• PiszkosFred
    Na tegnap atvaltottam en is a steames kliensre, ami egyebkent par mega kiveteleve detto ugyanaz, mint a standalone kliens. Elso alkalommal inditva a steambol eloszor a csaladi accountba leptem be (megnezni, hogy mukodik e), es nem volt gond, interface, chat, minden a helyen volt. Megnyugodva leptem volna be a fo/main accountomra (ahol vannak a karaktereim, elofizetes, seckey, stb.) es nem engedett :D

Kiderult ugyanis, hogy a steammel osszekoti az elso accountot, amivel elsonek belepsz es igy a steames accomhoz azt rendelte hozza. Errol lehet, hogy irnak, de nem lattam semmi figyelmeztetest, az eulat meg olvassa el az, akinek hat anyja van.

De szerencsere mas is jart igy, igy az EA Answer HQ-n ott volt a kerdes es a megoldas, miszerint bezarva steames klienst es magat a steamet is, majd igy belepve az swtor account menedzsmentjebe siman lehet unlinkelni a kapcsolt steames accot. Ha fut a steam, akkor nem engedi. Igy aztan unlink, majd steam indit, steames swtor indit es a fo accounttal bejelentve mar jo accountokat kotott ossze.

Ezt azert irom le, ha esetleg mas is tervezne a valtast, vagy igy jart, hogy van megoldas ra.