60268
-
Boncmester #5079 Alapvetően 30-60-90 naponként húzza le a pénzt, szal amikor befizeted valamelyik nap 10-kor, akkor 30 nap múlva 10-kor vonja majd a következő hónapot, stb... Ha közben valami probléma miatt kapsz ingyen napot, azt hozzá adják, és akkor annyival később. Lényeg, hogy kb percre pontosan tartani szokták a levonást. -
Nephin #5078 Amikor megveszed a játékot, általában meg kell adni a kártyád adatait a regnél, de mivel kapsz 30 (vagy 60) napot a dobozzal, csak ezután kezdik vonni, értelemszerűen mindig az aktiválástól számítva az adott hónapot. -
#5077 Jajaja ez a perfekt megoldás, ezt lájkolom. :)
emlékeztető: 6.-án ea broadcast, én hallgatni fogom -
Boncmester #5076 OK :D -
Boncmester #5075 Talán a Riftben vagy az STO-ban volt ilyen lehetőség az elején, már nem emlékszem, melyikben. Persze csak a megjelenés előtt csinálhattad.
Normálisabb játékoknál szerintem nem csinálják, hacsak nem gondolják, hogy be fogják bukni, mert ha 2 évig játszol havi 15 dolcsiért, már az is jöval több pénz, tehát a cég is jobban jár, meg te is, mert így ösztönzöd őket a fejlesztésre.
Amúgy meg általában amikor regelsz, meg kell adni a bankkártyád számát, és amíg ki nem kapcsolod, havonta, 3 havonta vagy valamilyen időközönként vonja a pénzedet. -
#5074 enyém nov 28., egyezzünk ki döntetlenben... release date: nov 24 :D -
#5073 Na igen, ezek azok a számok, amiket szerintem még most felejts el. Nem hinném, hogy ~80$ alatt megkapod a játékot, a havidíj pedig.. háááát.. 15$ alá azt sem tenném. De valóban, aki ezt a játékot tört verzióban tolja, az húzza le magát a wc-n. Btw sok szerencsét a tört szerverek írásához, elég mély, és bonyolult scriptek futnak. Bár 100%, hogy meg fogják próbálni a programozók, ez egyértelmű. Csak szerintem a minőség még a wow tört szerverekkel sem fog felérni.
Nephin, Jabar: Köszönöm, megnyugtattatok. Nekem az a legkényelmesebb, ha lehúzzák a kártyámról. Wowban pl. mikor emelték le az összegeket? Attól függött, hogy hanyadikán indítottad az accot? Gamecard nekem felejtős, tökölni kell vele. Azért van bankom, hogy foglalkozzon a pénzemmel... :)
Boncmester: Wow bétáztam, meg tört szervereztem. Mire odáig fajultam volna, hogy eredetin toljam, a wowos emberek körülöttem elkezdtek.. hm.. antiszocializálódni, úgyhogy úgy döntöttem, felejtős :)
Nyomkodtam mindenféle mikrotranzakciós mmo-kat, de nem vagyok az az igazi mmo bajnok, ez tény. Majd torral pótolok mindent.... :) -
Boncmester #5072 Hát remélem, én még mindig a szülinapom környékére (nov 20.) várom a játékot, pár hónapja mondjuk még szeptembert mondtam volna.
Az jó, ha ki van dolgozva lvl 20-ig, de remélem a többi rész is nagyjából összeállt már náluk, és azt fogják most bejelenteni (végülis Raid bejelentés lesz), mert azért az emberek több időt töltenek el max szinten, mint szintezéssel (ideális esetben persze :) ). Én bízom bennük. -
Boncmester #5071 Még nem MMO-ztál ezelőtt? Persze, h van, legalábbis mindenhol volt, amivel eddig játszottam. -
#5070 Én amelyik mmo-nál láttam olyat hogy lifetime az mind bebukott.
Valószínű hogy 1/3/6 hónapos lessz.
