• szalacsi10
    Üdvözletem tisztelt fórumozók!

Másodsorban azért vagyok itt, hogy hosszú és unalmas litániát írjak magamról és arról, hogy mi vitt engem az SWTOR-hoz, aztán miért pártoltam el tőle, aztán vissza hozzá és ezt még legalább 5x, 6x az elmúlt 5 évben.

Elsősorban pedig azért vagyok itt, hogy tudna-e valaki ajánlani valami kis helyet valamelyik magyar klánban, egy régi, ámde megkeseredett és tékozló SW fan számára, akit a disney évekre megutáltatott a franchise-al, viszont aki vissza szeretne térni a gyökereihez, mégpedig azért, mert az SWTOR még a régi szép időket és a már nemlétező irányvonalat képviseli az IGAZI STAR WARS-ot illetően?

Akkor jöjjön most a litánia (kérdés a szöveg legalján): Én ’90-ben születtem és már gyerekkorom óta hithű SW rajongó vagyok (ill. voltam a disney korszakig). Annó majdnem mindegyik régi SW játékkal játszottam, sok régi SW könyvem, műanyag játékom, legóm, képregényem stb-m volt, ami egy igazi rajongóhoz hozzátartozik. Rajongtam a Star Wars-ért (főleg a KOTOR pozitív hatásainak köszönhetően), betéve tudtam szinte az egész univerzumot.

Aztán jött a disney és hazavágta az egészet. Annyira meggyűlöltem az egész SW-t emiatt, hogy (hiába a két évtizednyi rajongás) elpártoltam az egésztől. Azóta átpártoltam a Gyűrűk Urához.
    Viszont az utóbbi időkben fellángolt bennem a nosztalgia és a „régi szép idők”. Jó volna megint elmélyülni az univerzumban és emlékezni még a tetves disney-féle mocsok előtti korszakra.

Ezért az volna a kérdésem, hogy tudna valaki ajánlani egy aránylag jó, megbízható és normális magyar klánt, akikkel lehetőségem volna multiban nyomatni?