• zolesz76
    A 2nd combat style csak egyszer választható minden karakternél, és utána nem módosítható semmilyen módszerrel (futottam a témában egy kört még a Customer Support-nál is). És mondanom se kell, hogy annak rendje és módja szerint el is baltáztam a választást mindkét karakteremnél (76-os Gunnery és 42-es Sawbones), mert csak azt követően értettem meg, hogy mire is jó ez az egész és mit (lett volna) érdemes választani. Egyébként erőt nem használóként ki lehetett választani az összes többi erőt nem használó karakterosztályhoz tartozó valamelyik advanced class-t másodlagosként és azon belül lehet váltogatni a talent ágak között. Viszont minden egyes átkapcsolásnál egy valamilyen default beállításnak megfelelően kvázi átkavarja a fő action bar-ok tartalmát és ha visszaváltasz, nem ugyanazt a kiosztást adja vissza, mint amiről elváltottál, hanem valami egészen mást. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy nem fogom használni ezt a lehetőséget, meg különben is hétvégén lejárt az előfizum, és ez a funkció ilyen módon már nem is elérhető nekem.

Ahogy láttam, a flottán a chat-ben megy az anyázás rendesen, főleg a FP hozzáférés lekorlátozása miatt.
    Kérdésem: a Veteran FP-ok hányas szinttől érhetők el? Vagy milyen egyéb feltétel van ehhez szabva? Idővel, ha kifut a class story, nagyon jól jönnének a Sawbones szintezéséhez, mert én még egyszer biztosan végig nem megyek az összes kiegen, főleg nem a KOTFE/KOTET fejezeteken.

Maga az UI egyébként engem annyira nem zavar. Ronda, minta a világháború, azt elismerem, de számomra talán megszokható.