Kérdésedre válaszolva, beállítod milyen előfizetést választasz és autómatikusan vonja amikor lejár. (edig mind így volt amivel játszottam) -
Nephin #5069 Általában van olyan lehetőség, hogy automatikusan megújul az előfizetés, persze ez azzal jár, hogy az összegnek rajta kell lennie a kártyádon.
A másik verzió a gamecard, ami főleg 30 és 60 napos formában létezik, de brutálisan drága az elektronikus fizetéshez képest (legtöbbször, mert vannak oldalak, ahol egész jó áron be lehet szerezni őket). -
EnxTheOne #5068 Figyelj, jó játékot warezolni bün. (Bioware név miatt pozitiv előitélet van bennem) 10,000 forintot csak sikerül szerezned fél év alatt. (Havonta durván 1500 Ft) :D -
#5067 Ebben biztos vagyok, hogy nem. 200 dollárból szerintem normál esetben (megveszem a játékot, és fizetem havonta) jó, ha 1 évet kihúzok. De szerintem annyira sem elég. Furcsállanám, ha 200 dolcsiért nekem életre szóló accot adnának. De legyen igazad, már fizetem is be.... :) -
#5066 Lifetime szerintem nem az én fizetésemnek való dolog.. :)
Fél év az már jó, ha teszemazt nyáron meg télen kell 1-1 napot foglalkoznom azzal, hogy megmaradjon az accountom, én már boldog ember leszek. Csak ne kelljen havonta fejben tartani, mert azt úgyis benézném előbb-utóbb.. :) -
Nephin #5065 Előfizetéses lesz, tört szerverről pedig csak álmodozz nyugodtan. :D -
EnxTheOne #5064 Szerintem lesz valami hasonló hogy fizetsz 200 dollárt, és életed végéig játszhatsz. :D Valamelyik mmonál olvastam valami hasonlót. -
#5063 Igen, ezért írtam ezeket a játékokat, mert tudom, hogy ott egész jó az arányotok.. :) De ugye pl. facebookon is a játékoknál ki szokta írni, hogy melyik ismerőseid játszák, nos, azért még ott sem 40% szokott lenni a nő, pedig valószínűleg több nő ismerősöm van.
Na de mind1 is, én örülök, ha a csajok nyitnak ilyen irányba. Akárhogy is, nálam pl. el kell fogadni, hogy szeretek a gép előtt ülni, szeretek játszani, pont. Nő elé sosem helyezném pl. a játékot, de fontos, és ez tény. Kockaság, nem kockaság, az csak jó, ha a nő is kocka picit... :P -
Nephin #5062 Ez kiadótól függ, az általános az egy hónapos, 3 hónapos és féléves előfizetési lehetőség, a több idő általában kedvezőbb áron, emellett ahol van, a lifetime, amikor egyben kifizetsz egy nagyobb összeget és utána sosem kell többet semmit. Bár ez inkább ne legyen a TOR-ban, nagyon nem tesz jót a játékoknak... -
#5061 akkor most ez havi előfizetéses játék leSZ?
biztos lesz tört magyar szerver is! :S (remélem:)) -
#5060 ha úgy vesszük már átesett az év a felező vonalon/6. hónap:P/ és mostmár fogy:P -
#5059 Kijön idén, ebben teljesen biztos vagyok. Nagyon jó állapotban van a játék, tulajdonképpen most is kiadható lenne, legalábbis ~level 20-ig teljesen egyben van az egész, végleges verzió érzése van az embernek. Nyilván magasabb szinten lehetnek még hiányosságok, ezt nem tudom, ott még nem tartanak a karik, illetve én még nem logoltam be velük azóta.
