Én még nem voltam flashpointban, csak a karakterek ownere, ő mesélt. A healről viszont tudok mesélni, mert partyztam healerekkel. Manából nem fogynak ki, ez nem az a játék. :)
A bounty hunternek van valamennyi healje, ő amolyan off-heales. Szerintem nem érdemes a global cooldown-t healre pazarolni vele, mert kurvajó cc-i vannak, amikkel többre megy a group.
A 2 érdekesebb healer a sith sorc, és az operativ. Az operativ inkább ilyen dot-healeket pakol, de vannak neki sima healjei is, a sorci meg inkább a sima healek / terület healek mestere. Én imádtam az operatívval partyzni, mert röhögve bírta a healt (én sith mara voltam), és mellette maradt ideje / energyje dps-t is osztani.
Úgy általában a healer.. pörgős, dinamikus. Sokat mozogsz vele (ugyanúgy mint az összes class), dobsz egy kis cc-t ide, egy kis dps-t oda, egy kis healt amoda. Sok dologra figyelsz egyszerre, amolyan mindenes vagy. Ahogy én látom, sokkal kevésbé "unalmas" a healer dolga. Mondom, manából nem fogy ki, tehát tényleg azt csinál, ami épp hasznos.