-
Plata #58179 Na le járt a szerkezstési idő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Őszintén szólva nekem bizonyos részről nagyon tetszik a kieg,az a része hogy sorcival játszhatok republic oldalon,de az nem tetszik hogy rengeteg hibát benne hagytak ebben az oldalcserébe,sokszor pofán vág a játék azzal a szöveggel hogy ez vagy az a dolog nekem nem elérhető mert nem vagyok republic class.
Az Ui elég szar de megszokható,Az hogy sok jó képességet elvettek az nem jó,nem értem a combat ress-t miért vették el,lehet max szinten vissza kapnám,de az nem érdekel.Mint nem előfizető a combat style-t nem tudom váltogatni,mert ha megpróbálom akkor kezdhetek új karit,mert a karakterem beragad és használhatatlan.Szóval ezt még egyszer nem próbálom meg,meg tanultam a leckét,ha nincs előfizu nincs combat style váltás.Ami nagyon rossz nekem az hogy nincs többé Flashpoint.Nagyon hiányzik mert én azt szerettem,szerintem ha vissza nézed régebbi hsz-eimet akkor láthatod nekem mindig is ez tetszett a játékban,kiskarikkal random FP-zni.Annak vége,68-as karival tudnék FP-zni kissebbel nem.Egész addig míg rá nem jöttem hogy nincs FP kis szinten úgy terveztem a szülinapomra meg lepem magam egy olyan steames Legacy of the Sith: Digital Collector’s Edition-al,de így már semmi értelme,akkor sem mehetnék FP-re ha előfizető lennék.Ha nem mehetek FP-re akkor úgysincs értelme a játéknak.Másik dolog hogy conquest is milyen szar lett,a jutalom is lófing lett,dupla pont kell hozzá. A season régen sem érdekelt,most sem,csak azért hatos szintű mert sokat játszom kiskarival.Nem tudom mi értelme volt az FP-ket kivenni ki szinten,de a sztori is szarabb így,kénytelen vagyok hülye pvp-re járni xp-ért hogy a karim a sztori küldik szintjéhez fel érjen vagy néha 1-2 szinttel alatta.
de nekem nem csak a szintezés miatt kellene az FP,szeretek random emberekkel együtt játszani.Más utálja a randomot,én szeretem.Őszintén szólva kurvára hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.20. 17:08:40