Elkezdtem kicsit komolyabban foglalkozni az az SWTOR-ral (leginkább azért mert scifi MMO, eddig a Star Trek Onlinet toltam ezerrel pár évig, de most belekaptam ebbe is).
Most még csak 12. szint (lassan végzek a szeparatista résszel), és lenne pár kérdésem:
----- 1 ------
Mennyire érdemes pénzt invesztálni a játékba, illetve mi a célszerűbb: cartell coinokat venni vagy 30 napos előfizetést. (mondjuk 15 dolcsiért 30 nap előfizu vagy 2400 cartell pont - jó ez utóbbi 20 dolcsi, de ez kb még ugyanaz)
Egyelőre a legjobban 2 dolog zavar: a fel alá rohangálás (ok van taxi, meg 30 percenként fast travel, de a legnagyobb időrabló a sok mászkálás), illetve az inventory kicsisége. Szóval ezekre nem sajnálom a pénzt de:
Ezeket milyen módon lehet a leghatékonyabban orvosolni? Pl néztem hogy van newcomer bundle most akciósan 50%os áron 400 cartell pontért, ebben benne van a speeder skill is meg vmi czerka speeder és egy quick travel pass (ami persze nemtom pontosan mi)...
Aztán persze lehet a jövőben lesznk még zavaró tényezők, ezeket szeretném pénzzel orvosolni...
---- 2 ----
A későbbiekben mennyire free barát a játék? STOban némi grindeléssel szert lehet tenni a prémium pénzre (zen), amivel gyakorlatilag minden elérhető ami a fizetősök számára. Ott is kb csak az elején toltam be 20-30 dolcsit, hogy az alapvető kényelmi funkciókat unlockoljam az elején, de utána ment minden további valódi pénuz berakása nélkül...
---- 3 ---
Menniyre érdemes guildet keresni? Van e olyan tartalom/funkcionalitás ami csak guilden keresztül érhető el, vagy ez is hatékonyan tolható singleplayer MMO stilusban? Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.02.18. 14:25:30