Shion#57068
A fejlődés jelenleg nagyon gyors a játékban, részben emiatt nem érdemes 4 szintenként cserélni a modokat a ruhádban, másrészt ha magasabb a karaktered szintje, mint az adott bolygó maximum szintje, akkor letolja a szintedet a bolygó max szintre és elég szép boost-ot kapsz. Így gyakorlatilag zöld ruhában szaladgálva megcsinálható minden Story és bolygó küldetés, de még a Heroic 2+ küldetések is. Ahogy a többiek említették, a Heroic 2+ küldetésekből szerezhetőek kék és lila ruhák is, igaz fix stat-osak, tehát nem tudod később fejleszteni őket, de ajándék lónak ne nézd a fogát. :)
Én úgy húznék most karaktert, hogy level 8-ig fejlődnék önállóan, 8-as szinten már felvehetőek a kezdő bolygó 2-3 darab Heroic 2+ küldetése és vagy önerőből, vagy barát segítségével megcsinálnánk. Level 15 körül felvennén a fleet-en az "Introduction to PvP Warzone" küldetés, mennék 1 darab Warzone-t, a küldetésből pedig megkapnám az összes ékszert (1 db füles, 2 db implant, 2 db relic). Innentől újra Heroic 2+ kifulladásig és máris level 50+ az ember. Ruházattal nem foglalkoznék, ami jön Heroic 2+ ládákból, az tökéletesen elegendő bármire. A Class és bolygó küldetéseket utólag is meg lehet csinálni, nem veszít vele semmit az ember, ha hirtelen a szintet felrántod, viszont annyit nyersz vele, hogy innentől minden küldetésből a te szintednek megfelelő gear fog esni, credit is a szintednek megfelelően sokkal több jön, mint level 10-en, plusz boost-ot is kapsz, mivel magasabb szintű vagy, mint a bolygó :)
Tudom, én hiperkocka vagyok sok emberhez képest, múlt hétvégén 1 nap alatt 70-es karaktert csináltam az Assassin dps-emből (másik szerverről jött át level 1-esként), azóta minden Class, KOTFE, KOTET, bolygó (Makeb, Oricon, Revan, Iokath, stb.) küldetéssel kész van és 200+ felett jár GXP szintben. Ez van, 2010 óta játszom SWTOR-ral és ez volt a 29-ik karakterem :)