60268
-
#5319 Te nem vagy még bent??? -
Cat 02 #5318 Ehh ? Van már béta ? -
#5317 igazából streamet szeretnék -
#5316 beta videok hol vannak? -
#5315 egyre tobb van a betaban, eleg nepszeru kari -
Cat 02 #5314 Bazz, senki se akar Imperial Agent lenni ? :D -
#5313 Na végre a mai 146 hsz-ből az első nem off :P -
#5312 A kopasz homár újra támad!:D -
#5311 visszaterve a "temahoz", diablohoz pl. sokkal igenyesebb cuccok keszultek:
iponon van roluk cikk -
#5310 Erickson interju -
#5309 mire vagy kivancsi a fenykardokrol? :)
#5307: Az eg zold. A kutya tud repulni. Attol, hogy rovid, kifejezo mondatokat irsz, eleg.. furcsa a tartalmuk. :)
Ha elkezdek sorolni aktivitasokat, amiknel nagyon sokat szamit az egered pontossaga, fogsz nekem hinni, van ra esely? Mert ha nem, akkor nem kezdek bele, folosleges. -
Nephin #5308 Szerinted és neked. :) -
#5307 FPS-re csak az jó. Másra meg jó a tescos egér is, pazarlás razerre ráfizetni. -
Nephin #5306 Szerinted. :) -
#5305 A razer legjobb egere. Vagyis egyetlen jó egere. -
Boncmester #5304 Ez nem off, ez olyan, mintha fénykardokról beszélnénk, de egyelőre azoknak nem ismerjük a statjait :D -
petecz #5303 Beszállok az offolásba, legjobb egér a világon a Razer Deathadder. -
Boncmester #5302 G9 nekem túl kicsit, mintha gyerek kézre lenne méretezve, meg amúgy is jobb szeretem a vezeték nélküli egeret. -
Boncmester #5301 Hát kellett kb 1 hét, míg megszoktam valamennyire, aztán még 1, mire jobban tudtam használni, mint a rendes billentyűzetet.
Jobb, hogy nem kell az ilyen ctrl-5, alt-3, meg hasonló hülyeségeket kézzel nyomkodni.
Irányításnál meg a joysticket kb az előremenetelre használom, meg max az oldalra mozgáshoz, de alapvetően az egérrel irányítom a karaktert. -
#5300 Hú és mi lenne még ha megtudná, hogy a videóban van egy kis hiba is, kb. 4 perctől nézzétek a zabrak-ot, egyszer a jobb kezében van a kék (dupla) fénykard, a bal kezében a zöld (egykezes) és utána van egy kis más, aztán megcserélődik a 2, utána pedig megint vissza -
Warden #5299 No igen az FS az mérvadó lesz a TOR szempontjából.Az EA mindenesetre jobban is teszi ha leállitja a játék fejlesztését, mert Józsikahun a bloodscalpról megmondta a frankót
"Ez egy szépen összevagdosott vicc a 6 epizodból. Szmágler milénium falkonnal indi kalapba? Herisson Jones visszatért ? Egész pontosan mi a ráció benne hogy 6 enemyvel szembe 2en megállnak a folyosó közepén és valahogy mégse sikerül eltalálni őket ? Egész pontosan mi volt a motiváció benne hogy az egyik jeti ott felejti a társát a lecsóba ? Mi volt olyan fontos hogy nem maradhatott ? A hajót nem fenyegette semmi, miután felszecskázta a sitt lovagokat nem lehetett volna szépen mind2jüknek beleülni a falkonba? Ménem használták a hajót fegyverként a sittek ellen? Aztán egész pontosan hogy élte túl a sitt lovag hogy kettévágta a fejét fénykardal ? Csak kirepedezett a bőre tőle, talán nem labellózta be vagy ilyesmi. Aztán ott a kérdés hogy vajon hogy tud egy jeti dual – double bladed light sabert forgatni ? Azt hogy ? Még kér kardot forgatni is nehéz. Hogy keresztezed őket.."
Mindenesetre a kiscrác tett jót is, jópár embert megnevetetetett a cégnél. -
#5298 en is logitech parti vagyok, de a G13-ra hogy tudtal atszokni?
nekem is van, de valahogy nem sikerult raerezzek, igy csak a port fogja a G11 klaviartura mellett, ami viszont hibatlanul mukodik, es szerintem nem is gagyi. Egeret razert nem vennek soha, G9-et nyuzom mar evek ota, viszont egerpadbol en is razerre szavazok (de nem az exactmat-ra, azt 1 napig ha hasznaltam; nekem a Mantisvalt be). -
Nephin #5297 A Gamestaron senki sem fikázza a trailert, a FS-on is kb. ketten, mert szerintük a filmekből vágtak össze jeleneteket, meg miért nem maradt ott Satele... ez nem tömeg szerintem és az alapjuk is kérdéses. :)
A gameplayt szólják le páran, ami azért érdekes, mert frisset még senki sem látott, szóval megint csak alaptalan szvsz. -
#5296 FS-től mit vársz?! :D Begyökösödött wow fanatikusok... -
#5295 mind2 wow fanboy közösség -
Ariakus #5294 Hát pedig a mozgás és a grafika is cakumpakk elég sokat fejlődött (főleg a környezet és az épületek néha elég monumentálisak) a legelső videók óta. Annak idején eléggé darabosnak találtam a mozgásanimációkat de azóta mintha jobbnak tűnnek.
A kinectes SW game az vmi brutál idétlenül néz ki, pedig azt hittem tök jó buli lesz majd real time-ba lézerkardot forgatni. -
#5293 madzsar oldalakon....FS,Gamestar stb -
Nephin #5292 Hmm, én sehol sem láttam ilyet, mindenki oda volt meg vissza, hol nézted? -
Kazagor #5291 Tuti a Kinectest fikázhatják, mivel E3-on eddig még nem mutattak be TOR gameplay videót. -
#5290 nope -
#5289 ööö a cgi trailert fikázzák ? oO -
#5288 nem a kinectes sw game videóját nézted? :P -
#5287 megnéztem egy rakat helyen a az E3-as videót...hááát tömegével fikázzák a grafikát meg a mozgást az emberek.....honna került elő ennyi balfék? -
Új screenshotok a Darthhater-en. Érdemes megnézni őket! -
Boncmester #5285 Szerintem el kell dönteni, hogy macska vagy számítógép? :D -
Nephin #5284 Ott a pont. :) -
#5283 Manapság mi nem drága? :D Majd összekuporgatom. :D -
Nephin #5282 Össze, sőt, nekem volt spéci Razer hangkártyám meg a hozzá való füles (Barracudák), atomjól szólt, csak a macskák szétszedték a kábelt. :)
A Naga túl nagy a kezemhez, meg nem is kell annyi gomb nekem, sosem makrózok. :) A billentyűzeten pedig úgyis van makrózási lehetőség, ha annyira kellene, de nem kell. :) -
Nephin #5281 A legjobb. :) Csak kicsit drága, dehát ugye valamit valamiért. :) -
Boncmester #5280 Mondom, a Logitech is jó.
Alapvetően az ilyen prémium cuccokban nem fogsz csalódni, aztán már csak személyes preferencia, hogy melyikből milyet veszel, ami éppen megfelel az igényeidnek.
Razerben ha jól tudom, pl a billentyűzet meg az egér profiljait is össze tudod passzintani, tehát talán azok jobban összedolgoznak, de én ilyet még nem próbáltam.