• gunji
    Így nem, akkor inkább már Hyde & Zeek-et unlockolni és modokból összerakni. Swtorista leírása annyiban félrevezető, hogy a felsorolásba beleveszi a Rakata gear upgrade-jét, mintha a modos geart upgradelni lehetne rakatára (nem lehet).
    Amity-hez kellett tehát még egy Note of Reflection, így elmentem Ruhnuk-ra weekly-zni, de nagy igyekezetemben a weekly-t az elején nem vettem fel... Persze, amiért mentem, az nem esett. Ma újra az egész (majdnem), weekly meglett (bolygó tetszik, szuperál az új kard is), esett rögtön 3 Note of Reflection, így sikerült befejezni a reput. Viszont a 'Legacy / Galactic Seasons / Passage of Peace / Respected Guide' elérési úton maradt 68k/70k, s ne mondjátok, hogy azért, mert a season-je már lejárt, mert elmegy a kedvem az élettől. Ez egy rohadt rossz poénnak is rossz, három reput húztam így feleslegesen, gürcöltem órákat a semmiért, farmoltam a javás bigyót az intelekhez. És ez jobban kiborított, mint az idióta seggfej főnököm.
    Kösz Broadsword vagy hogy a bánatban hívják! Így minek egyáltalán belekezdeni, ha amúgy is képtelenség befejezni, hiába kapar az ember. :(