-
Plata #58899 Észrevettétek mennyi új játékos van?
Tegnap este csak neki álltam conquest pontot farmolni sorcinak,hogy meg legyen a heti 100k,aztán 400+k lett belőle.
A tíz random FP-ért meg egyébért sok conquest pont jár.
Viszont közben feltűnően sok volt a kis szintű kari,így elég sok random FP-t vissza is utasítottam mert Esseles-től frászt kapok.Sajnos egybe így is bele futottam,de arról nagyon gyorsan le léptem mikor ki derült hogy a csapat fele nem hajlandó space-t nyomni átvezető videóknál.Főleg hammer fp jött ami jó gyorsan le lehet tolni,bár egy Kaon is be csúszott ami ki tesz lazán két három hammer-t.Közben eszembe jutott hogy season-ra nem ártana ha lenne normális szintű biochem karim,mivel a biochem karim kis szintű még és úgy nem igazán hatékony a seasonhoz így neki is húztam szintet.
Na vele aztán tényleg cifra csapatokat kaptam ki,de végül is 65-re felhúztam.
Vele nehezebb volt csapatot keresni,szinte mindig kis szintűk voltak a csapatban,na és esseles-hez nem volt hangulatom,de még hammeren és athis-on is voltak gondok az új játékosokkal.
Voltam olyan Athis-on ahol nem tudtunk elindulni vagy 15 percig,a csapat két kis szintű játékosa nem fogta fel hogy le kell ugrani a föld alá abba a rohadt likba.Elég sokáig próbáltuk nekik elmagyarázni,de hiába.Folyton megölették magukat a bejárat melleti rosszarcokkal.Végül nagy nehezen sikerült őket kirúgni,az sem ment egyszerűen és ketten le toltuk társakkal.
Annyi mázlink volt hogy csomó kinyiffanás után elhúztak a flottára így mi elő hívtuk társakat és mentünk tovább.Kb a flashpoint végére tudtuk kirúgni a másodikat.De nem hívtunk erősítést így is simán meg volt.Ő is scoundrel volt meg én is,végig sunnyogtuk az egészet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A lényeg a játék végén volt,steam-en megint kaptam 3 játékkártyát.Persze azt ami hiányzik neeem.
Valkorion hiányzik már csak,de sosem kapok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 07:55:16