• pajer_csaba
    Nem, mint írtam, nem én voltam.

A SoD kb az SWTOR "cigányai", legalább is, ami az előítéleteket illeti: nem szép dolog, de messze nem alaptalan. Egy fél évvel ezelőtt még nem volt ritka az olyan hirdetés bármire - Heroictól flashpointon át OPS-ig - genereál csetben, hogy "...except SoD!", és nem véletlenül. Én is mentem jópár kört SoD-osokkal random dolgokat, talán életem legrosszabb játékosélményei voltak. Nem okosak. Ez alatt nem azt értem, hogy nem dps-istenek, meg ilyen minden biszem-baszom trükköt ismernek, hanem alap dolgok hiányoznak, mint 40k achinál beírni csetbe, hogy "wtf corner pull?", meg nem húzol be mindent is, meg először ugye a healert ütöd, hogy ne 30 perc legyen egy add-fight, meg úgy általában, ha már mentél 3 Hammer Stationt, legalább sejted, hogy mit kell csinálni... Ha van gyűjtőklánja - hát, mondjuk ki - a "nem jó" játékosoknak, akkor a SoD, a maga 20(!) alklánjával biztosan az. Szóval ne lepődj meg, ha valaki bunkó, vagy ignoráns veled szemben, nem feltétlenül neked szól személyesen, hanem a klánnak, ami a karid fölött virít.

"Őszintén szólva nem ismerek senkit a klánból,még valamikor februárban vagy márciusban talán,valaki invelt klánba és mivel már untam hogy mindig invel valaki elfogadtam." - a SoD tagságának kb 95%-a pontosan ugyan így került be.