• PiszkosFred
    Nem vagyunk egyformák :)

Picit tulreagálod szerintem. Saját magaddal tolsz ki, ha továbbra is folytatod a sztorit magadban, bosszankodsz, stb. és nem felejted el egyből az egészet és lépsz túl rajta. Probléma volt? Volt. Megoldottad? Meg (kivágtad a picsába a srácot). Kész, ennyi, vége a történetnek.

A ragequit, hate whisp, stb. a játékost minősíti. Azért, mert ő hülye, miért legyen neked is rossz? Mert amíg te ezen "puffogsz", ő addig már bőven túllépett és más játékos idegeit tépázza. Mint a fórum vagy komment trollok.

Amúgy én imádom ezeket az idiótákat szivatni, ha megtalálnak akkor visszaírok mindenféle random dolgokat, esetleg randira hívom vagy megdícsérem a házát, a tegnapi meccsről kérdezek, guglizek valami dalszöveget és annak a refrénjét, stb. (Korábban éveken keresztül gyűjtöttem is ezeket az irces időktől kezdve aztán mentek ki webre csomagban, közszemlére téve... de aztán elmúlt az egész egyedisége, manapság már mindenki összefut ilyen faszokkal bármelyik online játékban)

Egyszóval, a pug ilyen. Ahogy rányomsz az OK gombra, azzal vállalod a kockázatot, hogy a történelem ismétli önmagát... :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.06. 17:56:07