Pár hete én is visszatértem az SWTOR világába és hamar rájöttem, hogy a régi guildek (amiben voltam) nem nagyon működnek már. A magyar játékosok jó része vagy guild nélküli, vagy külföldi és/vagy magyar guildekben játszogatnak.
Szeretném a lehetőséget felajánlani mindazon játékosok részére, akik RP mentesen, egy nyugodt hangulatú, kötöttségektől mentes guildben szeretnének játszani, fejlődni, a többiekkel együtt mulatni az időt, hogy csatlakozzanak a republic oldalon az újraélesztett Jedi Köztársaság guildhez.
Programokat mindig a jelenlévők igényei alapján szervezünk, tehát oda megyünk és azt csinálunk, amit közösen megbeszélünk, kinek épp mihez lenne kedve.
Guild adó nincs, de önkéntes alapon szívesen fogadunk credit-et, hogy a guild fejlődhessen.
Discord szervert használunk, nem kötelező a használata, de értelemszerűen csapatolásoknál vagy egyéb közösségi programoknál előny a használata.
Régi facebook csoport még élő, a régi tagokból is szívárognak vissza játékosok.
Vannak öreg veterán és abszolúte (újra)kezdő játékosok, szigorúan casual módon játszunk, többségünk családos dolgozó ember behatárolt játékidővel. A lehetőséget szeretném megadni minden érdelődő számára, hogy ne egyedül szólózgasson, hanem közösségben együtt játszhasson a többiekkel :)
Ha bármi kérdésetek van, csak szóljatok vagy üzenjetek.