• Spaceghost
    Úgy az egész játékot kéne átírni ahogy van. Trágya motort lecserélni, vagy a harcrendszert a motorhoz igazítani (mert pl TESO-ban is ugyanez a motor van, de mégis értelmesen néz ki a játék és a harcrendszer). Mert ez a jelenlegi harcrendszer már akkor elavult volt amikor kijött a játék. Ehhez valami Guild Wars 2 típusú harcrendszert tudnék elképzelni, szerintem az sokkal jobban illene a játékhoz, meg mondjuk olyan szintű grafikát. Mai napig nem értem hogy sikerült ezt a szar hero engine-t licencelniük, még UE3 engine-el (csak ugye házon belül frostbite engine van, az meg nem alkalmas mmo-ra.... ) is több eredményt értek volna el. Én ezért haragszom a játékra leginkább, mert nagyon akartam szeretni, de egyszerűen rossz játszani vele annak fényében, hogy tudom azt vannak ennél jobb megoldások.

De alapvetően problémám van azzal, hogy EA-nal vannak az SW jogok, mert azóta nem jött ki épkézláb SW játék. Ott van az egyik legnagyobb húzó cím a kezükben és egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni, ez a szomorú.