• arcosharcos
    A Mercenary és Commando alosztályokról derült ki a legkésőbb,hogy healer szerepkört is képesek lesznek ellátni és azt nézem,hogy Bodyguard/Combat Medic specen teljesen egyenértékű healerek lesznek a többi healer osztályokkal.

Így a healer beállítottságú játékosok szélesebb skálán választhatnak maguknak kasztot.

Nálam a Mercenary és a Commandó felülmúlta a várakozást.A heal,buff...stb képességei rendesen megnövelték a túlélési esélyeit.

A talentfái is egész jól kombinálhatók hybrid vagy heal/rdps support irányba.Közös ágon BH plusz sebzést szerezhet magának ha áldoz rá talent pontokat,mégpedig periodikus sebzést fog növelni.Troopernél meg közös ágon AOE-t látok.
    ------------------------------------------------------------------------
    Hááát szerintem már most lehet fogadásokat kötni,hogy melyik kasztot fogják elsőnek nerfelni:))
    Healereknél maradva eddig képeken vagy vidiken láttam már heal,DoT,buff,debuff,resto...képességeket de most végre láttam egyik vidin group healt is,szal megy majd itt az AOE heal is:)
    Továbbra is a legjobb hightech hajó xD
    Lehet duelezni is,nem tudtam mi hiányzik,szocializálódjunk
    A Galactic Trade Network viszont buli,hogy egy helyen lehet bazaar,market és tradelni:)