• PiszkosFred
    > "Anno úgy volt, hogy dps-karakternél a strength/mastery a fő stat, s nem az endurance. Ehhez képest a vendornál kapható Noble Decurion gear pont fordítva gondolja."

Anno a 7.0-t es a gearelodes-valtozast bejelento videoban mintha lett volna errol szo, miszerint minden "utvonalnak" mas es mas statjai lesznek, vagyis aki szolozva szedi a cuccokat (heroicokkal) annak azert nagyobb az endurance a 320-330 gearen, hogy birja egyedul, aki FP-bol annak talan tenyleg az elsodleges statja a nagyobb, akinek meg pvp, annak meg az oda vonatkozo statja lesz nagyobb, stb.

En felvittem 330-ig heroicos bizbaszbol a geart ugy, hogy csak a gyors heroicokat csinaltam (kezdo bolygok, masodik bolygok, CZ, BH - az egesz 30-40 perc), mindig visszaraktam a legacy bankba es a kovetkezo karakterrel kivettem, felvettem, lenyomtam ugyanezeket, stb. A kapott heroic weeklys ladakat elraktam, mert az mindig az adott itemlevelhez ad cuccokat, de - es ez fontos - nem a megszerzes pillanatat nezi, hanem a nyitaset. Igy amikor minden armor 330-as lett, es az alap fegyvereket is sikerult felhuzni 330-ra, akkor lehetett nyitogatni ladakat. Az igy kapott extra 330-as geart meg elosztottam a karakterek kozott, mert a francnak sincs kedve minden logout elott levetkozni majd login utan feloltozni a vegtelensegig.

Aztan irany random FP es az ott esett cuccok mar 330-asok voltak eleve, jobb (kedvezobb) statokkal. Idovel azokat is el lehet osztogatni.

A fegyvereket nem minden esetben tudod cserelni: dualsaber, egykezes lightsaber, egykezes gun es riflet hasznalja tobb class, de egy autocannon vagy sniper mar egyedi, azokat kulon-kulon kell upgradelni egy ido utan, de ennyi belefer.