• Shion
    "Mert ok, aláírom, hogy az alap 50-es szint eredetileg gyorsan végigjátszható volt,..."

Ezt megcáfolom, mert pont hogy a játék indulásakor volt a leglassabb a fejlődés.Napi 10 óra játékidő mellett is nekem 3 hét kellett a level 50 eléréséhez! Anno a fejlődés úgy ment, hogy adott bolygón megcsináltam a Class küldetést, az összes elérhető Story küldetést, haverokat összeszedtem és megcsináltuk a Heroic 4 küldetéseket (2+ még nem létezett), és mindezek után még mennem kellett 2-3 Flashpointot, mert még mindig kicsi volt a szinten, hogy a következő bolygót elkezdjem!!!

Mind a mai napig emlékszem, mennyire büszke voltam, hogy eljutottam Tatooine-ra, de a bázisról már nem tudtam kijönni, mert a patkányok pirosak voltak és mindig megöltek. Fejlődjönöm kellett Fp-ben 1-2 szintent, hogy elkezdjem ténylegesen Tatooine-t.

Anno a legelső Speederemet level 42-t tudtam megvásárolni, mivel maga a Speeder olcsó volt (8k), de a skillért 25k Creditet kellett fizetni és így együtt már 8+25=33k credit volt. Ennyi pénzem csak level 42 lett, így addig minden bolygót gyalog jártam be. Quick Travel 2 óránként egyszer volt használható, az Emergency Fleet Pass 18 óránként.

Egyszóval a játék indulásakor sokkal-sokkal lassabb volt a fejlődés, mint most.

Azonban most már nincs túl sok jelentősége a szintnek, ezért is olyan gyors a szintezés. Ugyanis a bolygók letolják a szintedet a bolygó max szintjére, tök mindegy hányasként mész oda. Persze alacsony szintűként továbbra sincs lehetőséged odamenni (pl. level 1-esként nem fogod 50-es Makebet elkezdeni), de fordítva csak előnyöd (+bonus) származik a magas szintből.

Galactic Command Level szintezés nekem még mindig túl lassú. Amikor tavaly kijött, akkor irgalmatlan lassú votl, én is abbahagytam a játékot fél évre. Anno egy(!) karakterrel a 90-es szintet másfél hónap alatt értem el napi 6-8 óra játékidővel, abnormális volt, tömegével léptek le a játékosok. Idén már korrigált a BW a fejlődésen, így ősszel már sok visszatérő játékos van, és pont miattuk vannak kedvezményes időszakok is, hogy utolérjék a többieket. Amúgy az, hogy valaki eléri a 300-as szintet, nem jelenti, hogy vége a játéknak. Inkább csak azt, hogy már van esélye 246-248 gear kapni a ládából. 3 hónapja van már több 300-as karakterem, egyik sincs még full 248-ban. Van amelyik 100 szintet lépett a 300-as szinten, mégis csak fél 248 gear-je van meg. Az igazat megvallva, mivel nem járok HM Ops Progress-re, sem Nim Ops-ra, sem WZ-re, így nem is hiányzik.