-
Hat, elfogadom, hogy nehezen megy, de abban is biztos vagyok, hogy csak jelenleg jelent kihivast neked a dolog, ahogy visszaszoksz a karakterhez, nem lesz gond.
A class nem hiszem, hogy szamit, leven van 35+ db karakterem (teljes a roster), abbol van 16 darab minimum 75-os szinten (1-1 adv.class mindegyikbol, van amelyikbol tobb is light/dark es/vagy male/female leosztasban. Mindez persze pre 7.0, vagyis a combat style valtas elotti allapotban volt fontos.
A kezdetek ota jatszok a jatekkal, es az elmult par evben, amikor aktiv volt a Renown rendszer, akkor volt olyan idoszakom, amikor "ramjott a tizperc" es meg akartam csinalni a multiclass max renown achiet, na ekkor mindegyikkel lenyomtam BH-s dailyt hetente, mar csak azert is, mert a CZ mellett a masodik leggyorsabb weekly volt anno, ami sok-sok renown pontot adott (foleg duplazos idoszakban).
Anno, sok-sok eve meg Heroic4-es volt az utolso "Corvix balhe" mind a ket oldalon, na oda tenyleg kellett egy tars, mert bar a skalazas elotti idoszakban 10 szint diffivel lehetett szolozni barmit, de az mar akkor is 50-es szintu volt :D
Az egyetlen fontos dolog az "ujkori" H2-es dailyban szamomra az, hogy ne te kezd a csatakat a trash groupokon, mert egy rank50-es healer comp sem tudja kihealelni azt, amit a pull utani 2-3 secben kapsz, akar elnyomsz minden def CD-t, akar nem. De megha az elso trasht le is nyomod, a kovetkezonel CD-n lesz mindened. Ezert szoktam en a healerrel kezdeni, kijelolom az egyik szurke (champion) ellenfelet, lehetoleg egy "torch"-t a plazma szarsaguk miatt, aztan amikor elkezdik utni a healeremet, akkor beszallok en is, elkerulve az elso pofonokat. Elobb a sima mobok (1-2 utesbol), majd utana a robotok (mert ruhellem, amikor berantanak tavolrol), aztan a maradek. AOE-t max az utolso 2-3 mob eseteben hasznalok, addig single. Az, hogy 240-es szintu a gear, 306-os vagy 328-as, nem szamit a downscale miatt ugyis a helynek megfelelo max statokat fogod kapni.
Kiveve, ha sunnyogos karakterekkel, azokkal nem tokolok, inkabb vegig csendben lopakodok es csak a vegen nyirom ki a feltetlen szukseges quest vegi mobokat.
KOTET/KOTFE veteran szintbe bele se kezdek party nelkul (masterbe meg aztan plane), hiaba szolozhato a vet chapterek tobbsege, azt nem az en turelmemnek talaltak ki. Parat lenyomtam anno, de ott b.ssza meg aki kitalalta :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.19. 18:04:53