• PiszkosFred
    Egy? :)
    Én szintezés közben max napi egyet megyek, sajnálom az időt rá, főleg ha idióta csapatot fogok ki. Így aztán a bolygók napi heroickjaival húzom mindig a karaktereimet (plusz a Conquest is ad szép XP-t közben).

Dupla XP event alatt felrakom a DVL eventes 50%-os extra xp-s szettet (bár nekem csak 40%-nyi van, 5 darab a 7-ből), benyomom a 25%-os 3 órás scrollt és hajrá, úgy repkednek a bejövő szintek, hogy rendszerint a Korribban/Hutta/Ord Mantell/Thytont sem hagyom el, de már 60-as vagyok. Akkor pedig irány 60+ alap weeklyk (CZ, Black Hole, stb. amelyek csak szintekhez kötöttek, nem kell sztori is, mint Yavin, Zios és társai) és azok megint adnak annyit, hogy seperc alatt 70 leszel.

Onnan megint csak egy ugrás a 75. Nálam 70ről 75re kb 3 óra volt mindegyik karakterrel, igaz, az évek alatt én az összes karakterrel végigcsináltam az alapjáték és kieg kontentjét, így 70-es szintre mindegyiknél elérhető volt minden weekly, azok meg baromi sok XP-t adnak.

Plusz a Renown farmnál is jól jön, ha minden weekly elérhető, főleg dupla xp + token + legacy unlock együttes kombója alatt lehet húzni nagyon.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.15. 16:46:40