60268
  • Fenrir
    Te nem vagy még bent???
  • Cat 02 #5318
    Ehh ? Van már béta ?
  • FSpofon
    igazából streamet szeretnék
  • FSpofon
    beta videok hol vannak?
  • j0nNyKa
    egyre tobb van a betaban, eleg nepszeru kari
  • Cat 02 #5314
    Bazz, senki se akar Imperial Agent lenni ? :D
  • Agamemnon69
    Na végre a mai 146 hsz-ből az első nem off :P
  • [HUN]Crassus
    A kopasz homár újra támad!:D
  • j0nNyKa
    visszaterve a "temahoz", diablohoz pl. sokkal igenyesebb cuccok keszultek:
    iponon van roluk cikk
  • j0nNyKa
    Erickson interju
  • j0nNyKa
    mire vagy kivancsi a fenykardokrol? :)

#5307: Az eg zold. A kutya tud repulni. Attol, hogy rovid, kifejezo mondatokat irsz, eleg.. furcsa a tartalmuk. :)
    Ha elkezdek sorolni aktivitasokat, amiknel nagyon sokat szamit az egered pontossaga, fogsz nekem hinni, van ra esely? Mert ha nem, akkor nem kezdek bele, folosleges.
  • Nephin
    Szerinted és neked. :)
  • FSpofon
    FPS-re csak az jó. Másra meg jó a tescos egér is, pazarlás razerre ráfizetni.
  • Nephin
    Szerinted. :)
  • FSpofon
    A razer legjobb egere. Vagyis egyetlen jó egere.
  • Boncmester
    Ez nem off, ez olyan, mintha fénykardokról beszélnénk, de egyelőre azoknak nem ismerjük a statjait :D
  • petecz
    Beszállok az offolásba, legjobb egér a világon a Razer Deathadder.
  • Boncmester
    G9 nekem túl kicsit, mintha gyerek kézre lenne méretezve, meg amúgy is jobb szeretem a vezeték nélküli egeret.
  • Boncmester
    Hát kellett kb 1 hét, míg megszoktam valamennyire, aztán még 1, mire jobban tudtam használni, mint a rendes billentyűzetet.
    Jobb, hogy nem kell az ilyen ctrl-5, alt-3, meg hasonló hülyeségeket kézzel nyomkodni.
    Irányításnál meg a joysticket kb az előremenetelre használom, meg max az oldalra mozgáshoz, de alapvetően az egérrel irányítom a karaktert.
  • N1ggA
    Hú és mi lenne még ha megtudná, hogy a videóban van egy kis hiba is, kb. 4 perctől nézzétek a zabrak-ot, egyszer a jobb kezében van a kék (dupla) fénykard, a bal kezében a zöld (egykezes) és utána van egy kis más, aztán megcserélődik a 2, utána pedig megint vissza
  • Warden
    No igen az FS az mérvadó lesz a TOR szempontjából.Az EA mindenesetre jobban is teszi ha leállitja a játék fejlesztését, mert Józsikahun a bloodscalpról megmondta a frankót

"Ez egy szépen összevagdosott vicc a 6 epizodból. Szmágler milénium falkonnal indi kalapba? Herisson Jones visszatért ? Egész pontosan mi a ráció benne hogy 6 enemyvel szembe 2en megállnak a folyosó közepén és valahogy mégse sikerül eltalálni őket ? Egész pontosan mi volt a motiváció benne hogy az egyik jeti ott felejti a társát a lecsóba ? Mi volt olyan fontos hogy nem maradhatott ? A hajót nem fenyegette semmi, miután felszecskázta a sitt lovagokat nem lehetett volna szépen mind2jüknek beleülni a falkonba? Ménem használták a hajót fegyverként a sittek ellen? Aztán egész pontosan hogy élte túl a sitt lovag hogy kettévágta a fejét fénykardal ? Csak kirepedezett a bőre tőle, talán nem labellózta be vagy ilyesmi. Aztán ott a kérdés hogy vajon hogy tud egy jeti dual – double bladed light sabert forgatni ? Azt hogy ? Még kér kardot forgatni is nehéz. Hogy keresztezed őket.."

