60159
  • gunji
    De-de, pedig már abba akartam hagyni, mikor meglett a százas achievement, meg kiszedtem a game-modul jutalmakat, így tegnap elértem a 160-t.
    Vasárnap volt egy szerencsés sorozatom a Coruscant-on, mikor utcai npc-kből több esett, mint várható lett volna. Megpróbálom kimaxolni e (zen utolsó) hetet, pedig elég hulla vagyok :(

Ez az utolsó hét Galactic Season 3-ban. Aki még nem vette ki a jutalmakat, el ne felejtse.
  • Plata
    A szezon heti küldiket nem tolod?
    Adnak GAME modult,van amelyik 15-öt is,de hammer station-on és esseles-en is esik még.
  • Plata
    Fura,tegnap még nem volt meg.
    De ma mikor felmentem igen.
    Sajnos a ruha szett most sincs meg,a kollekcióban a nem összegyűjtöttek közt van.
  • gunji
    Nekem így néz ki, ha a 'red'-re szűrök, egyébként 294-féle kristály van a collection-ben nálam. Neked mennyit ír?
  • Orbancapitan
    akk a speciális eventes kategóriában nézd
  • Plata
    Egyébként észrevettem valamit,a kollekcióban ilyen kristály nem is létezik.
    Pedig cartel marketes ládából nyitottam.
  • Plata
    Ó azon túl voltam elsőre.
    Nem jelenik meg így sem.
    Nem ez az első,van olyan ruha szett amit már két karimnak megvettem,még sem került be a kollekcióba.
  • Orbancapitan
    pedig ott van az csak nem jeleniti meg egyből hanem be kell menni át állítani h azt mutasa ami már a colletion része
  • Plata
    Nincs egyetlen karakterrel sem,ezzel sem.
    Pedig olyan szép kristály.
  • gunji
    A kristályt magát látod a kollekcióban ezen a karakteren, vagy azt sem? A 'Color Crystal -> Color Crystals'-ban kellene lennie. Elvileg minden unlockolható kristályt mutatnia kellene.
  • Plata
    Kiskarimnak oda adtam nagyon szép red-black eviscerating kristályt.
    Gondoltam be kerül a kollekcióba,de nem.
    Ha rá viszem a kristályra az egeret azt mutatja a kollekcióban van már.
    Kollekcióban meg sehol nincs.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.26. 20:34:54
  • Plata
    Gondoltam ha megcsinálom a köztársasági karival a heti boss küldit megcsinálom birodalmi karival,random kiválasztottam egyet és elmentem vele a cartel marketbe felvenni a küldit,de nem tudok beszélni senkivel mert not eligible mittomén mit ír ki.
    A küldetés konzol elérhető és mikor rákattintok két heti boss küldi is van nála,úgy hogy nem is vettem meg.Ez meg hogy a túróba lehetséges?Az NPc aki árulja ezeket szóba sem áll velem.
  • gunji
    De-de, igen, PH4-LNX, csak jobban szereti a Fey-t (vagy Fay-t)
  • Plata
    Fay?
    Nem a robot csajt kell magaddal vinni?
    Valami PH4 linux vagy mi?

Tegnap összegyűlt annyi CC-m a havi előfizetésért kapottból hogy vegyek egy 30-as hipercrate csomagot.
    Van pár armor szett amit szeretnék gondoltam hátha,hááát,jó nagy kaki lett a loot.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.25. 14:08:03
  • gunji
    Még mindig g.a.m.e. modul: felizéltem Fey influence-ét 25-re hátha számít. - Nem, nem számít, így se esett több modul.
    Viszont októberi fórumban többen panaszkodtak hasonlóra, hogy ilyen 1% körüli lehet a drop rate (per kill), tehát átlag száz ölésenként esik egy modul. És hogy nem számít, hogy Fey velünk van-e (de ez lehet bug is), Valaki tesztelt: 2016 kill -> 22 modul, később 1006-ból egyse. Így akkor még jól jártam a mai 75/2-vel :D
    S inkább a season heti objective-ekből lehet könnyebben szerezni modult. Hát izé... Könnyen lehet, hogy ez se lesz befejezve. :(
  • Plata
    Hát ma megpróbáltam megint,tegnap coruscanti boss,ma ord mantrell,fel tudtam venni a küldit és meg is kaptam jutalmat.igaz a repuval nem tudok mit kezdeni mert maxos.
    tegnap előtt sorcival toltam,tegnap trooperrel és ma is trooperrel.Viszont a boss küldi aktiválásánál vagy fél percig le fagy a karim.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.23. 22:15:35
  • gunji
    Én is régen voltam, amikor még lehetett kereskedni a kapott certtel. Az rémlik, hogy igen, heti egyszer.