Tulajdonképpen mire kiépítik a rendszert itt európában (írországban talán?), addigra kb. össze fog állni az egész. Biztos vagyok benne, hogy nem kell csúsztatniuk jövőre. Attól függően, hogy mekkora munka átköltözni az eu-ba, felkészülni a játékos rohamra, illetve hogy az end game milyen állapotban van, 2-5 hónap SZERINTEM. -
Nephin #5058 Pedig éppen a FB és a flashjátékok az a terület, ahol jóval több a nő már most is... a legtöbb nő ultracasual játékos, pont megfelelőek nekik ezek a dolgok. Anyu is elvan velük akár órákat is, annak ellenére, hogy a számítógépes játékokat hülyeségnek és gyerekesnek tartja. :) A "komolyabb" dolgokban, mint az MMO-k, persze több a hímnemű, főleg hosszú távon, de az arány itt is folyamatosan javul... évekkel ezelőtt messze nem volt ennyi lány, akit érdekelt volna az egész, most a Riftben simán tudnánk full női raidet indítani a klánban... :) -
#5057 Én ebben teljesen egyetértek veled. A saját generációm nevében tudok beszélni, kb. most nőttük fel ahhoz, hogy eredeti játékokat vegyünk. 5-6 éve, amikor tényleg nagyon aktív játékosok voltunk (16-17 évesen mondjuk), inkább elittuk, meg elcsajoztuk azt a pénzt. Én legalábbis biztosan :)
Merthát egyben kifizetni egy játékért mondjuk 5jegyű összeget az furcsának tűnt, inkább kifizettem egy estéért 2-3ezer forintot. Hozzáállás kérdése.
Ja, egyébként ez most klisé, de egy nő hamarabb fog cipőre költeni, mint mmo-ra. Vagyis fogalmazzunk úgy, hogy több nőt láttam már cipőt venni, mint mmo-t... :)
Én speciel kb. egy éve vettem életem első eredeti játékát, ami szégyen, de ez van. Azóta pl. az a játék nagyon sok órában lekötött. Ami tuti, hogy ez is le fog kötni, nem érdekel az ára, kifizetem.
Ezzel kapcsolatban van is kérdésem, ezt talán a wowosok meg tudják nekem mondani: Van-e olyan, hogy én mondjuk 1 évre kifizetem előre az accomat, és addig nem is kell foglalkoznom semmivel, csak nyomni. Avagy, van-e olyan, mint a számláknál, hogy levonják havonta a megfelelő összeget, és nekem megint csak nem kell foglalkoznom semmivel? -
Boncmester #5056 Mindenki szeret szép videókat nézni a játékból, én is, a probléma ugyebár csak az, hogy nyilvánvalóan minél később tudjuk meg a megjelenési dátumot, annál később fog megjelenni.
Felteszem, akkor fogják tudni megmondani, amikor látják előre 2-3-5 hónappal, h biztos be fogják tudni fejezni.
Ez nem úgy van, hogy teszem azt november 20-ra tuti befejezik, de csak nov 19-én jönnek rá erre, és akkor bejelentik.
És mivel biztos, hogy sok hónappal későbbi dátumot fognak mondani, amikor majd bejelentik, ezért sajna kezdünk kifutni az évből, ezen vannak kiakadva az emberek. -
#5055 az tényleg nem érdekel, hogy a bh skillfáján a 4. sorban milyen passzív képesség van, de amire gondoltam, az az, hogy néhány új skillt bemutatnak működés közben. Pl. a consular Force Quake képességére nagyon kíváncsi vagyok. -
Boncmester #5054 Na igen, sajnos :(
De szerintem Magyarországon arányaiban nem is MMO-zik annyi ember, mint máshol. Egyrészt nálunk az emberek nagy részének még mindig hihetetlen, hogy valaki EREDETIBEN MEGVESZ EGY JÁTÉKOT, és totál le vannak akadva, amikor meghallják, másrészt meg azon is teljesen elképednek, hogy hogyan lehet havi 10-12 eurót kicsengetni valamiért.
