-
Hat, ingyen mountot tudsz szerezni promo kodokkal is, pl a NYCANTINA17 vagy NYCantina16 -t redeemeled az account oldaladon, akkor kapsz erte 1-1 mountot. Gagyik es szerzel majd jobbat is idovel, de teljesen uj karakterrel megeri hasznalni. (elobbi tuti, hogy aktiv, utobbit nem tudom, hatha) Van meg rakas ilyen kod, erdemes megnezni dulfynal, hatha aktiv meg par regi is.
SWCELEBRATION17 - ezert kapsz peldaul egy petet meg :)
Ha szukseged van penzre, szolj, belepek es tudok kuldeni egy kis kezdeti toket, ami segithet eleinte. Imp es pub oldalon egyarant.
En csak elofizetokent jatszottam eddig, nincs turelmem a sok unlockhoz es nem szeretem, ha egy uzenet azt mondja a pofamba, hogy bocs, de erre nem vagy jogosult :) Viszont masok - peldaul Plata ha jol emlekszem minden unlockolt mar CC-bol, amit lehetett - azt mondjak, hogy elofizetes nelkul is osszehozhato egy kellemes jatekelmeny, minimalis megkotessel. Errol talan Ot erdemes lenne megkerdezni, en reszemrol a 15 dollarra szavazok.
Ami a futkarozast illeti, mount skillt megkapod majd es onnantol nem lesz veszes (elofizetokent 10-es szinten, prefkent es free accounttal kesobb, talan 20 szint korul). Van Sprint is, kepesseg, azt erdemes hasznalni - nem tudom milyen szinten tanulod meg, elofizetokent azonnal, pref/f2p accal vszinuleg ezt is kesobb.
Bundlet ne vegyel szerintem, felesleges, elobb utobb megkapod oket alapbol is.
Erdemes egy security key appot beloni az accodhoz, mert az havonta ad +100 cartel coint, amelybol kesobb tudsz venni ezt-azt. Nem sok, de ingyen van es a semminel tobb.
Nvidia GF Experiencenel van most valami swtor promo, uj accounttal, erdemes megnezni, bar nem tudom mit kell tenni es hogyan, csak egyszer felugrott valami promo egy mailben es ott lattam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.18. 15:01:04