• PiszkosFred
    > Nem emlékszem de mintha a pénz annó nem lett volna limitálva... ha mégis van valami lehetőség hogy ne 1 millió legyen a max creditem?

De, mindig is limitálva volt a f2p/pref account, egyedül az előfizetőké volt végtelen. A max credited mindig 1 misi lesz (most emelték meg a limitet 1m-re), viszont a legacy bankodban tudod tárolni a pénzt - nyilván, egyszerre csak 1 misit tudsz majd kivenni onnan is, de tárolni tudsz sokkal többet. Van valami cartel marketes cucc, amivel lehet ideiglenesen több a pénzed, de ahhoz nem értek sajnos, a többiek elmondják hogy működik.

> Mi lett a companionaimmal akik jelenleg nem elérhetőek? A játék azt írja hogy a mostani helyük nem ismert. Mit ad Isten pont a 3 legmagasabb szintűnek veszett nyoma...

Tippre, belekezdtél a KOTET/KOTFE sztoriba, amely bizony az alapjáték, Makeb és Revan után játszódik, nem is kevés idővel, így sok minden változott. Nem akarok spoilert, ha elkezdted akkor elmondták, hogy mi a szitu. Egyébként kb. kétszer is meg kellett erősítened, hogy "biztos elkezded, mert minden megváltozik?", nem véletlenül.

Annyit megnyugtatástul, hogy később vissza tudod a nagy részüket "szerezni" (akit nem, azzal is találkozol majd), a sztori alapján is és egyéb megoldásokkal is (lásd Odessen terminál) :)

> Megint csak a companinok, anno simán tudtam küldeni őket bármilyen küldire Armortech, Underworld Trading, Scavanging? Most meg az arcomba tolja a játék hogy választhatok kettőt meg Cartel Coinért unlockolhatom a harmadikat? Ha ezt megteszem akkor az mindegyikre unlockolva lesz vagy külön kell Companinonként unlockolni?

Ez megint csak egy ősrégi korlátozás, ami a f2p és pref accountokat illeti. Előfizetőként/subként három szakmád lehet, pref/f2p-ként kettő. Ha unlockolod a harmadikat, akkor elvileg választhatsz, hogy account szinten akarod e, vagy csak karakterre vonatkozóan.

> Van pár ezer cartel coinom de szeretném tudni hogy is van ez mostanában. Kb 3 éve hagytam abba egy lvl 70 smugglerrel meg egy éppen elkezdett Sith Sorcival.

CC rendszere nem változott, a kínálatot a Cartel Marketen találod meg, az unlockokat is.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.06. 20:38:20