• gunji
    Lement egy milla alá az ára. Biztos sokan olvassák e fórumot a világ(mindenség) minden táján... :D

Másnál is szaggat a szerver? Gyakran ledobál és a chat se megy (helyi hálózat jó) :(

/off Utoljára a g.a.m.e. modulokról spoilerben, hogy ne legyen zavaró
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs az offért, nem akarok annyit sírni, csak kicsit kiakadtam, mert hát nem (-igen) esik... hiába szaladgáltam tegnap egész nap Coruscanton, majd Nar Shaddaán... még 50-es influence-szel sem... összesen a héten 13 db jött... röhelyes. Lehet, hogy többet kéne áldozni a nagy randomize-szörnynek :D
    Van összesen három hónap arra, hogy összeszedje a casual a teljes repura valót:
    - ígérik: szerte a játékban esik
    - ha nem, menjünk heroicra, fp-re, ops-ra
    - ha akkor se, akkor csak a season ideje alatt
    - ha úgyse, akkor csináljuk a weekly-ket
    - de ott is a nehezebb 15 modult adókat
    - ja meg a daily-ket is a napi 2 modulért (és a weekly-kkel is vigyázni, az utolsót hagyjuk hétfőre, nehogy veszítsünk daily-t)
    - de ha így se, akkor evvan, így jártunk. Legközelebb tessék 72 órát fenn lenni naponta.
    El nem tudom képzelni, hogy normál játékkal meg lehetne csinálni. Legalább akkor tegyenek ki egy kill-countert és az alapján százanként/ezrenként adjanak egy modult, akkor legalább látni, hogy van értelme. Az előző shadow-reput már feladtam, hogy bármikor be lesz fejezve, most ezt is elengedem... pá-pá o/
    Bocs, csak kibeszéltem magam, utoljára erről.