Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- az RNG drop
- a karakterenkénti endless grind
- a content helyett régi tartalom grind
- a bolster kérdése
- a jelenlegi tokenek kivezetése
- a pve-tábor elégedetlenkedik, hogy 0 skilles emberek fogják elözönleni az ops groupokat high lvl gearben 0 játéktudással
- a pvp-tábor elégedetlenkedik, hogy magasabb gear-es pve emberek előnyt fognak majd élvezni a lvl70-es pvp-ben.
- hogy force-olva vannak az emberek a ranked arénára item nélkül.
- meg persze az rng drop, az rng drop, és az rng drop<#hehe>#hehe>
Tomb of Freedon Nadd
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Mondjuk még mindig enyhébb mint a reddit, azon szerintem már a moderálást is feladták a vonatkozó topikokban.
Tomb of Freedon Nadd
PvP: itt a legfontosabb, hogy melyik Class fekszik neked és mivel tudsz játszani. Ranked PvP kivételével mindegy mivel játszol, a lényeg, hogy mennyire tudsz játszani vele. Ismerőseim között van aki a Assassin-ra esküszik, más az Operative-ra, de van aki Juggernaut-ban penge. De van Powertech fanatikus is :)
Ha melee AoE-kat nézzük, akkor szerintem a Powertech / Vanguard páros a nyerő, neki van a legtöbb aoe-ja. Sentinel / Marauder és Operative / Scoundrel-nek talán 1, max 2 aoe-ja van összesen. Juggernaut / Guardian talán az átmenet, van 1-2 ütős aoe-ja, a többi viszont gyenge.
A dual vild en kivűl esetleg?
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.10.19. 01:40:41
A veteránok részéről többször volt felvetés, hogy időnként az imperial oldalt toljuk, de a casual játékosok ezt mindig elutasították, hogy nincs idejük/kedvük imperial oldalon is felhúzni karaktert. Most annyival talán javult a helyzet, hogy aki csinált DvL eventet, annak talán már van impen is karaktere :) De az imperial oldali játék még mindig a jövő zenéje, jelenleg nem vagyunk napi szinten aktívak, sajnálom :(
Más:
Shion impen van valami jelenlétetek?
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
A "vegyél pass-t, hogy használd a heti passokat" én simán kinézem belőlük és akár sikeres is lehet, kiindulva a CM pakkok sikeréből....
És pl 208 a HM FP-re és a story OPsokra bőven jó, ha van mellette némi játéktudás is
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.18. 13:34:13
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Amúgy az end game craft-hoz eddig szükség volt end game drop alapanyagra is, kíváncsi vagyok ezzel mit fognak kezdeni.
Tomb of Freedon Nadd
(remélem nem olvastam el nagyon a dolgokat, de az "end-game " craftolás továbbra is megmarad, igaz így nem lesz setbonus, de hát senki sem dől majd a kardjába :D)
Valamint szerintem lesz Galactic Coomand Pass (de csak CC-ért), hogy tudd a többi heti pass-t használni...
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.18. 13:02:40
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Elsősorban én is HM/NIM raider vagyok és sajnálom, hogy még nem lesznek új opsok, de nem tartom rossz ötletnek ezt a Galactic Commandot. Két dolog van benne ami szerintem gáz: a random loot (ez nagyon gáz, remélem változtatnak rajta valahogy) és a ranked wz követelménye már nem a full expertise hanem valamilyen szintű valor (remélem max 30 lesz, bár kétlem). Ennek a valor követelménynek az ég világon semmi értelme nincs. Pl.: van egy valor 100-as sentim, full pvp gearben, nem is tolom vele rosszul és akarok egy kicsit a tükörclassal (marauder) is rankedezni, akinek mondjuk a jelenlegi valor szintje 10, mert nem nagyon játszok vele. Eddig simán átküldtem a geart és a marám is full pvp gearben figyelt és mivel a sentimmel már jól tolom, a marával sem lesz gond, mivel ugye tükörclass. Na akkor most miért is kéne a marámnak mondjuk lvl 50 valor ahhoz, rankedezzek?? Full marhaság.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.18. 13:02:13
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.18. 12:09:26
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Assassin dps, ez jó lenne még
- Scoundrel / Operative dps, ez nem tetszik nekem, nem is lesz.
