Bandras DaSilva#57450
Nem arról szólt a fáma, hogy túl sok SW filmet csináltak mostanában és nem nagyon pörögnek már rá az emberek ezért kicsit jegelik a témát?
Ha ez azt jelenti, hogy akkor most mindenféle sorozatokat kezdenek el csinálni, akkor nem nagyon sikerült ezt megérteni.
Csinálnak pár jól hangzó, de tök szarul megcsinált sorozatot, akkor sikerül teljesen kinyírni az egész SW nevet. Ezek az új filmek kritikán aluliak...egyik szarabb mint a másik. Én még pont a Solonál éreztem, hogy az annyira nem lett szar, de az emberek többsége nagyon ekézi.
Ahhoz képest, hogy rögtön megnéztem az Ébredő erőt és már a trailereitől "idegállapotba" kerültem, teljesen higgadtan várom az idei év végét és egyáltalán nem biztos, hogy megnézem moziban a sztori végét. Hülye karakterek, hülye sztorik, idegesítő "hősök". Ha ilyen szinten gyártanak sorozatot is majd, akkor nem sok sikert várok.
Kicsit On topic: ezzel ellentétben, most egy új karival végigtoltam az egész sztorit lvl1-től és nagyon pozitívan csalódtam. Amikor abahagytam, nagyon nem tetszett ez az egész új sztori, de most, hogy végigcsináltam megváltozott a véleményem. Elég jó sztorikat hoztak össze. Ha ilyeneket gyártanának, akkor nagyobb sikerük lenne.
Az Old Republic era meg azért lesz jó, mert ott sokkal szabadabban barmolhatnak majd mindent össze...sokkal nagyobb a mozgásterük.