  • Plata
    Sorcival voltam három FP-n,hogy ne unatkozzon.
    Mind a háromra megkaptam a role in need bónuszt.
    Ami azért fura mert veteran FP-re nem is volt ilyen,master-re van tank.De a karim DPS.
  • Plata
    Régen fejvadászkodtam már és nem emlékszem hogy a boss küldiből hetente csak egyet lehet csinálni?
    Vagy lehet többet is csinálni?Le toltam a coruscanti sima és coruscanti boss-t.Boltosnál még a többi boss küldije is elérhető,de nem emlékszem lehet-e még többet tolni.
  • pajer_csaba
    Ezeréves bug. A régi gépemen volt egy csomó screenshotom a hoth-i fekete égről.
  • gunji
    5*
  • Plata
    Na ilyenre sem nagyon emlékszem.
    Hoth-on fast traveltől ilyen lett az ég.
  • Plata
    Nagyon egyszerű a válasz.
    A karid unatkozott nagyon és végül legyőzte az unalom.
  • gunji
    Amúgy mi van ezzel a játékkal ??? Flottán hagyom a karaktert (no pvp) és kiszaladok wc-re. Mire visszaérek: you have been defeated... WTF???
  • gunji
    A karácsonyi event alatt nekem is jócskán esett, pedig annyit nem is voltam fenn. Tán azóta belenyúlhattak a százalékba? [fejvakarós smiley]
  • Plata
    Nekem ma is esett Game modul,na és jedi sztori companionnal,meg esett hammer stationon is,de nem tudom lootolni mert nagyon rég maxos a repum és a 200 is rég megvan.Még valamikor karácsoyn előtt be fejeztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.18. 21:58:23
  • gunji
    Igen (Fey). Lehet, hogy még többet kell menni. :o
    Viszont legalább tegnap voltam PTS-en pvp-zni :) Kissé kaotikus volt, de a cél ez esetben szentesíti az eszközt :D
  • PiszkosFred
    De viszed/aktiv a hozza tartozo a companiont is?
  • gunji
    Nálam továbbra is problémás a g.a.m.e. modul, nem is értem, hogy lehet megcsinálni a repukat normál casualként. Ma is esett összesen talán ha hat-nyolc (plusz a season-ös jutalmak), pedig mentem két czerkát, majd boosterrel heroicokat és flaspointot is. :(
  • gunji
    Pont most esett egy, hogy panaszkodok róla, lol :D
  • Plata
    Nekem FP-n most is esik.
    Már a nyolcadikat toltam le.De nekem 200/200 és ott kell hagynom.
  • gunji
    Én meg a napot Balmorrán töltöttem Fey-jel, de egyetlen egy g.a.m.e. modul se esett egész nap :(
    Heroic-on persze szokott esni, de sima story-zásban eddig nem (talán Coruscant-on még igen). Hogy lehet így kihúzni a reput?
  • Plata
    Kedvenc köztársasági sorcimmal voltam FP-n,mikor jelentkeztem láttam hogy tankra van szükség.
    De én dps voltam,az FP végén mégis megkaptam a role in need jutalmat.
  • Plata
    Elvesztek,lassan a fórum is elveszik.
  • gunji
    Az egy sima mellékküldi egy idegesítő logikai feladvánnyal [hova lettek a smiley-k?]
  • Plata
    Az valami küldi? Vagy heroic?
  • gunji
    Azt aki kitalálta Balmorrán azt a trafós 'Traken-4's Legacy'-t - még tíz év után is - örökre eltiltanám a szakmájától. :/
  • gunji
    A loader szerint devek jönnek fel a tesztszerverre PvP Warzone-t tesztelni (ha jól számolom át az időpontot, akkor) ma este fél kilenckor. Aki megy egy meccset, Opal Vulptilla mountot kap. (Kéne nekem is :o)
  • Plata
    Következő szezonban Mek-sha strongholdot kapunk,vagyis vehetünbk szezon tokenért,köv szezon társa valami Amity.
  • Plata
    Ok,akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok vak és látnom kéne a focus szinét.