Szóval van 27 karim, legalább 3 karakterrel (dps, tank, healer) járok ops-ra, szóval mindegyikkel külön kell farmolnom :(
Tomb of Freedon Nadd
Command Rank – Basically your rank in the Galactic Command system. Each time you rank up, you get a Command Crate. Command Rank is character specific, not legacy wide.
Tomb of Freedon Nadd
A legacy lenne a jó megoldás, mert mondjuk elmegyek a main Sage-mel GXP-t farmolni, majd Ops után átloggolnék a Commando-ra és azzal váltanám ki a ládát. Így nem gond, hogy a Sage-el nem tudok Commando-s set itemet kiváltani.
De ha karakter GXP lesz, akkor szívás lesz, mert mindig az adott Class-al kell kifarmolnom a gear-t, aminek szeretném. Hiába a legacy-s ruha, mivel más Class-al nem tudom kiváltani a gear-emet, ezért "semmire" nem megyek velük. Ez esetben akkor van haszna a legacy-s gear-nek, akinek több ugyanolyan Class-a van, mint nekem 3 Sage és 2 Sorcerer. Egy gear-el le tudom fedni mindegyiket.
"Gear will no longer drop from bosses as all gear will come from Command Crates. All cosmetic/unique drops will still remain on those bosses (Stronghold Decorations, Wings of the Architect, etc.)."
Utoljára szerkesztette: oz, 2016.10.18. 11:19:32
Eltelt 4 év és most visszahozzák.
GG
Tomb of Freedon Nadd
Az, hogy csak sub only az várható volt, mert a józanabb emberek eddig sem fizettek elő minden hónapban, hanem megvárták amíg kijön "valamennyi" tartalom és akkor egyszerre behúzták az összeset (ami persze az EA fals politikája miatt volt.)
Kizárni a f2p/preferred játékosokat a gearből egy vicc, vagy akkor ne legyen egyáltalán f2p model.
Tomb of Freedon Nadd
Sőt, akárhányszor elmentem PUG Ops-ra, ott is a leader osztotta ki előre megbeszélt szabályok szerint. Itt sem lesz változás.
Mire gondolsz, ami szerinted rosszabb lesz, mint most?
Evek ota ez van, megszoktak mar mindenki, el is fogadta mindenki. Csak az fog hisztizni emiatt, aki hisztizni AKAR emiatt
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyrészt ez az egész dolog csak előfizetőkre vonatkozik. F2P és preferred egyáltalán nem fér hozzá ehhez a rendszerhez, így ők teljesen kimaradnak belőle.
A bossokból pedig egyáltalán nem random loot esik, hanem egy token, amit a raid leader annak oszt ki, akinek szükésge van rá / még nincs neki, az meg arra váltja be, amire akarja (gondolok itt arra, hogy - ha már a set bonus megvan - bármilyen kaszt dolgát ki tudja váltani az optimális modok miatt). Csináltunk egy opsot, általában esett valami mindenkinek, pláne az elején.
Most pedig lesz egy full random láda, amit időközönként megszerezhetsz (játsz sokat a régi kontenttel, persze, és akkor gyorsabban), és dobhat neked valamit, amit vagy jó, vagy eladsz egyből (ja nem, visszaadhatod xp-ért a vendornak, így gyorsabban juthatsz a következő ládához).
Mivel én alapvetően egy raider lennék, aki a HM/NiM kontentet üti, semmi kedvem napi sok órát tölteni régi, ezerszer megcsinált kontent farmolásával, hogy kapjak egy olyan cuccot random, ami semmire sem jó (van jobb, már kiesett, nem optimális). Új játékost/altot behozni egy HM/NiM csapatba lehetetlen, hiszen nem tudunk egy hét alatt felgearelni egy új játékost.
Ez a rendszer egy full casual előfizető játékosnak jó, aki még nem játszotta végig a tartalmat, nem játszik sok alttal (hiszen ez az egész karakter függő, nem legacy wide), és sok időt tölt a játékban. Az a kevés veterán, aki még nem lépett le, az majd most fog.
