pajer_csaba#58866
Kurva jó, én 326 vagyok, ráadásul ugye az is számít, hogy milyen gearben vagy. Ha jól saccolom neked conquestes geared van, mert fp-ből és heroicból csak azt lehet kifarmolni és upgradelgetni. Csakhogy a role-korrekt stathoz az OPS-os gearek (lila rakata akármik) kellenek.
A másik, hogy ezzel a hozzáállással, amit leírtál, 1-2 éve még simán kiraktak volna bármelyik SM OPS-ról. Ne érts félre, nem veled van a baj, hanem a játékkal: ma már az OPSokhoz nem kell semmi, csak végig rohanni, leütni a bosst, kilootolni, oszt csá. Ma már nem létezik olyan, hogy SM tactic, még HM-re sem kérnek már ismeretet, csak item ratinget (én még úgy tanultam, hogy SM-el tréningezel HM-re, HM-el Masterre, ezért csinálod a tacticot). Ezzel a játék élménye veszik el, ez az a darálás, amit mondtam. Aztán HM-en meg Masteren megy a meglepődés, hogy a csapat 2/3-a beledöglik az első területibe, mert azt hiszik, ott is csak oda kell állni, aztán ütni veszettül (értsd: 1-es, 2-est meg az OP defense-t nyomogatni). Mondjuk, ha szerencséjük van, van legalább 3 ember, aki le tudja carryzni a seggüket...
Ez - ami lehet, hogy neked, aki az ideje nagy részét fp-kkel tölti, emrt azt élvezi, nem nagyon tűnik fel - egy kib*szott nagy lejtmenet ám.