Mindenesetre a kiscrác tett jót is, jópár embert megnevetetetett a cégnél.
  • Sáska
    en is logitech parti vagyok, de a G13-ra hogy tudtal atszokni?
    nekem is van, de valahogy nem sikerult raerezzek, igy csak a port fogja a G11 klaviartura mellett, ami viszont hibatlanul mukodik, es szerintem nem is gagyi. Egeret razert nem vennek soha, G9-et nyuzom mar evek ota, viszont egerpadbol en is razerre szavazok (de nem az exactmat-ra, azt 1 napig ha hasznaltam; nekem a Mantisvalt be).
  • Nephin
    A Gamestaron senki sem fikázza a trailert, a FS-on is kb. ketten, mert szerintük a filmekből vágtak össze jeleneteket, meg miért nem maradt ott Satele... ez nem tömeg szerintem és az alapjuk is kérdéses. :)

A gameplayt szólják le páran, ami azért érdekes, mert frisset még senki sem látott, szóval megint csak alaptalan szvsz.
  • Svenhassel
    FS-től mit vársz?! :D Begyökösödött wow fanatikusok...
  • FSpofon
    mind2 wow fanboy közösség
  • Ariakus
    Hát pedig a mozgás és a grafika is cakumpakk elég sokat fejlődött (főleg a környezet és az épületek néha elég monumentálisak) a legelső videók óta. Annak idején eléggé darabosnak találtam a mozgásanimációkat de azóta mintha jobbnak tűnnek.

A kinectes SW game az vmi brutál idétlenül néz ki, pedig azt hittem tök jó buli lesz majd real time-ba lézerkardot forgatni.
  • [HUN]Crassus
    madzsar oldalakon....FS,Gamestar stb
  • Nephin
    Hmm, én sehol sem láttam ilyet, mindenki oda volt meg vissza, hol nézted?
  • Kazagor
    Tuti a Kinectest fikázhatják, mivel E3-on eddig még nem mutattak be TOR gameplay videót.
  • [HUN]Crassus
    nope
  • Torzonborz
    ööö a cgi trailert fikázzák ? oO
  • FSpofon
    nem a kinectes sw game videóját nézted? :P
  • [HUN]Crassus
    megnéztem egy rakat helyen a az E3-as videót...hááát tömegével fikázzák a grafikát meg a mozgást az emberek.....honna került elő ennyi balfék?
  • Svenhassel

Új screenshotok a Darthhater-en. Érdemes megnézni őket!
  • Boncmester
    Szerintem el kell dönteni, hogy macska vagy számítógép? :D
  • Nephin
    Ott a pont. :)
  • Svenhassel
    Manapság mi nem drága? :D Majd összekuporgatom. :D
  • Nephin
    Össze, sőt, nekem volt spéci Razer hangkártyám meg a hozzá való füles (Barracudák), atomjól szólt, csak a macskák szétszedték a kábelt. :)

A Naga túl nagy a kezemhez, meg nem is kell annyi gomb nekem, sosem makrózok. :) A billentyűzeten pedig úgyis van makrózási lehetőség, ha annyira kellene, de nem kell. :)
  • Nephin
    A legjobb. :) Csak kicsit drága, dehát ugye valamit valamiért. :)
  • Boncmester
    Mondom, a Logitech is jó.
    Alapvetően az ilyen prémium cuccokban nem fogsz csalódni, aztán már csak személyes preferencia, hogy melyikből milyet veszel, ami éppen megfelel az igényeidnek.
    Razerben ha jól tudom, pl a billentyűzet meg az egér profiljait is össze tudod passzintani, tehát talán azok jobban összedolgoznak, de én ilyet még nem próbáltam.