• pajer_csaba
    -Halló? SWTOR support?
    -Igen, miben segíthetünk?
    -Am, volna itt egy bug, az egyik fp-n találkoztam vele...
    -Értem, nos ez nagyszerű, hogy jelentette nekünk, addig is, míg kijavítjuk, kérjük játszon más kontentel a játékban.
    -De én nem...
    -Esetleg a pvp-t próbálta már?
    -Mi? Nem, én nem..
    -Ó, hogy több pvp-t szeretne, nos igen, ezt megértjük, nagyon sok ilyen jellegű visszajelzést kapunk.
    -Nem, nem akarok pvp-t, csak azt a bugot, amit...
    -Természetesen, nem kell aggódnia, a készülő új kiegészítők még jobb pvp élményt fognak biztosítani!
    -Hagyja már azt a kurva pvp-t! Figyeljen ide, én...
    -Kérem, semmi szükség erre a hangnemre, én csak a munkámat végzem, azért vagyunk itt a kollégáimmal, hogy önnek segítsünk!
    -Igen, bocsánat, de engem nem érdekel a pvp, én csak fp-zni szeretnék, de van itt egy bug, és...
    -Jelenleg a fejlesztői team túl elfoglalt más problémák kezelésével, javasoljuk a hiba kijavításáig szíveskedjen pvp-zni.
    -De. Én. Nem. Akarok. Pvp-zni!
    -Sajnáljuk, ha önt a játékunk nem elégíti ki.
    -De nem eről van szó, én csak nem szere...
    -Úgy látszik ön alapvetően félreérti a Star Wars: The Old Republic (R) mmorpg koncepcióját. Ez egy pvp orientált játék, a többi kontent csak kiegészítő funkciók, így a BioWare(R) nem vállal felelősséget ezek esetleges meghibásodásáért.
    -Maga meg miről beszél?! Hiszen a játék ismertetője szerint pont az a lényeg, hogy mindenki megtalálhatja benne a kedvenc játékmódját! És ez így volt egészen két héttel ezelőttig, az új patchig!
    -...
    -Halló?
    -...
    -Itt van még?
    -Am, attól tartok, van egy kis gond...
    -Mi? Miféle gond?
    -Aha, igen, látom már, ön többször is megszegte az ElectronicArts(R) és a BioWare(R) felhasználói feltételeit...
    -Tessék??
    -Igen, igen. Most blokkolni fogjuk az ön accountját.
    -Mi???
    -Meg is történt. Köszönjük hívását, az elhangzott észrevételekkel igyekszünk tovább növelni a Star Wars: The Old Republic (R) játékélményét. További szép napot!

(A történet fikció, bármiféle utalás, sejtetés, netán egyezés a valósággal a véletlen - és az Élet - műve!)