-
Shion #57124 Tápos Guardian: közepes erős dps a Guardian, nekem is van, én burst ágon használom, elég csúnyán csapkod az instant skillekkel. Amúgy ha a srác elég jó gear-ben volt (246-248), akkor bizony tényleg csak kísérők lesztek mellette egy Veteran Flashpoint-ban. Én tegnap mentem a 246-os Commando dps-mel Hard Fp-t, bizony 7-10k között toltam és érződött, hogy melyik mobot ütöttem én, és mit a többiek :) Elég látványos volt a különbség. Én levertem a csapat nagy részét, a többiek még mindig az első elite-t verték, ami 70%-n vigyorgott. Elkezdtem masszírozni és 3-4 mp múlva kifeküdt az is :) Szóval a gear igen is nagyon sokat számít.
Juggernaut: kétféleképpen termelhetsz nagyon nagy aggrót.
- Dps-ként te kezded a csatát, jó gearben vagy és az első pillanattól kezdve tolod, ami a csövön kifér. Ilyenkor elég nehezen szedi vissza a tank rólad, pláne ha nem rutinos a tank. Én tankként ilyenkor vagy csak a legerősebb mobot tankolom, a többit leveri a dps úgyis pár másodperc alatt, vagy eleve AoE taunt+Saber Reflect kombinációval indítok.
- Tank ágon vagy, csak nem tauntolsz. Nos ez esetben is termelsz sok aggrót, mert a Taunt "csak" rádfordítja a mobot 5 másodpercre, azonban sok más sebző skilled "moderate-high amount of threat" generál. Egy jó tank sok esetben taunt nélkül is meg tudja tartani az aggrót ezen skillekkel, szóval ha tank skill fán vagy, nagyon óvatosan bánj ezekkel.
Ha dps-ként mindig rajtad vannak a mobok, a csata elején próbálj 2-3 másodpercet hagyni a tanknak, hogy összeszedje a mobokat, ne rögtön csúcs dps-el kezd, pláne ne AoE-val. Csak akkor legyen csúcs a dps-ed, ha könnyű mobokat húztok be, ami tényleg 2-3 mp alatt meghal. Ha nem hallnak meg, akkor rádmásznak és az neked fog fájni nagyon. A másik megoldás, hogy azt a mobot kezded el ütni az elején, amit eleve a tank üt. A harmadik (vész)megoldás, hogy te is használod a Juggernaut védekező (sebzéscsökkentő) skilljeit.
Ha tank skill fán vagy, akkor legyél tank, ne próbálj dps-elni, mert tank ágon nagyon gyenge a dps. Én tankkal (245+) 3,5k körül tolok, míg dps-el 7k felett.