Plata#57768
Én szeretem,nem szokott izgatni az sem ha sokat bénáznak,vagy elcsesznek valamit,ezért én nem írok rá,vagy nem csesztetem,majd bele jön.
Őszintén szólva egy random insta mókásabb,a nagy raiderek legtöbbször igazi tahók,legtöbb mythic raider egy sxggarcú beképzelt tahó.
Tisztelet a kivételnek,de a hardcore raiderek többsége igazi balfxsz.Mindegy hogy melyik MMO,réges régen 10-15 éve én is toltam rendesen és fix csapattal előre lebeszélve ,satöbbi,de már kiöregedtem és nem is bírom,simán bealszom egy raiden,na és nem viccből írtam,tényleg untatnak,de ugyanakkor simán letolok egy este akár 10+ timewalkingot vagy random instát,az szórakoztat.
Timewalkingon a legnagyobb hecc az hogy ha bejön egy ilyen mythic titán és fogalma sincs mit kell csinálni.Kenheti a hajára a fullos gearjét,mert az ott nem számít semmit sem.
Nincs is annál nagyobb hecc mint amikor egy fullos mythic ramnbó megindul és az első mob úgy pofán veri hogy padlót fog.
kedvencem a Burning crusade timewalking,az rohadt muris,ott egy instában néha akkora tömeg mob trash mob van hogy csak lesel,aki meg nem tudja mi az a timewalking nagy bátran be megy és ránk hozza a fél instát,szerintem az muris.