• pajer_csaba
    "Az hogy lehet,nem játszottál eddig?" - hát, mióta bejött az új gearelődés, nem nagyon. Az, hogy vonalzóval megrajzolt tervezet szerint kell gearelődni, a maradék lelkét is kiveszi a játéknak. Pláne úgy, hogy szólóban képtelenség, mutatom miért:

1., Alacsony az Item Ratinged -> 2., HM és Master OPS-okat kell menned -> 3., nem visznek el, mert alacsony az Item Ratinged -> 4., vissza az 1., lépéshez.

Az olyan élmények sem segítenek ezen, hogy csávó 9k achival (kb kihúzott két story-linet) 331-es gearben van. Tulajdonképpen egy lélektelen darálás ez, a farmolások legszarabbika, mert míg pl annó a renown-szint farmolás egyszerű volt mint a faék ezért megérte csinálni még ha uncsi is volt, itt 6-7 féle alapanyagot kell kifarmolgatni, 3-4 különböző activityből.

Több mint 5 év játék után meg már kicsit feszélyezve érzem magam, hogy ezzel akarnak játékra kényszeríteni, mert a story amit kb 2 küldi + 3 conversation formájában, félévente adagolgatnak, egy kalap woke-szar (izgulhatunk egy szemmel láthatóan autista twilek csaj balfaxságain, miközben a másik történetszál -a mandalóris - meg eltűnt, mint szürke közpénz a matolcsi ködben). Úgyhogy részemről a legutolsó kieg óta maradt az, hogy kb csak a napi login rewardokért lépek fel. Néha még azokért se. Az új OPS-ról is csak tegnap előtt szereztem tudomást, maikor észrevettem egy küldit az alliance alerteknél, és elkezdtem megcsinálni.

Hát ezért nincs kész az Underworld Syndicate repum.