Persze ilyenkor mindig elmagyarázom, hogy ez jó dolog, és végülis 2 mozibamenetel ára, vagy egy lightos sörözésé, csak cserébe nem 4 óra kikapcsolódás a hónapban, hanem 10-50-100 attól függően, ki mennyit játszik. -
#5053 btw annak sincs SEMMI értelme.....anno mikor kezdtem a WOW-ot semmi hasonló videót nem néztem meg ,nem olvastam tizedannyi game infót! Mégis megvettem és minden egyes perc élvezetes volt! Ha kaptam volna egy skillfát a játék vásárlása előtt kb. úgy néztem volna rá mint borjú az új kapura....."sok hűhó semmiért"
komolyan kérdezem számodra mi értelme van annak ha mondjuk megnézed ,hogy a BH skillfáján a 4. sorban a skill ad +5% DOT sebzést 12 secre??
Ahoz,hogy ennek lényegi értelme legyen játszani kell és tapasztalni önmagában semmit nem jelent....SŐT lehet az a skill az 5%-al élesben használhatatlan lesz vagy csak nagyon specifikus buildekben rakják majd ki az emberek....
-
#5052 Mivel nem akarok új gépet venni, és addig sem akarok más mmo-val játszani, nem igazán kell változtatni az életemen addig, amíg megjelenik, és attól hogy van dátum, nem fog hamarabb megjelenni, úgyhogy inkább az infót választom. De természetesen nagyon jó lenne már egy dátum, de ha pl. holnap azt mondanák, hogy december vagy köv január, akkor NAGYON csalódott lennék. Inkább mondják 1-2 hónappal előtte és akkor az úgy jó lesz. -
Boncmester #5051 3634-es hozzászólás. -
#5050 az még mindig faaaaaaaaaaaar away from 40% :) -
#5049 nos egy filmél sem a trailerre vagyok kíváncsi hanem arra,hogy mikor mutatják be!:P:D
én abba a csoportba tartoztom,hogy tudjam már meg mikor jön ki és ha már játszom vele majd akkor lássam az újdonságokat és magát a játékot!
Az amit te mondassz csak álszent hitegetése a lelkednek:P:D -
#5048 Nephin jáááány ?
-
Boncmester #5047 Hát szerintem sincs :(
A WAR-os guildünkben tuti, hogy az évek alatt legalább 100-120 ember megfordult hosszabb-rövidebb ideig, és ebből összesen 5 volt lány, ami 4-5%-os arány csak sajna.
Az más dolog, hogy a WAR nem ilyen "26 millió féle ruha a karakteremnek, aki táncikál meg hímez egész nap", WOW-ban meg Aionban állítólag több lány van :)
SW-ben 3 lányról tudok eddig, akik játszani fogják, Nephin-t beleértve. -
Boncmester #5046 Nephin lány. Szóval 1. -
#5045 Ja és ugye az advanced classok skill tree-jeit is bemutatják, soksok új skillel. Vagy ezt csak álmodtam? :D -
#5044 Ha választani kéne a release date bejelentés és a között, hogy lássam azokat a dolgokat, amiket most mutatni akarnak (operationök (ne hívjuk raideknek), tatooine) és sok sok gameplay, akkor az utóbbit választanám.
Sokan mondták hogy őket már semmi sem érdekli csak a release date, remélem most majd meggondolják magukat :) -
#5043 ami minket érdekelhet, az pl. az swtor játékosok aránya
na most őszintén, van itt a topicban maximum 10-12 aktív ember perpill, abból mennyi a csaj? 0? :) -
#5042 azért ezek a számok nagyon durva túlzásnak tűnnek
még ha a flash játékokat / facebook nyomkodós játékokat belevesszük, akkor is nagyon soknak tűnik az a 40% -
#5041 Ez lehet igaz (bár nehéz elhinni) de Magyarországon még sajnos nincs így. -
#5040 már fél órája hallgatom ,de kezdek besokalni a hangszíntől:D