Sőt, ha jól értettem, a GSF is adni fog GXP-t, tehát aki szeret repkedni, ezzel is fejlesztheti a gear-jét.
Jó lesz ez szerintem, kicsit elfelejtjük megint a tokenes rendszert.
Megszűnik a Priority Ops, ami azért lesz jó, mert így a játszani egyáltalán nem tudó vérpistikék nem fognak 224-es gearben feszíteni, holott még egy Tactical Fp-t sem tudnak megcsinálni.
Egy dolgot el kellene fogadni, az MMO játékok folyamatosan változnak, hol tetszik nekünk az irány, hol nem. Lásd WoW is folyamatosan változik 10 éve, van amelyik változás bejött és jó lett, az megmaradt, de ami rossz lett, azt megváltoztatják utólag.
Tavasszal volt olyan időszakunk, hogy bár casual-ok vagyunk, de annyian menni akartak Ops-ra, hogy már minden estre jártunk, sőt volt amikor 2 csapattal párhuzamosan. De mindig is Casual-ok voltunk és azok is maradunk :) A jó közösség, a jó hangulat és a közös játékélmény a fontos. Egyedül nem annyira jó MMO-t játszani, de jó társaságban igen :)
Tomb of Freedon Nadd
Dulfy - Big gearing changes in KOTET
Nézz szét a jedikoztarsasag.hu oldalon és ha érdel a társaságunk, csak szólj. Nálunk nem kötelező, hogy az összes karaktered nálunk legyen, bőven elég egy is. Hiszen ha velünk akarsz játszani, akkor mindegy hol van a karaktered, Fp/Ops/WZ/stb mindegy úgyis. A legtöbb veterán tagunk több guildben is jelen van, sokan külföldi guildekben is achievement szerzés miatt. A lényeg, hogy legyél fent teamspeak-en, a többit meg lehet beszélni/szervezni :)
a. ha dark side-os karival miután legyőztél 1 ellenfelet simán kinyírod (jó-jó ezen animációk többsége elég jól meg lett csinálva),
b. avagy light side-osként miután leversz valakit nem hogy megölöd hanem inkább életben tartod és rákényszeríted, hogy téged szolgáljon, ezzel kvázi az erőd élő példájává teszed.
Mondjuk az sem utolsó, hogy 1 light side karit imp oldalon is tisztelnek az alattvalói nem a félelemtől remegő lábukat rondítják össze, kivéve akinek oka van rá.<#awink>#awink>
A másik, hogy inkvizitorral ugye annak függvényében változik a hivatalos megszólítás, hogy mennyire volt a karaktere az embernek light vagy épp dark, de van 1 megszólítás az úgynevezett "szürke zónás" karakterre is.
Bár még mindig az ügynöknek van a legtöbb különféle sztori végződése (6 vagy 7 ha jól számoltam múltkor), ami függ a light / dark oldaltól meg még pár döntéstől.
Érdemes több fajjal és női férfi karival is tolni.
A történeket illetően (spoilermentesen):
Rep:
Jedi Lovag: Különböző a köztársaságot fenyegető veszélyeket próbálsz meg elhárítani.
Csempész: Válj gazdaggá és maradj életben kb.
Jedi konzulens: Nagyjából mint a jedi lovag megtoldva némi diplomáciával.
Köztársasági katona: Bedobnak a katyvasz közepébe és mássz ki onnan kb.
Imp:
Sith Harcos: Jó Sith logika szerint működik kisebb csavarral.
Birodalmi Ügynök: Kicsit a játék eseményei mögé való betekintést enged.
Sith Inkvizitor: Rabszolga felemelkedése és harcai kb.
Fejvadász: Röviden kapsz pár célpontot amivel magadra borítod a végtermékes vödröt és utána rád (is) vadásznak.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.14. 23:20:25
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.14. 23:19:31
SWTOR Twitch
ui: lejárt a WoW: Legion előfizum, visszatértem :D
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.14. 22:31:30
Bár ha rám hallgatsz vársz amíg kijön 5.0, azzal kivesznek, megváltoztatnak pár dolgot amire még most csak kapkodnád a fejed. Én jelenleg próbálom rávenni magam, hogy elővegyem a gamet újra.