• pajer_csaba
    Wowo, hogy megszaladt hirtelen a fórum! :-)

Rengeteg hasznos infó elhangzott, ha szabad, akkor hozzáteszem a saját tapasztalataimat is craft skill ügyben:

Flashpointokhoz a legjobb a slicing+archeology kombó, a legtöbb flashpoint olyan "egérutakkal" van tele amikhez vagy egyik vagy másik kell. Emellett alább már leírták, hogy a slicing jó pénz szerzéshez is. Esetleg az egyiket kicserélheted scavengingre is, az is jól tud jönni fp-ben.

Alapvetően csak erőhasználó karakterekkel játszom, de szerintem más osztályoknál is mindenképpen érdemes, ha te gyártasz magadnak cuccokat. Én ehhez artiface és synthweawing gyártóskillekwt használok, természetesen külön kariknál. A hozzájuk tartozó "tuti" gyűjtögető/missiön skilleket lásd a GYIK mellé beszerkesztett táblázatban (nekem bevált, köszönet érte a készítőnek).

A legjobb cuccokhoz mindenképpen kell az artifact authorization kilockolása. CC-vel, egész accountra nagyon drága (ha jól emlékszem legutóbbb 2700 CC volt), de jobban megéri, mint havonta a subscribe csak ezért. (Miután magamnak tudom gyártani a cuccokat - fénykard, ruha, de akár más skillekkel mountokat, implantokat, reliceket, egyszóval mindent lehet - annyira nem zavaró a prefered pénzkorlátozás, annál inkább, hogy a lila artifactokat, amik tényleg megdobnák a statot, nem tudom használni.) (Ja, a gyártáshoz szükséges sémákat a játék néha itemként is szokott dobni, de GTN-en igyakran potom pénzért lehet venni, ha tudod mit keresel.)

Tipp: legutóbb találtam egy videót, ahol a Yavinon a játékos 1,5 óra altt 2,2 millának megfelelő cuccot farmolt össze bioanalysis és scavenging segítségével, amit aztán egy nap alatt eladott a GTN-n. Érdemes lehet kipróbálni, mert ha ez működik, akkor kb 1,5szer gyorsabb mint a Dromund Kaas heroicjait (eddigi tapasztalatom szerint a legjobb credit-farmolási módszer) végigtolni 5 karival. A szóban forgó terület a republic base mellett van. Sajnos a Yavin eléréshez végig kell vinni a sztorit (Shadow of Revan).