakterrel, hogy kinel mi van es azokkal vasarolni. Ha lenne mit.
-
Plata #59935 Ne idegelj,nekem 0 dark van. :D
Kitérek a hitembű ha kapok sötétet.
megnézem,de még kb 8 kari van admiraltyból és megyek egy red alertet meg egy flagship eventet.
Utána húzok sw ToR-ba,jah meg veszek egy adv obelisket az eventesnek,most 20%-al olcsóbb.
Ui:Flagship event jutalma egy szett,nagyon klassz.Láttam milyen epic-re húzva,nagyon pöpec.
Csak a deflector 32% antiproton sebzést ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.22. 18:46:14 -
gunji #59934 A korábbi DvL eventnél lehetett választani light side és dark side között, ilyen tokent és alignmenthez pontot (50 v. 100) is adott. Nézd meg majd kérlek, hogy az alignment is változott-e, mutat-e setét pontot (a gear oldalon). -
Plata #59933 Alderaanon két rosszarcú pofát elkaptam.
Az elsőt nem sikerült jegelni,folyton olyan képességet tolt amivel ellökött,a társam meg cserébe úgy nyakon vágta hogy kinyiffant. :D
Másodikat a heti boss-t sikerült jegelni.
Ezen az eventen jó karival miért kapok dark side tokent?
Azt gondoltam jó karival jót fogok kapni,igaz az előző ilyen eventet nem toltam,akkor nagyon wow-oztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.22. 12:54:02 -
Plata #59932 Kihívás elfogadva. :D
-
Plata #59931 Piskóta. XD -
Kevertem a heti feladattal :)
Meg kell csinalnod 100 heti feladatot (a 140-bol) a szezonban.
El kell erned 100-ig a szezon reward vonalon.
Es akkor meg kell csinalnod emellett:
- 20 BBA fejvadasz kuldit (sima)
- 10 BBA Kingpin fejvadasz kuldit (elite celpont)
- es "csak" 40 DvL bosst kell agyonverni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.21. 16:27:23 -
Plata #59929 A fene,100 boss?
A gondolattól hogy 100 bosst kell levadászni a hajam égnek állt. -
Lattam a flairt swtorista cikkeben, de igy, hogy a tokenek nekem nem kellenek, szerintem nem fogok 100 DVL bosst levadaszni, de majd meglatjuk. -
Plata #59927 Steames a játékod?
Nézd meg steamen a jutalmakat.
The Meta-Achievement reward for this season is a new Flair called “Hunter’s Mark”.
Na jó csináltam róla egy elcseszett képet,sietve csináltam mert csak pár percem van.
Meg van hír hogy új akolitus itemek kerültek be cartel marketbe,hála az égnek a sorozatot meg lelőtték.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.21. 14:47:09 -
En csak a dark es light tokenekert kaphato cuccokat neztem, sajnos ugyanazok (95%-ban), mint amik voltak par eve.
A szezonos/battle pass cuccok nem tunnek rossznak elso blikkre, a ket mount kifejezetten tetszik, speed bike jellegu gepem nem nagyon van, sose koltottem mountokra, igy jol jon. -
Plata #59925 Én csak steamen láttam ma összefoglalót,a cuccok és mountok fegyverek nem jönnek be,hülyén néznek ki.
De sajnos a meta achi-ért járó jutalom kell a kuva életbe.
Úgyhogy a hétvégétől előfizetek és én is neki állok.
Azért a hétvége mert STO-ban admiralty event van,azt nem lehet hanyagolni mert baromi sok zen-t lehet ki szedni belőle.
Viszont 50 karival az admiralty elfoglalja az egész estémet,kb,főleg mivel mostanában mindig elmarháskodjuk az időt pvp-vel. XD
Bár lehet a csütörtöki admiraltynak lőttek,későn fogok haza érni,a szerver halott lesz kb hatig,na és hét óráig él az event,egy óra alatt képtelenség 50 karival letolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.21. 14:20:48