hawkie22#58191
A conquest pontoknak egyébként mi értelme azután, hogy megvan a 100.000 és megtelt a progress bar? Bocsi a kérdésért, az elmúlt 8 évben csak annyira logoltam be, hogy lenyomjam 1 karival az aktuális kieg sztoriját és annyi. Pár napja lettem megint elöfizetö. :)
Egyébként ez az FP-s hülyeség tényleg zavar, bár nem panaszkodom, most Sith Assassinnal megvan Dromund Kaas, Balmorra, jelenleg 36-os vagyok, most mentem át Nar Shadaa-ra. Most már csak a lila küldiket csinálom, Space Missionöket meg néha 1-2 Warzone meg Starfighter. Így is lehet fejlödni, de örülnék azért az FP-knek. Nagy karim csak egy 70-es Jedi Sentinel van, de szegénykém nagyon gyengus lett, egy sima mobot nem bírok jelenleg leverni vele, pedig emlékeim szerint (min. 1,5 évig nem volt használva a karakter) nem volt ennyire papír anno. Nincs is kedvem vele játszani, pedig a csaj kisérövel még össze is hoztam. :)
Az UI annyira nem zavar, lehetne szebb is, de nekem annyira nem zavaró. Fejlödés szintjén elégedett vagyok a sebességgel (megvan az összes Legacy-ban elérhetö XP-növelö, illetve mindig elnyomom a 3-órás +XP-s cuccot még van belöle olyan 5 db), nyilván végig kell nyomnom a karakterrel a teljes sztorit az elejétöl, nem rögtön az új kieggel kezdek, de sebaj. Viszont hogy lesz-e ingeranciám a többi class-al is letolni a teljes sztorit, na az már más tészta. (Valszeg nem.) Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.02.22. 03:39:47