Plata#57211
Ha a kódok miatt előfizus vagy javaslom a legacy fülön unlockolj minden fontosabb dolgot creditért,sok fontos és jó dolog van ott,nekem például 4 perc cd van a quick travelen trooper karival,az este néztem.Játszottam vele kicsit,42-es és végre befejezte Balmorra-t és elhúztam vele Belsavis-ra,43 is lett,rühellem valamiért Balmorra-t.
Javaslom ha nem akarsz craftolni, akkor a slicing,treasure hunting és archaeology sklillt vedd fel.
Slicing nagyon sok pénzt hoz,mert számítógépeket és egyéb vackokat törnek fel a követőid ami lóvét termel,a világban mászkálva is találsz majd ilyen vackokat.Treasure hunting hasonló,de companion giftet,lockbox-ot és gemstone-t hoz,a lock box itt nem kulcsos,kinyitod és random kapsz valamit.Pénz item satubbi.Gemstone kell craftoláshoz,archeology skillel összeszedheted a világban található gemeket.
El tudod passzolni a GTN-en.Te úgy is szeretsz kereskedni.Ha mászkálsz egy bolygón úgy is találsz rengeteg szines követ.Az mind kibányászható megfelelő skillel.
Tegnap nekem egy óra mászkálással így tele lett a táskám.
A fő craft skillem rank 4-es,a két gyüjtögető skillem rank 5,de a világ ahol császkáltam már rank 7-es cuccokat ad,így aztán a táskám sok crew küldi után tökig tele van.Mert azért ami utamba került azt felszedtem.