pajer_csaba#57121
Pontosan így gondolom én is. :) Bár én személy szerint a szintezést is élvezem. :)
Amúgy ez az állandó könyörgés a skip-ért a fp-kban, rohadt idegesítő. Jó, gondolom, sokaknak az idő pénz, meg már 20x megcsinálták, de nekem speciel mindig mondanak érdekes dolgokat ezek az árvezetők. Az állandó rohanás meg ugyanez. Kishijján mindenki meghal egy nagyobb csapat enemyn, még épp a hp-t töltjük fel, de legalább egy valaki már 500 m-el előrébb harcba kezd. Mi a f*sznak? :-(
Na, de hogy ne csak nyavajogjak: tegnap olyat láttam, hogy nem hittem el. Dps jedi guardian kb egyedül leverte az egész hammer-stationt, mi többiek igazából csak végigkísértük, mert dolgunk nem nagyon volt. Hogy ez mitől van, azt nem tudom, de vicces volt.
Ahogy azt se értem, hogy miért van átok a nagydarab sith juggernautomon... Állandóan észreveszik, lassu mint a csiga, alg sebez (lvl 60, modokkal), és akkor is őt támadja az összes enemy, ha nincs is tankban, sőt, külön van tankunk is (a taunt opciót is eldugtam jó messzire, hhogy nehogy véletlenül rányomjak...). És ez így elég gáz. Tegnap a false emperor közben 11(!) alkalommal haltam meg. Előtte pár órával, jedi shadowwal 4xer is végig mentem ugyan ezen, gond nélkül...