• Doma #57513
    Köszönöm a választ.
    Sec keyt beállítom újra bár elég volt megszabadulni tőle a régi telóm már nincs meg és valami serial numbert kért az app amit nem tudtam hogyan nyerem ki az accounból. Viszont nem kezdem bele semmi új storyba a lvl 70 karimmal inkább a másodlagossal próbáltam vissz szokni. FE/ET-t anno végig toltam a Fractured Alliance-nak azér nem is álltam neki mert írta, ha annak nekiállok akkor nincs "vissza út"...
    A creitet azért kérdeztem mert láttam Galactic marketen dolgokat több milláért, gondoltam valamit nem vettem észre :)
    A furcsa az hogy pár comp specifikus fegyver az inventorymban van de mikor summonoltam az adot compot akkor nála is ott volt ugyanaz a cucc. Lehet hogy nem kellett volna abbahagyni a játékot anno és nem lennének ilyen anomáliák :P Nézegettem közben kicsit alaposabban is és pl több compnál a influence pl 6590/1900 vagy 38427/3900, lehet hogy itt az átállás nem ment annyira flottul mint ahogy tervezték.
    Bejutottam a Storngholdomba is az ahogy emlékszem megmaradt olyannak mint volt. Minden esetre tetszik még így is.
    Most hogy írtad látom hogy van Credit Escrow Balance de onnan csak CC-ért tudnám kiszedni az pénzt? ha jól sejtem, annyira viszont nem hajt a tatár...